reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina dasz rade, ale czasami jest cieżko naprawde.... Nie powiem, Hania jest mądrą dziewczynka ale czasami są takie dni, (jak i my mamy) ze poprostu mam jej dosyc... ;]
Ja teraz narzekam ale nie chce myslec co bede miala z nia za te 8 lat... :dry: :-D

reklama
umi to nie dobrze,że tak się nauczył.. :dry: moja mama ciągle tylko "kur*wa i kur*wa" powiedziałam jej, że jak nie przestanie to będzie miała zakaz spotykania się z Zuzią i chyba poskutkowało, bo się trochę hamuje :-p ale co z tego jak w innym miejscu przeklinają.. wiadomo gdzie :-p

Daffi mam jakieś spodenki. Nie chce mi się tego na allegro wrzucać to właśnie robię galerię i zaraz podam link ;-)

edit:
Tu są te ciuszki: https://picasaweb.google.com/107224018426235227323/CiuszkiZuzi#
później poszukam więcej. Mam jeszcze fajny dres Lonsdale, ale akurat jest wyprany, jak wyschnie to zrobię zdjęcie :tak:

Ostatnia edycja:
anetka no tak tylko co ja am Tomkowi powiedzieć ze mu ograniczę prawa rodzicielskie:-p?
Elizka Daffi pati no z małym to ja sobie poradzę bo mówi to tylko wtedy kiedy chce mnie wnerwić... choć nie ukrywam ze mnie to wnerwia. Ja często mówię kurde:/ cholera tez mi sie zdarzy, ale to juz usi sie na prawdę coś stać. Co do olweania jego sie po rpostu nie da olewać, bo leci za toba wyprzedza staje twarza w twarz i mówi te swoje dwa magiczne słowa, omijam go ide dalej i spowrotem, a dzis mnie tak wnerwil ze postraszyłam go katem i sobie dał siana zobaczy na jak dlugo:/
Malwina słodką masz córeczkę
Eve sliczna rodzinka:-)

Elizka mój Kacper jak ssie namnie wkurzy to mi mówi mama spadaj....:dry: ja sobie nie wyobrazam co bedzie mówił w wieku Hani.

Tylko jak ja starego konia mam oduczyc przeklinania, bo on twierdzi ze miał tak w domu i ze to norma. Ja nie mówie moi rodzice tez czasem przeklinali ale sie hamowali....

umi to nie dobrze,że tak się nauczył.. :dry: moja mama ciągle tylko "kur*wa i kur*wa" powiedziałam jej, że jak nie przestanie to będzie miała zakaz spotykania się z Zuzią i chyba poskutkowało, bo się trochę hamuje :-p ale co z tego jak w innym miejscu przeklinają.. wiadomo gdzie :-p

Daffi mam jakieś spodenki. Nie chce mi się tego na allegro wrzucać to właśnie robię galerię i zaraz podam link ;-)

edit:
Tu są te ciuszki: https://picasaweb.google.com/107224018426235227323/CiuszkiZuzi#
później poszukam więcej. Mam jeszcze fajny dres Lonsdale, ale akurat jest wyprany, jak wyschnie to zrobię zdjęcie :tak:

anetka w takim razie... ogrodniczki, te fioletowe spodenki i futerko zamaiwam:)
to futerko jest boksie. zakochalam sie w nim:)

umi spróbuj, może uwierzy :-p:-p
Ja się właśnie strasznie boję, że Zuza mi kiedyś mowie "kur*wa albo ch*uj" czy coś takiego :dry: chyba się ze wstydu spale! :dry: jak mówi kurde, o boże albo jezu to już jestem wkurzona, bo takie małe dziecko a takie teksty wali :dry:

edit:
Daffi no futerko jest świetne :-p i Zuza miała je na sobie hmm ze 2 razy :-p

Ostatnia edycja:
anetka mój mówi huja:-D zamiast hura:sorry2:. Ostatnio był na polu jak szłam po niego i zobaczył mnie wiec leci i słyszę "mama!!! huja:-D!!!" Mnie wnerwia jak mój łody mówi do kogos spadaj:/ ale to akurat moja wina:zawstydzona/y:

umi ja jak byłam mała to zamiast "r" mówiłam "j" i rodzice się ze mnie śmiali i kazali mi mówi "hura, rebus" i inne pierdoły :-:)-p Moja za to mówi "sio" jak chce kogoś wygonić, albo słynne "idź myj myj" :-D

anetka " idź myj myj"= idź sie umyj bo sierdzisz hahaha dobre:-p mój jak chce zeby ktos zszedł z łózka albo mu sie podsunął to mówi idź nyny ( idź spać)

Umi padłam hahahahaha
ja miałam gorsze akcje z Seba ( Daff cos o tym wie :zawstydzona/y:) ale ciesze sie że teraz rzadko kiedy zdazy mu se przeklnąć....

reklama
Do góry