reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
alan lezy od 19.30 i spac nie moze...ale tak wieje ze w domu slychac i moze dlatego zasnac nie moze:(

ja miałam tak wczoraj, normalnie w każdym oknie mi wyło i świszczało, oberwanie chmury, grad... :baffled: dziś na szczęście już lepiej, nie wieje tak, przynajmniej nie słychać. ale wichury mają być do niedzieli... wczoraj to 2 drzewa poleciały w moim miasteczku i zerwało dach jednego domu :sorry2:

po prysznicu stwierdzam, że nie chce mi się robić tego co muszę, zatem ciepła herbatka i film na dvd na mnie czeka :laugh2:

Kama, nie dołuj... stało się coś? :sad:

Paula mamy trochę fot z Martynką, zaraz wstawię:) A plener tak, w dzień ślubu. W kościele było na 13.00, potem jechaliśmy do restauracji na obiad, były wstępne zabawy a na 16.30 fotki sesja. I potem powrót na zabawę:)

Paula tutaj z kościoła parę fot
DSCN6629.jpgDSCN6631.jpg tu masz specjalnie moją mamę z 5cio miesięczną Martynką na ręku:-D
DSCN6648.jpgDSCN6646.jpg
DSCN6645.jpgDSCN6633.jpg
tutaj pokazane nasze auto do ślubu. Wiem, nietypowe:-D
DSCN6627.jpg

paula zwykłe, drewniane :-)

Vegas powtórzę się, ale Martynka jak zwykle słodka ;-) a Ty masz bardzo sympatyczny głos :tak:;-)

vegas fotki i filmik super:)

Callie u mnei i wczoraj i dzis niezle wieje...

Kama co sie stalo??

Paula a no tak to napewno przez ta podroz :-D chlopak mysli jak pomiesci te wszystkie zabawki:-D

Zasnal 5 minut temu:-D

Paula tutaj masz naszą zabawę na sali:-)
DSCN6692.jpgDSCN6681.jpgDSCN6678.jpgDSCN6658.jpgDSCN6666.jpgDSCN6662.jpg
tutaj masz J z Martynką, ale ja tu wyszłam okropnie:-D
DSCN6698.jpg
a tu wyszłam jak nasto:-)
DSCN6702.jpg
a tu z Martynką i siostrzeńcem J - Martynka kiedyś nie była tak chuda jak teraz:-):-)
DSCN6720.jpg
tu Martysia próbuje usnąc w tym hałasie
DSCN6734.jpg

c.d.n.
pencil.png

reklama
Do góry