reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek jaki kupiłaś fotelik i kask? Bo do mnie fotelik już doszedł, ale kask muszę kupić tylko w sumie nie wiem jaki :-p chyba przejdę się u nas po sklepach i jej będę mierzyć.

Vegas ja też właśnie z długim rękawem Zuzi bluzki musialabym kupić, a zazwyczaj kupuję jej z krótkim :dry:
Ale Martynka fajnie śpi na tym zdjęciu :-p I w ogóle słodziutka jest, widzę, że na boso lubi chodzić, jak Zuza.. Zuza ciągle skarpetki ściąga :dry:

kama ja też polecam te nowe pieluszki Dady :tak: jak dla mnie to świetne są :tak:

fikusek a Zuzi Dady są z małpkami :-p ale ja jej największe kupuje :-D

Daffi fajne plany.. na pewno byłoby Wam tam lepiej ;-) też bym chętnie wyjechała, ale chyba jestem zbyt wielkim tchórzem żeby zaryzykować :-p

milen witam koleżanke ;-);-) chyba dobrze poznaje??

reklama
Hej

Paula nie mam już na nk fotek ze ślubu, już prawie rok minął a ja daję masę fot w ciągu tyg to czujesz ile bym miała fotek obecnie jakbym te z roku jeszcze trzymała na nk?:D ale chętnie Ci tu potem wstawię. A chodzi Ci z sesji w plenerze czy z wesela na sali? Czy z kościoła?
A ja PITy składałam w US.

U nas znowu zachmurzone. Ledwo 10 stopni. Sama nie wiem czy na ogród z Młodą wyjśc, zobaczymy. Myślałam już, że pęcherz przeziębiłam bo poszłam się wysikac i normalnie było, a potem non stop miałam wrażenie, że muszę siusiu, naciskało mi na pęcherz i robiłam po parę kropli. Ale wzięłam Nospę i przeszło.

Nono, faktycznie niezłą przemianę DADA przeszła:) Ale patrzałam i u nas nigdzie jeszcze tych nowych nie znalazłam;/ A ile kosztują? Rozmiar 4.

Ostatnia edycja:
fikusek aaa, bo Ty w sklepie kupowałaś. Ja na allegro :tak: no to chyba jutro przejdę się do jakiegoś sklepu rowerowego i coś Zuzce wybiorę. Mam nadzieję, że jeszcze juro przetestujemy fotelik :-)

reklama
ja pewnie gdzies za tydzien przetestuje,noga boli mniej ale poczekam z tydzien i zobacze co lekarz powie:) ale juz sie doczekac nie moge:) a do twojego roweru jest przymocowany fotelik?

Do góry