reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jestem i ja Wikuśka śpi więc odpoczywam i trochę po pisze ;) jeśli jeszcze ktoś jest ;*
a co do da'grasso to u nas zamknęli bo w sosie czosnkowym znaleźli spermę męską no i więcej nie muszę mówić bo zniechęcę innych do tej pizzeri ja wole kasztelana pizze ewentualnie domową jak moja mamuśka zrobi albo mojego gryzonia brat ;)
idę trochę zerknąć na zamówienia i wracam ,a bo zapomniałam się pochwalić ,że do avonu się zapisałam hehe ale to tylko tak ,żeby sobie i znajomym zamawiać tutaj więc zysku z tego nie mam dużego ale zawsze coś ;)

reklama
Daffii humora mi poprawiłaś hehehe ja sprawdziłam ile wyjde na plusie i hmm niewiele w tym miesiącu więc święta ubogie królik bez jajek będzie dla rodziców hehe za to idziemy kupić dla Wiki na święta koszyczek takiego kurczaka pluszowego i wrzucimy jej tam jej przysmaki i królika załatwimy no i chce jej kupić na zająca taki komplecik fajny jak kupię to zrobię jej foto i wrzuce z koszyczkiem ;)
Obraz 032.jpga na razie takie wrzucam mojej księżniczki po obiedzie ;)

Co do przeklinania to Adaś tez już ma jedno za sobą. S ostatnio się wyrwało o c.i.u.l. Adaś czasem jak mu coś spadnie to też mówi o ciuj. Ale poprostu poprawiam go na ojej i on też zaczyna ojej mówić. Przy S to pewnie tez będzie klnął jak szewc. Zwracam mu uwagę,ale on nic-zobaczy jak to będzie jak kiedyś nas młody zawstydzi.
A dziś wołał na papugę- kuga albo kakuga :) dawno nic nowego mu się nie wyrwało-zawsze był ćwir albo dodo(jego imie). Strasznie mnie to ucieszyło,ze znów się rozkręca z mową:)

no tak.. zanim was nadrobiłąm to wsyztsie poszły spać:sorry2:
byłam dziś na wizycie w szpitalu i pani mi powiedziała "aby is very big" ciekawe jak BIG . mam nadzieję że nie przebije Vi z wagą i wzrostem:sorry2:
poza tym wsyztsko ok...

oczy mis ie zamykają troszkę .. od rana miałam przemeblowanie pokoiki... wszytsko juz na swoim miejscu.. czekam tylko na łóżeczko dla Viki i pokoik będzie ready:-p
już się nie mogę doczekać:-)

sorki ze wam nie ospiosuję ale same rozimiecie jak to jest jak się tylle stron przeczyta po całym dniu wrażeń...
no wszystko wylatuje z głowy:zawstydzona/y:
nie ma to jak być na bierząco...

kamcia Rozumiem cię, ja też dopiero nadrobiłam i już nie ma pamiętam, co komu chciałam napisać. ;-) Spać mi się chce, bo ostatnio sypiam mniej niż 6h. Ale cóż zrobić, kiedy jest się uzależnionym od bb... :-D Nie zasnę, póki nie doczytam :-D

hehe ja yteż nie zasne dopóki nie doczytam.. a ze ostatnio mam i tak problemy z ułożeniem się do snu ,. to tak siedzę po nocach.. a już wogóle jak mam okazję i mam teraz kompa.. hihih

Bry
Kamcia a skad masz kompa? ;-)
eve to żes mio brzydzila sos czosnkowy z tej pizzeri... dobrze ze go nie lubie i nie jadam .... :-D

U mnie za oknem deszczowo.... :dry:

Dzień dobry:-)
Malutki wcina właśnie bułeczkę, zobaczył konika w tv, zrobił " i ha ha " i pół twarożku na podłodze:-D Zapowiada się kolejny nudny dzień i wymyślanie co dziś na obiad.

Justyna Wszystkiego najlepszego z okazji imienin:happy2:
ViKamcia Ja jak robiłam przemeblowanie, to na następny dzień odeszły mi wody:-)

agosia ja jak z M robilam przemeblowanie i malowanie w >41tc< to w nocy o 23 zaczelam rodzic Mikołaja :-D
Mi sie dzis nic nie chce.... leń totalny...:/ musze wlosy wysuszyc.... :dry:

reklama
Eliza u mnie to był 34 tydz, ale jeszcze mnie przetrzymali 5 dni, więc urodziłam w 35, najważniejsze, że wszystko było ok, Mały dostał 10 pkt. Jednak teraz powstrzymam się od przemeblowań bo to jak widzę niezły wywoływacz porodów:-)

Do góry