reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Justyna Fajnie, że na naszą rocznicę slubu jeszcze się załapie;-) a tak to jak sobie trochę ciężko popracują przez 2 tyg to nic wielkiego im się nie stanie:-D nie powiem będę tęsknić, ale co odpocznę to odpocznę. Tylko już mam wizję jak wieczoram ipękają tam skrzynki niemieckiego piwa:-D
Eliza Niezły przystojniak:-)
Trinaa Szybkiego powrotu do domku :-) A włosy to Kacper ma nie do podrobienia, z tyłu bujne loki, a z przodu prawie łysy:-D

reklama
Justyna ja na pewno jak co roku będę miała przez pierwsze trzy dni żałobę i będę beczeć, tak mi działa na nerwy, ale tęsknie za gadem:-(Kochana, wszystko się ułoży, może rozłąka zadziała oczyszczająco? Wiadomo tęskniąc się zapomina o problemach.

Aga to zdjęcie na karuzeli świetne, boska fryzura :-)

Malwina faktycznie jak dama Zuzia chlebek zajada.

Eliza faktycznie Daniel trochę zarósł :-D o niebo lepiej teraz wygląda.

Ja swojego gada strzygę za 0 bez końcówki :-D bo i tak 2 tyg. później to samo co przed strzyżeniem na głowie ma :dry:

Daff dobrze że wyjezdża będzie przyjemne z pożytecznym, on zatęskni, przemysli ty odpoczniesz i co najważniejsze kaski trochę wpadnie :tak:

Lolkak zaraz wstawię wieksze ciuszki Julki :-p czasmu mi zabrakło wcześniej ogólnie to mam do rozmiaru 80 do sprzedania.

A co do uprzejmości dla kobiet w ciąży to nie zliczę ile razy stałam 45min w PKSie w czasie ciąży, i to bardzo widocznej.

reklama
agoosia Mi ciężko byłoby leżeć do góry brzuchem. Do końca maja chodziłam w ciąży jeszcze na siłownię, a rodziłam 19 czerwca:-D Za to od czerwca nie byłam jeszcze ani razu na siłowni. Taki leń się ze mnie zrobił, że gdybym miała na to czas, to chętnie poleżałabym cały dzień na kanapie, nic nie robiąc:-D
Kacperek jest śliczny:tak:
A tej babie to chyba też koszykiem bym przywaliła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
fikusek Niedługo nie będzie ci już potrzebny fotelik na rower, bo będziecie robić sobie z Alankiem wycieczki z dwoma rowerami:-D
A J. wie o tym spotkaniu?:rofl2:
gosia Jutro idziesz pierwszy raz do pracy, czy już zaczęłaś wcześniej? Już nie pamiętam, od kiedy miałaś wrócić do pracy:zawstydzona/y: Z kim Amelka zostaje?
malwina Zuzi kręcą się włoski, czy tylko tak się jej z tyłu podwinęły? Fajnie chlebek trzyma, jak mała dama:-)
Eliza Danielek ma śliczne włosy. Na tym zdjęciu przed ścięciem są takie fajnie ciemne i błyszczące, sama bym takie chciała:-)
Emilka też ostatnio taka marudna jest, że się cieszę, że jestem u rodziców- wywożą małą na spacery, jak już ciężko znieść jej marudzenie, a ja mam trochę odpoczynku:-D
Dziś zajrzałam małej w paszczę- był wielki płacz, ale dojrzałam, że przebił się następny ząb (dolna lewa dwójka), a 2 górne dwójki są w drodze.
kamcia Moja siostra też już urodziła, a miała termin na maj:-)
trinaa A jak twojemu się pracuje w nowym miejscu?
daffi Takie rozstania dobrze czasem robią na poprawę relacji. A jak M. przyjedzie z pełnym pieniędzy portfelem, to już na pewno poczujesz przypływ gorących uczuć:-)
Uciekam spać, bo jutro do pracy idę. I pobudka standardowo ok.6:dry:

Do góry