reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
eeee i ja sie spóźniłam na Anetkowe ciuszki :-p

Ja też mam dużo do sprzedania, ale co jak tu same chłopy mniejsze tylko Majka Lolkak ale ta już u Pauli się obkupiła.

Poczekam na lepsze czasy i wystawie na all mega pakę to może uda mi się wszystkich naraz pozbyć.

Ja to już się boje jak to będzie, ja staram się hamować, ale jak ktoś mnie wnerwi to nie szczedze języka :dry:

A do do Da'Grasso to jak dla mnie za dużo mąki do ciasta dają i na wierzchu zawsze całe ciasto białe od mąki :sorry2: ale sos czosnkowy nie powiem jest elegancki.

o rany, ale produkcja, czyżby forum powróciło do życia? :-D
Umi, Patrycja, wasi chłopcy są boscy :-D

ja chyba też muszę porobić porządki w ciuszkach Urwisa... może coś grosza wpadnie ;-)

ja dziś od rana jeżdżę i załatwiam sprawy z samochodem, załatwiłam już akcyzę, skarbówkę, w piątek ma być vat 25, jeszcze tylko tablice załatwić i miękki dowód i można jeździć nowym peugeotem ;-)

sosy są genialne wręcz... ten czosnkowy to bym mogła łyżkami jeść :)

Ja nadgoniłam pranie, wszystko wisi także jakbym musiała zostac w szpitalu to chłopaki beda tu mieli co na tyłek włożyć. Z jedzeniem sobie daja rade wiec nic tak na zapas gotować nie bede.... ufff piatek juz pojutrze

Ostatnia edycja:
umi2 może nie będzie tak źle ;D
kaamaa100 ja mam takie samo zdanie na temat tej pizzerii w Radomiu jest i ciasto jest niedobre dlatego jej nie lubię.

u nas pogoda całkiem całkiem tylko żeby troszkę mniej wiało . Wczoraj byłam na małych zakupach i kupiłam sobie kurtkę, apaszkę i buty i 3 stów już nie ma :dry:
jeszcze tylko buty Łucji , jakieś getry i na wiosnę mam wszystko.

Daffi e tam:-p
Vegas to cie nauczyła jak masz poprawnie mówić:-D
callie jakiego pugeota sobie kupiliscie? ja jestem chora na model 206:-p

edit Magdaa
widzac co mój kacper wyprawia to obawiam sie najgorszego:-p a ty juz masz pełnoprawną dwu latke w domu:-) pogratuloąc tylko:-)

No w piątek z rana zawioze Sebusia do mojej mamy. tam sie nim zajmą. a ja nie bede go gonic po całym szpitalu. Tam go nakarmią, a R sobie poradzi :D

reklama
Do góry