reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paula ok :-) już ci pisze PW ;-)

umi nie no jej nie chodzi o to, że ktoś śmierdzi tylko chyba myśli, że każdy na "myj myj" tak reaguje jak ona, tzn od razu biegnie do łazienki :-p

reklama
Tak albo jak to było Daffi? "Mamo bedziesz rozmawiać z Justyna czy z kobieta?" :-D:-D

Przed chwila wymyslił nowy przepis na pizze. Tata mu obiecał pizze dzis i on mi mówi z czym ma byc ta pizza no i wymyslil że ma byc "z serem z cebulą z bananem z ketchupem z jabłkiem, no i z serem " :-D:-D
aż sie zaczełam zastanawiać jakby to smakowało

anetka wiem, ale mnie by to jednak zastanowiło:-D
pati:-p mnie takie akcje dopiero czekają masakra dosłownie:/

a w ogóle kiedyś miałam wam pisać i zapotniałam. ksiądz na tych naukach właśnie mówił o przeklinaniu dzieci i wspomniał sobie o takiej małej dziewczynce z przedszkola. Mówił ze rozmawiali o papierosach, ze szkodzą zdrowiu itd i nagle jedna dziewczynka sie zgłosiła. i mówi tak " Moja mama obiecała, że nie bedzie palić. Tatuś sie bardzo cieszył, ale raz jak przyszliśmy z placu zabaw mama szybko gasiła papierosa. Tata to zobaczył i tak ją z*****, że juz nie pali:-D" no i dziecko zawsze prawde ci powie, a ja sie boje zeby mój tak kiedys nie wypalił:/

edit pati twój syn powinien dostac posade w Da' Grasso przepis iście z ich listy:-p

Umi to racja dzieci to Ci zawsze prawde powiedzą. całkiem nieedawno zostawiłam R z dziecmi i wyszłam na 3 godziny. Jak wróciłam siadłam i zaczełam pytac Sebusia co robił z tata czy tata krzyczał co tata dał mu jeść, no o wszystko. Tak samo to działa w druga strone. R bardzo nie chce bym sie odchudzała. I przez Sebusia mnie pilnuje czy jadłam śniadanie obiad. Seba mu wszystko powie co i ile zjadłam. Ale z tą małą to mnie rozwaliłaś hahahahaha
No a co do Da grasso to pizze stamtąd są pyszne. lepszych póki co nie jadłam jeszcze :)

hhhaha no tak ile razy bylo.. sebus z kim gadasz z justyna?
a on: nie z kobieta!

a jak mu pwoiedzialam ze jest kochany to zaniemowil i wypiekow dostal:0
kochany jest bardzo.
co do pizzy to zapytaj go czy mnie zaprosi:)

Umi hehehe nie no Twoj syn wymiata :-D
Pati Twoj tez dobry:-) ja to juz nie pamitam kiedy hania takie glupotki mowila, teraz to juz mowi bardzo ladnie, wyraznie. Daniel tez juz madrala mowi wsio...;]

pati zgadzam sie pizze tam maja genialna no i te sosy. Niedaleko ojego bloku otworzyli pizzerie i tam tez mają super pizze mozna sobie wybrac grubosć ciasta ale my sie lubujemy w cienkich. Jednak sosów z da grasso nic nie przebije. Hehe Seba donosiciel... ale przy dzieciach sie trzeba tak strasznie pilnować ze masakra:/
Daffi po mojemu to Sebuś sie w tobie zakochał;-p:-)
Eliza poczekaj na Mikusia:-p to ci sie wszystko przypomni

reklama
Patrycja ahahaha nie mogę z tekstu Seby ''rozmawiasz z Justyną czy z kobietą":D:D
Umi no nieźle. Ja kiedyś niańkowałam pewnej Zosi, miała wtedy jakoś 3 lata i co chwilę mówiła ''kur**", byłam strasznie zła bo myślałam, że jak zacznie tak mówic przy swoich rodzicach to wyjdzie, że czego ja ją to uczę. Na szczęście okazało się, że to tata Zosi nie umie się hamowac.
A najlepsza była Jula jakiej niańkowałam /lat 3/. Wymksło mi się ''kurcze'' a Jula do mnie ''Marzenko nie mówi się kurcze tylko kur**":D Myślałam, że padnę z wrażenia:D
Callie do dermatologa bo mam na rękach i nogach czerwone plamy swędzące. Po kilka na rękach i nogach. Stosowałam wielu maści, kremów, balsamów i jak była poprawa to na krótko i szlag mnie już trafiał, w końcu zaraz będzie lato, chciałoby się chodzic w spódniczkach, szortach a ja mam takie placki na nogach.
Miałam dziś iśc do dermatologa, ale jak już się dodzwoniłam do przychodni to okazało się, że wolny termin na pt na 13.15. Dobre i to.
Malwina słodka Twoja Zuza, ale ma ładny sweterek.
Justyś super fotki, a gdzie to Antoś wlazł do małego wózka hehe:p Super ta bluza, wymiata:D Ile Antoś ma cm? Bo coś pisałaś, że drobny, coś koło 78cm. Moja też ma tyle a mi się Antoś większy wydaje. I co do Ciebie masz bardzo ładną buzię:)

U nas szaro, buro i ponuro. Leje ciągle deszcz. Z rana byłam z Małą na zakupach, babcia jej parę ubranek kupiła, nawet strój kąpielowy cudny w grochy:D Kupiłam Majce prezencik na święta;) Martynka teraz śpi to mam chwilę dla siebie.

Do góry