reklama
Liza
Fanka BB :)
Daffi teraz ją dopiero ucze bo my mielismy taki rowerek inny i na nich nie da sie pedałowac dobrze a cóz, nie mielismy za co kupic, a dziadkowie teraz jej dopiero kupili wiec ucze ja teraz.
Callie ja na obiad zrobiłam krupnik i o... mam obiad z głowy na dwa dni
A przemeblowalam w Mikołaja pokoju, łóżeczko juz obnizylam na ostatni poziom...;-)
Malwina no racja;-)
Callie ja na obiad zrobiłam krupnik i o... mam obiad z głowy na dwa dni
A przemeblowalam w Mikołaja pokoju, łóżeczko juz obnizylam na ostatni poziom...;-)
Malwina no racja;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
eliza mam od sąsiada kompa.. pojechsał na noc do brata grać na PS i nam zostawił.. teraz jest w domu ale odsypia.. więc nadal mam kompa... moze i zostawi mi jeszcze jak pójdzie do pracy jak wstanie:-)
ae by było fajnie hihih
o tak ja mam dobrych sąsiadów.. choć nie żażdy taki jest dobry bo niektózy mają na kompie jakieś duperele i się najzwyczajniej boją że bedzie się im buszowało po wszystkim...
no ja taka nie jestem... ale sama się nieraz boję ze ktoś mogłby mi buszować jakbym pzyczyła kompa
dzisiaj mnie strasznie głowa boli.. masakra....
agoosia ślicznego masz synka...
wogóle widzę że jakieś wiosenne wyprzedaże się zaczęły tutaj.. hehe
ae by było fajnie hihih
o tak ja mam dobrych sąsiadów.. choć nie żażdy taki jest dobry bo niektózy mają na kompie jakieś duperele i się najzwyczajniej boją że bedzie się im buszowało po wszystkim...
no ja taka nie jestem... ale sama się nieraz boję ze ktoś mogłby mi buszować jakbym pzyczyła kompa
dzisiaj mnie strasznie głowa boli.. masakra....
agoosia ślicznego masz synka...
wogóle widzę że jakieś wiosenne wyprzedaże się zaczęły tutaj.. hehe
C
Callie
Gość
Eliza mój Daniel kocha krupnik ;-) na równi z suchym chlebem ale dziś ma indyka z warzywami i do tego mu ziemniaczka ugotuję na parze.
Obiad wstawiony, roladki się pieką, warzywa gotują na parze, dziecko śpi więc myślę, że mam z pół godzinki dla siebie - poczytam jakiś thriller ;-)
Obiad wstawiony, roladki się pieką, warzywa gotują na parze, dziecko śpi więc myślę, że mam z pół godzinki dla siebie - poczytam jakiś thriller ;-)
Na poprawę humorów
YouTube - Blondynka za kierownicą
YouTube - Blondynka za kierownicą
agoosiaaa21
Mama Kacperka i Oli :)
Justyna jakby nie patrzeć Matka, chrzestna, bo chrzestna, ale zawsze Matka:-)
Bardzo dziękuję za komplementy :** w imieniu śpiącego już Kacpra:-)
Słuchajcie dziewczyny, zmieniłam koncepcje na obiad i poszłam do tesco po pieczarki... Spotkało mnie tam coś bardzo nie miłego. Ale mnie jeden babsztyl wnerwił Chciałam sobie spokojnie wózkiem z Małym przejechać, ale nie szło bo jakieś dwie babcie na środku drogi ostro dyskutowały na na pewno jakiś bardzo ważny temat i mówię "przepraszam" i znów i tak ogółem trzy razy, trzeci przyznam trochę głośniej i ta baba z takim oburzeniem się odwróciła i tak przyrżnęła Kacperkowi w czoło z koszyka, że Mały aż ma ślad. Ja zajełam się Małym bo strasznie płakał, a baba po prostu sobie poszła, nawet nie przeprosiła
Bardzo dziękuję za komplementy :** w imieniu śpiącego już Kacpra:-)
Słuchajcie dziewczyny, zmieniłam koncepcje na obiad i poszłam do tesco po pieczarki... Spotkało mnie tam coś bardzo nie miłego. Ale mnie jeden babsztyl wnerwił Chciałam sobie spokojnie wózkiem z Małym przejechać, ale nie szło bo jakieś dwie babcie na środku drogi ostro dyskutowały na na pewno jakiś bardzo ważny temat i mówię "przepraszam" i znów i tak ogółem trzy razy, trzeci przyznam trochę głośniej i ta baba z takim oburzeniem się odwróciła i tak przyrżnęła Kacperkowi w czoło z koszyka, że Mały aż ma ślad. Ja zajełam się Małym bo strasznie płakał, a baba po prostu sobie poszła, nawet nie przeprosiła
Serduszko1
Fanka BB :)
Aga nie mam słów
Ja to bym znalazła tego babsztyla i równo ja zjechała....
Ja to bym znalazła tego babsztyla i równo ja zjechała....
agoosiaaa21
Patrycja niech ona się cieszy, że Marcina z nami nie było, bo on by nie przebierał w słowach, ja to jestem taka trochę w te sprawy nierozgarnięta ale żałuję kurde, że jej nie pojechałam!
agoosiaaa21
Ku**wa mac! co za babsztyl!
aga na przyszlosc zwroc uwage wstretnemu moherowi! na plotki tzreba bylo jej pwoeidziec ze ma isc do kosciola!
aga prosze na przyszlosc musisz byc ostra! to Kacperek oberwal a nie zawinil!
matko siweta! a widzialas ja juz keidys?
Mało tego, że ją widziałam, to dokładnie wiem która to jest. Jak się nazywa to nie wiem, ale ona do mnie do sklepu przychodziła prawie codziennie i nikt jej nie chciał obsługiwać, bo a bo to plasterki były za grube, a to za cienkie, a to na pewno nie świeże, duuuużo narzekała.
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Elizka no to powodzenia w naukach :-) Ciekawe kiedy ja obniżę łóżeczko Majce
Agusia co to za kobieta Zrobiła dziecku krzywdę i nic??? Dorwałabym ją i tak samo jej przyrżnęła
Callie jaki luksus :-) Aż pół godzinki dla siebie :-) Zamień się ze mną
Agusia co to za kobieta Zrobiła dziecku krzywdę i nic??? Dorwałabym ją i tak samo jej przyrżnęła
Callie jaki luksus :-) Aż pół godzinki dla siebie :-) Zamień się ze mną