reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Gosia a gdzie do pracy poszłaś?

Malwina jaka fajna fotka :-) A jaki chlebek smaczny :-D

Fikusek Ty to jesteś nasza forumowa siłaczka :-D

agusia ja kiedyś też nic nie mówiłam,dopóki słabo mi się w kolejce nie zaczęło robić a głupie baby oczywiście nie raczyły mnie przepuścić.

reklama
Aga jestem w szoku jakie te baby moga byc wredne :szok: ale bym jej wiazanke powiedziala, krowa świeta :dry: :no:

Daffi to gdzie faceci wyjrzdzaja wasi?

Obciełam Daniela :-D bosze wreszcie wyglada normalnie bo juz byl taki zarośniety ze serio nie moglam na niego sie patrzec;]
Zrobilam dzieciakom naleśniki,i w sumie teraz Hanie i Mikołaja wykompie za niedługo i na jutro zostalo mi ciuchy złozyc.... a nie powiem mam wielką strete tego..... :nerd:

Daffi ahaaaaa to odpoczniecie obie;-)

A tutaj Daniel przed
DSC01264.jpg

i po :-D
DSC01350.jpg

Daff no to Ci pozazdrościć odpoczynku od mężusia :-D

Elizka właśnie pochwal się. Ocenimy Twoje umiejętności fryzjerskie :-D

Vikamcia ale ten Twój sąsiad dobry,nadal korzystasz z jego kompa??

E:

No Elizka całkiem,całkiem Ci wyszło :-D

Malwina super zdjęcie, swietnie Zuzia zajada :)

Eliza małe przemeblowania to moja specjalność :p no oczywiście nie w czasie ciąży ;) ale ogólnie mam fioła na punkcie zmian :) urodzona z Ciebie fryzjerka :)

Agusia jaki ten Twój synuś słodki :) i te włoski:) a z tymi babami.....brak słów, wiem coś o tym:/

fikusek zdolniacha z Alana :)

ViKamcia zazdroszcze takiego sąsiada :) chociaż ja też mam nie najgorszych :)

u nas pogoda kiepska-pochmurno, co chwila pada i ponoć bardzo zimno się zrobiło.....

lolak jeszcze od wczoraj mam jego kompa:-D
korzysta ile mogę :-p

trinka
ciesze się że napisałaś.. jak tam u Ciebie??
na majówkach już 3 dziewzyny w szpuitalu czekają na poród.. jednej nawet wody odeszły:tak:
napisz jak się trzymasz.... buiak dla Ciebie

No przestańcie kazda z was by tak obcieła mając maszynke w domu :-p ;-) i kilka nakładek i na dole,tył i boki na 6mm a góre wziełam na 14mm ;-)

No reszte dzieckow wykompalam.... mze jeszcze zabiore sie za ukladanie ciuchów.... ?
Miki wczesniej zjadł poł nalesnika, a teraz doprawil 150ml mleka zageszczonego kaszka:-D dzis po poludniu w miere spokojny jest... zęby pewnie staneły znów, by niedlugo uderzyc z wieksza siłą.... co ja sie z nimi mam... :no:

trina jak sie czujesz?;)

reklama
Eliza no nie wiem, czy każda:p ja np nigdy nie gole maszynką Michała:-D robi się regularnie na łysola sam,ma już wprawę:) ja się boje tego urządzenia,żeby mu np, nie obciąć ucha:-)

ViKamcia właśnie czytałam przed chwilą majówkowe posty:szok:

jakoś się trzymam, mam tutaj z kim pogadać,bo te kobitki są spoko w mojej sali:) a z resztą Michał praktycznie cały wolny czas po pracy i przed siedzi u mnie, moja siostra,tata,teściowie,także wsparcie mam :) ale wiadomo w domu nawet jak trzeba leżeć,to i tak zdecydowanie lepiej:) wyniki się normują,więc chyba do końca tygodnia nas wypuszczą:)

Do góry