reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Sorry nie nadrabiam bo sporo tego, wczoraj mi neta zablokowali jak nigdy, ale dzis juz oplacone i odblokowane;-)

Mikołaj skonczyl dzis 10mies.... jejku ale to zleciało.... :szok:
Zaliczylismy dzis wielkie zakupy i w sumie zadowolona jestem;-) ale jeszcze jeansów szukałam i balerinek i nie moglam znalezc fajnych.... :dry: moze jeszcze u mnie gdzies znajde co mi sie spodobaja ;]

reklama
a my byłyśmy z Małą w salce zabaw ''Radocha''. Prócz niej byli dwaj chłopcy, Mikołajek i Konradek, Mikołajek jakoś w jej wieku a Konradek z rok starszy. Mała cieszyła się z ich towarzystwa, ale jak razem z nią weszli do domku puchatkowego to się jej podkówka zrobiła:D Poza tym dumna jestem z Perły bo dziś odważyła się zjechac na zjeżdżalni prosto w kulki i nawet w nich trochę siedziała:) Co wyjazd do ''Radochy'' to więcej atrakcji dla niej bo na więcej się odważa:)

Paula OK wstawię jak Młoda pójdzie spac bo mam foty na płytce:)

Agateczka wymiarami sie nie przejmuj bo przeciez nei wszystki dzidzie sa takie same tylko sa wieksze,mniejsze :) mi mowili ze alan max 2,5 kg bedzie wazyl a wazyl 3,640 wiec spora roznica:)

Agateczka z doświadczenia Ci powiem, że pomiary nie są dokładne na usg ;-) albo inaczej - zależy od oka lekarza. jak leżałam w końcówce ciąży w szpitalu jeden lekarz powiedział, że Urwis będzie malutki, drugi stwierdził, że na pewno grubo ponad 4 kg będzie ważył. a urodził się z wagą 3900 g. nie martw się na zapas, na pewno urodzisz zdrową córeczkę, bo to przecież nie o wagę chodzi ;-)
Koniczynko, no jest tego trochę, 1000 za dziecko + fakt, że ja nie pracuję, a rozliczamy się z mężem wspólnie.
Eliza, ale szybko ten czas mija, już masz dużego faceta w domu ;-)

Idę pod prysznic i zabieram się za robotę. Mąż na wyjeździe do poniedziałku, także mam spokój ;-)

a mi się serce rwało na szczępy, Miśka 25min wyła z bólu, znowu zęby jej idą. Tzn dalej te wszystkie czwórki na raz, ale na dole wyczułam, że druga połówka tego zęba się wybija. Bo jak wiecie czwóreczka to taki już masywny ząbek.. Ojc myślałam, że będę wyła razem z nią, na szczęście usnęła przed chwilą. Oczywiście posmarowałam jej żelem dziąsełka wcześniej.

zapomniała napisać wczoraj ale humoru nie miałam:-)

Eve19 witaj i cudownie we dwie wyglądacie!:-)

asia cudną masz córeczkę!:-)

Vegas Martynka jak zawsze śliczna:-)

i chyba tyle coś weny nie mam ani humoru ta pogoda mnie przybiła:/

fikusek u nas też strasznie wieje :dry:

Zuza zasnęła przed 20, ciekawe jak dzisiaj minie nam noc :-p pewnie tak jak zwykle :dry: niedługo powinno dojść Zuzki nowe łóżeczko, to może na nim bedzie lepiej spała :-)

reklama
Paula no to tu masz sesję w plenerze z naszego ślubu:-) potem dam z kościoła i z sali
14_342x480.jpg11_640x451.jpg9_340x480.jpg8_640x455.jpg7_341x480.jpg6_339x480.jpg5_640x452.jpg4_336x480.jpg

2_336x480.jpg

no wszystkich fot nie będę wklejac:-)
pencil.png
ten budynek, w którym mamy niektóre foty to nasz pszczyński zamek:)

Ostatnia edycja:
Do góry