reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Agusia, masakra, ja to porywcza jestem w takich sytuacjach, czasami tego żałuję... ale jakby mi uderzyła dziecko i nawet przepraszam nie powiedziała, to ostrą wiązankę by usłyszała...
Lolkak, podrzuć mi Maję i sobie odpocznij ;-)

ale u nas grad dowalił...brrr...jutro do pracy normalnie mi sie nie chce!!!
Lolkak uwazaj nie zmoknijcie:)
Agosiaa ale baba wstretna daffi masz racje zrob porzadek;-)
ktoras z was chyba callie pisala o tej chuscie zaszytej przez ordynatora czytalam o tym w gazecie strach do lekarza isc:szok:
i dalej nie wiem co pisac mialam

hej dziewczynki ... jestem w 6 tygodniu ciazy ... bardzo sie boje tyle czytałam o poronieniach ... bardzo uwazam ale czasme sie nie da zyje wiec i funkcjonuje zwyczajnie ... mam 20 lat i to bendzie mój pierwszy skarb... powiem szczeze ze to nasza mała wpadka po odstawieniu tabletek .. ale mysle ze bendzie dobrze ... mysle ze az tak młoda mama nie bende bo sa i tu młodsze ... mamuski... moja znajoma miała 15 lat gdy urodziła dzis ma prawie 21 i juz drugie na koncie :) jest szczesliwa mamuska ale szczeze to nie chciala bym jescze rok czy dwa temu zajsc :(
ale teraz czuje co innego tak jak by włączyl mi sie instynkt podobnie odczuwacie ?
zycze duzo zdrówka mamuskom i 3majcie sie

Zdjęcie0240.jpg

a tu Zuzia sama je chlebek;-):-D

agosia co za babsztyl wstretny ,brak słów

hej dziewczynki ... jestem w 6 tygodniu ciazy ... bardzo sie boje tyle czytałam o poronieniach ... bardzo uwazam ale czasme sie nie da zyje wiec i funkcjonuje zwyczajnie ... mam 20 lat i to bendzie mój pierwszy skarb... powiem szczeze ze to nasza mała wpadka po odstawieniu tabletek .. ale mysle ze bendzie dobrze ... mysle ze az tak młoda mama nie bende bo sa i tu młodsze ... mamuski... moja znajoma miała 15 lat gdy urodziła dzis ma prawie 21 i juz drugie na koncie :) jest szczesliwa mamuska ale szczeze to nie chciala bym jescze rok czy dwa temu zajsc :(
ale teraz czuje co innego tak jak by włączyl mi sie instynkt podobnie odczuwacie ?
zycze duzo zdrówka mamuskom i 3majcie sie

Hej :)Głowa do góry, dbaj o siebie, ale nie zaprzątaj sobie głowy takimi szarymi myślami, wiem że to ciężko bo jeszcze nie dawno mnie też coś podobnego dopadło, ale myśl pozytywnie, na pewno wszystko będzie ok:tak: Trzymam kciuki i życzę dużo zdrówka :-)

Gosia Daffi będzie robić za mojego ochroniarza:-)
Malwina zajada się jak najprawdziwsza dama, paluszki do góry, uroczo:-)

Ostatnia edycja:
Agusia rewelacyjne fotki Kacperka:) a co do tej baby to bym ja tez walnela w glowe i poszla:-D
Pqamietam jak w ciazy bylam i stalam w kolejce do laboratorium i jakas babka chcaila sie wepchac,doslownie w dzwiach wzialam ja za fraki i z calej sily pociagnelam do tylu i weszlam ja:) pozniej juz w kolejce w ogoel nie stalam,nie szlam na reke bo kobiety w ciazy mialy wchodzic bez kolejki:p

alan cos mi jeczi i mnie wkurza,..... zaraz go ubiore i pojde do sklepu...

reklama
Fikusek Dziękuję, Kacper lubi pozować do zdjęć:-) baba wstrętna,a jakby mi się ktoś wpychał w kolejkę to pewnie nic bym nie powiedziała:zawstydzona/y: chociaż ostatnio z tym walczę:tak:

Mój Mały wstał, już w dobrym humorku, znalazł gdzieś na podłodze jednego grosika i chodzi z nim jakby to był jakiś ogromny skarb:-)

Do góry