reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula Kacper to coś marudzi dziś, a minę ma taką naburmuszoną, że głowa boli, mam nadzieję, że na spacerze się rozchmurzy:-)
Justyna spokojnie zmądrzeje, uwierz mi, że jeśli Twój brat (a znasz go i wiesz, że nie jest skory do poświęceń) mogł mi szykować bułki z białym serem o 23 godzinie, to wszystko jest możliwe:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

U nas też pochmurno,na słonce się nie zanosi. Mam nadzieję,że chociaż nie będzie padać.

Daff wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-)

Paula ja to bym nawet nie chciała pożyczać kompa od sąsiada,bo on ma takiego złoma,że nie wiem ile bym się na BB logowała :-D Ważne,że nie chce skorzystać z twojej karty :-D:-D
agoosiaaa21 moja akurat jakaś dziwnie wesoła;-)

U nas zimno, w nocy mróz był :dry: A ja czekam na ocieplenie, żeby iść w końcu małą zważyć bez konieczności ubierania i rozbierania jej z dziesięciu warstw.
kamcia Najgorsze dla mnie jest, że nigdy nie mam okazji odespać tego siedzenia na kompie, bo codziennie pobudka jest ok.6 :dry: Od poniedziałku może będę miała trochę więcej czasu, żeby w ciągu dnia coś poczytać :-)
justyś, Daffi Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-)

Hej

U nas znów brzydko a do tego baaardzo zimno!!!!

anetka robienie z Tobą interesów to czyta przyjemność ;-)

daff, justys wszystkiego dobrego z okazji imienin

A ja wczoraj rozmawiałam z moja Zuzia przez telefon, potrafi już mówić baba,zaba,Zuzia , kropa. A do tego siostra mówiła ze jest bardzo grzeczna i bardzo słucha , jak czegos nie moze to nie robi;-)

a mnie dzisaij głowa boli i gardło do tego..masakra

OOO słonko się przebija:rofl2:

A ja mam zawirusowanego kompa :dry: wczoraj mi padł dzisiaj był kumpel i na szybko jakoś zaradził, w weekend będzie walczył bo to grubsza sprawa :wściekła/y:

Justynkom wszystkiego co najlepsze z okazji imienin! :-)

A u mnie piękne słoneczko świeci, jak zołza wstanie to lecimy się trochę po wentylować :-D

Ja też się jakoś w temat wbić nie mogę :-p

Paula ja po takiej zabawie Julki o mało się na PKS nie spóźniłam, tak mi dowód schowała że 20 miniut zajęło mi szukanie :-D

heja:-D
a ja sie musze pochwalic:p najparwdopodobniej jak tak dobrze bedzie szlo toAlan juz w tym roku sam bedzie umaial na rowerku jezdzic:p mam ten rowerek teraz w domu i ciedziennie ucze go pedlalowac i juz powoli lapie i czasami mu sie udaje:-D

reklama
Hej...
posprzatałam sobie wszystko i siadłam...
Teściowa mnie wyprowadziła z równowagi dziś....mniejsza z tym...
Aga ciesze sie że na wizycie wszystko w porządku, dbaj o siebie teraz :):)
Fikusek no to teraz nie po domku ale na dworek i niech zasuwa :):)
Oh nie mam weny do pisania.... jestem tak zdenerwowana :wściekła/y:

Callie jakby były wieksze te ciuszki brałabym bez zastanowienia, ale Kuba nosi już na 92-94 :-(
Boskie są , normalnie sie zakochałam.

Ostatnia edycja:
Do góry