reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hehe eliza gdybym ja miała mówić za kazdym razem ze jestem niezauwazana , to byscie mi juz kopniaka pewnie sprzedały..Ale próbuje dalej:-)

reklama
Daffi teraz ją dopiero ucze bo my mielismy taki rowerek inny i na nich nie da sie pedałowac dobrze a cóz, nie mielismy za co kupic, a dziadkowie teraz jej dopiero kupili wiec ucze ja teraz.

Callie ja na obiad zrobiłam krupnik i o... mam obiad z głowy na dwa dni :-p
A przemeblowalam w Mikołaja pokoju, łóżeczko juz obnizylam na ostatni poziom...;-)

Malwina no racja;-)

eliza mam od sąsiada kompa.. pojechsał na noc do brata grać na PS i nam zostawił.. teraz jest w domu ale odsypia.. więc nadal mam kompa... moze i zostawi mi jeszcze jak pójdzie do pracy jak wstanie:-)
ae by było fajnie hihih

o tak ja mam dobrych sąsiadów.. choć nie żażdy taki jest dobry bo niektózy mają na kompie jakieś duperele i się najzwyczajniej boją że bedzie się im buszowało po wszystkim...
no ja taka nie jestem... ale sama się nieraz boję ze ktoś mogłby mi buszować jakbym pzyczyła kompa:-D
dzisiaj mnie strasznie głowa boli.. masakra....

agoosia ślicznego masz synka...:tak:

wogóle widzę że jakieś wiosenne wyprzedaże się zaczęły tutaj.. hehe

Eliza mój Daniel kocha krupnik ;-) na równi z suchym chlebem :-D ale dziś ma indyka z warzywami i do tego mu ziemniaczka ugotuję na parze.
Obiad wstawiony, roladki się pieką, warzywa gotują na parze, dziecko śpi więc myślę, że mam z pół godzinki dla siebie - poczytam jakiś thriller ;-)

Justyna jakby nie patrzeć Matka, chrzestna, bo chrzestna, ale zawsze Matka:-)

Bardzo dziękuję za komplementy :** w imieniu śpiącego już Kacpra:-)

Słuchajcie dziewczyny, zmieniłam koncepcje na obiad i poszłam do tesco po pieczarki... Spotkało mnie tam coś bardzo nie miłego. Ale mnie jeden babsztyl wnerwił:wściekła/y: Chciałam sobie spokojnie wózkiem z Małym przejechać, ale nie szło bo jakieś dwie babcie na środku drogi ostro dyskutowały na na pewno jakiś bardzo ważny temat:wściekła/y: i mówię "przepraszam" i znów i tak ogółem trzy razy, trzeci przyznam trochę głośniej i ta baba z takim oburzeniem się odwróciła i tak przyrżnęła Kacperkowi w czoło z koszyka, że Mały aż ma ślad. Ja zajełam się Małym bo strasznie płakał, a baba po prostu sobie poszła, nawet nie przeprosiła:wściekła/y:

Patrycja niech ona się cieszy, że Marcina z nami nie było, bo on by nie przebierał w słowach, ja to jestem taka trochę w te sprawy nierozgarnięta:zawstydzona/y: ale żałuję kurde, że jej nie pojechałam!

Ku**wa mac! co za babsztyl!
aga na przyszlosc zwroc uwage wstretnemu moherowi! na plotki tzreba bylo jej pwoeidziec ze ma isc do kosciola!
aga prosze na przyszlosc musisz byc ostra! to Kacperek oberwal a nie zawinil!
matko siweta! a widzialas ja juz keidys?

Mało tego, że ją widziałam, to dokładnie wiem która to jest. Jak się nazywa to nie wiem, ale ona do mnie do sklepu przychodziła prawie codziennie i nikt jej nie chciał obsługiwać, bo a bo to plasterki były za grube, a to za cienkie, a to na pewno nie świeże, duuuużo narzekała.

reklama
Elizka no to powodzenia w naukach :-) Ciekawe kiedy ja obniżę łóżeczko Majce :-D

Agusia co to za kobieta:szok: Zrobiła dziecku krzywdę i nic???:wściekła/y: Dorwałabym ją i tak samo jej przyrżnęła

Callie jaki luksus :-) Aż pół godzinki dla siebie :-) Zamień się ze mną :-D

Do góry