reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

agosia no cóż, my z jedynkami sie juz meczymy 2gi miesiac, oczywiscie z górnymi, bo dolne wyszly jedna 24grudnia a druga na poczatku stycznia...., a teraz ida widze wszystkie 4 gorne zeby...no porazka...
M dzis ma byc pozniej czyli praktycznie przyjedzie i pojdzie spac pewnie, no i dzieciaki go nie beda pewnie widziec wogole ;]

reklama
Anetka551 A Ty jesteś z tej wielkopolskiej Trzcianki?:-) Moja chrzestna tam mieszka, bo ja jestem ze Lwówka Wlkp, a teraz z Międzyrzecza. I o mały włos nie poszłabym do Trzcianki do szkoły, moja mama i tata tam chodzili i tam się poznali:-)
Eliza Mój jest żołnierzem i zdarzają sie poligony 2 miesięczne, albo ma służby że nie ma go 24 godz, ale to nie czesto i prawie zawsze kończy o 15:30, a w piatek o 13, ten to ma dobrze:-)

Ostatnia edycja:
Anetka oni mieszkali tam w internacie, przez lata technikum, no i tam tez powstał mój najstarszy brat:-D
Moja chrzestna nazywa się Walczak, ale powiem Ci szczerze, że widziałam ją ostatni raz na mojej komunii, bo to nie nasza rodzina a przyjaciólka mojej mamy z tamtych czasów, ale urwał się kontakt.

Agusia to takie rzeczy dzieją się w naszym internacie? :-D:-D:-p
Walczak mówisz? hmm nie wiem, ale chyba nie kojarzę, przynajmniej po nazwisku :no:

o nie!!! za duzo zescie na skrobaly!!! nie nadrabiam:p

Alan mi przed chwila zasna bo jak wczeszniej go polozylam i powiedzialam zeby poszedl spac to zaczal sie drzec wnieboglosy!!! teraz przez sen az sie zachodzi.... i kij wie o co mu chodzi..

lolkak chodzę prywatnie, teraz płacę 70 zł za wizytę, kiedyś za pierwszą brał 70 zł, a potem od ciężarnych, które chodziły tylko do niego brał 60 zł, ale już nie stosuje tych zniżek, bo to moja trzecia wizyta i nadal płaciłam 70. Plus badania krwi, moczu itd osobno płatne w laboratorium.
Fikusek ja mojemu puściłam Rybkę MiniMini śpiącą i usnął wraz z nią:-)

Uciekam na you can dance:-) Dobranoc i do jutra :-)

reklama
lolkak chodzę prywatnie, teraz płacę 70 zł za wizytę, kiedyś za pierwszą brał 70 zł, a potem od ciężarnych, które chodziły tylko do niego brał 60 zł, ale już nie stosuje tych zniżek, bo to moja trzecia wizyta i nadal płaciłam 70. Plus badania krwi, moczu itd osobno płatne w laboratorium.
Fikusek ja mojemu puściłam Rybkę MiniMini śpiącą i usnął wraz z nią:-)

Uciekam na you can dance:-) Dobranoc i do jutra :-)
ja jak chodzilam prywatnie to badania mialam darmowe w laboratorium bo mial umowe podpisana no ale nie wszyscy maja niestety.

nie ma was to chyba tez uciekam na tv:p

Do góry