agoosiaaa21
Mama Kacperka i Oli :)
lolkak baba jakaś nie kobieta:-( odwróciła się na pięcie i poszła.
justyna pokażę Ci:-)
justyna pokażę Ci:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczynki ... jestem w 6 tygodniu ciazy ... bardzo sie boje tyle czytałam o poronieniach ... bardzo uwazam ale czasme sie nie da zyje wiec i funkcjonuje zwyczajnie ... mam 20 lat i to bendzie mój pierwszy skarb... powiem szczeze ze to nasza mała wpadka po odstawieniu tabletek .. ale mysle ze bendzie dobrze ... mysle ze az tak młoda mama nie bende bo sa i tu młodsze ... mamuski... moja znajoma miała 15 lat gdy urodziła dzis ma prawie 21 i juz drugie na koncie jest szczesliwa mamuska ale szczeze to nie chciala bym jescze rok czy dwa temu zajsc
ale teraz czuje co innego tak jak by włączyl mi sie instynkt podobnie odczuwacie ?
zycze duzo zdrówka mamuskom i 3majcie sie