agoosia Mi ciężko byłoby leżeć do góry brzuchem. Do końca maja chodziłam w ciąży jeszcze na siłownię, a rodziłam 19 czerwca
Za to od czerwca nie byłam jeszcze ani razu na siłowni. Taki leń się ze mnie zrobił, że gdybym miała na to czas, to chętnie poleżałabym cały dzień na kanapie, nic nie robiąc
Kacperek jest śliczny
A tej babie to chyba też koszykiem bym przywaliła
fikusek Niedługo nie będzie ci już potrzebny fotelik na rower, bo będziecie robić sobie z Alankiem wycieczki z dwoma rowerami
A J. wie o tym spotkaniu?
gosia Jutro idziesz pierwszy raz do pracy, czy już zaczęłaś wcześniej? Już nie pamiętam, od kiedy miałaś wrócić do pracy
Z kim Amelka zostaje?
malwina Zuzi kręcą się włoski, czy tylko tak się jej z tyłu podwinęły? Fajnie chlebek trzyma, jak mała dama:-)
Eliza Danielek ma śliczne włosy. Na tym zdjęciu przed ścięciem są takie fajnie ciemne i błyszczące, sama bym takie chciała:-)
Emilka też ostatnio taka marudna jest, że się cieszę, że jestem u rodziców- wywożą małą na spacery, jak już ciężko znieść jej marudzenie, a ja mam trochę odpoczynku
Dziś zajrzałam małej w paszczę- był wielki płacz, ale dojrzałam, że przebił się następny ząb (dolna lewa dwójka), a 2 górne dwójki są w drodze.
kamcia Moja siostra też już urodziła, a miała termin na maj:-)
trinaa A jak twojemu się pracuje w nowym miejscu?
daffi Takie rozstania dobrze czasem robią na poprawę relacji. A jak M. przyjedzie z pełnym pieniędzy portfelem, to już na pewno poczujesz przypływ gorących uczuć:-)
Uciekam spać, bo jutro do pracy idę. I pobudka standardowo ok.6