reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek no tak, Ty z tą nogą to lepiej na razie uważaj.
Fotelik jeszcze nie jest przymocowany, bo dzisiaj doszedł, ale będzie przy moim :tak: boję się, że Zuza nie będzie chciała jechać, bo ona cykor jest :dry: dzisiaj ją posadziłam i zapięłam to mi krzyczała "nie" :dry: dopiero po chwili się przyzwyczaiła i się cieszyła :dry: w ogóle boję się, że będzie się kręcić i się z nią przewrócę :-p

reklama
tez sie boje ze sie przewroce...dlatego kask kupilam malemu:)
no i boje sie mimo wszystko ze fotelik jakos zleci czy cos...zlamie sie cos i poleci.

fikusek a Ty będziesz go mocować do bagażnika?? Do mojego się nie da, więc będę mocować do tej rury pod siodełkiem.

anetka ja bagaznioka w ogole nie mam wiec szukalam takich tylko do ramy:-D ale facet w sklepie mowil ze do bagaznika podobno tez mozna go zamontowac...

Paula jeszcze mam ponad pół paczki belli, to jeszcze mamy tydzień żeby się spotkać :-D

Ja swój rower oddałam siostrze bo u mnie nie ma gdzie jeździć w lesie to albo piach albo korzenie :dry:

Mam kamizelkę!! :-) dzisiaj była u mnie moja kumpla (chrzestna Julki) przyniosła kamizelkę z kapturkiem, bluzę jeansową i polarowy płaszczyk.

Kurteczka to na jesień będzie dobra bo na 92cm.

A patrzyłam na allegro to bezrękawniki strasznie drogie, nawet fajne to poniżej 40 zł nie schodzą :sorry2:

A ja na zwrot zawsze czekałam ok.1,5-2 miesięcy:dry: Więc pewnie za miesiąc dopiero będę miała kasę:dry:
callie Dużo macie zwrotu, ja chyba połowę tego:-(
pauluś Ale i tak musicie się rozliczyć, jeśli dostaliście PIT. Chyba że wypłata była dopiero w styczniu i za rok dostaniecie za to PIT.
Ta ulga zależy od dochodu? Wypełniałam PIT w jakimś programie i tylko w necie sprawdziłam, ile mi się ulgi należy.
fikusek, anetka Ja bym chciała fotelik montowany z przodu, ale one sporo kosztują:dry:

Też kupiłam te dady ze 2tygodnie temu, ale jeszcze nie otwierałam.

Paula wstawię fotkę wieczorem ;-) tylko przypomnij mi jakbym zapomniała :-D

A ta kamizelka superowa podoba mi się taki góralski styl.

Teraz spadam do szwagierki, utopić jej smutki w % :-D

reklama
Witam
U nas tez strasznie pizdziło w nocy , zreszta teraz tez i jeszcze pada do tego.

Ja siedze w biurze i mało sie odzywam bo chwilami mam urwanie głowy...

Zuzię juz mamy w domku i wczoraj była w piaskownicy i bardzo jej się podobało.
Weekend mam nadzieję spedzimy rodzinnie , bo jakoś niemoge się nią teraz nacieszyc:shocked2:

kama rzeczywiscie kamizelki droge na allego, ja próbuje wyczić jakiś dla chrześniaczki

Co do nowej dady , ja jej tez jeszcze nie widziałam u nas , ale napewno ich spróbuje​

Do góry