reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paula o jakie zdiecia ze slubu ci chodzi?:-D i co wysylam przez neta albo poczta bo nie czaje:-D

kama :-) tak wygladaja dady:-D
SDC10868.jpgSDC10869.jpgSDC10870.jpg
pencil.png

reklama
Tak tak. Tanie są a bardzo dobre. Ciekawa jestem jak dlugo będę mogla ich używać, mam nadzieję, że Ali przystopuje ze wzrostem bo nosi rozmiar od 15kg a waży niecałe 12. Wysoki jest i mniejszy rozmiar jest za krótki
Fikusku to Alan nosi mniejszy rozmiar niż Ali bo na pieluszce mamy małpki

Ostatnia edycja:
Fikusek dzięki bardzo :-) faktycznie wyglądają jak pampki :szok:

Ja i tak czy siak zdejmuję Julce rajstopki jak ją przwijam, nie wygodnie jak ma tylko spuszczone i zaczyna wierzgać nogami.

A teraz kiedy nie używam już body, to pampers nie ma podtrzymania i wisi po kolana :dry: w getrach to jeszcze jakoś to wygląda ale w rajstopach w ogóle się nie trzyma.

hej.
co do pampersów Dada to sa super, kiedyś były jak z ceraty ale teraz sa super, chłonią wilgoć i nie odparzają.
Vegas Martynka jest przesłodka.
Eve Witaj, ale ty chudzinka jesteś. gratuluje dodatkowych kg.
ja ci tez mogę swoje oddać.
asia Gabrysia też jest ładna dziewczynka.

Nadrobilam za wiele nie bylo:)uffff
u mnie bratowa kupila wlasnie dady i mowila ze sa super. jak julce skoncza sie pampersy to kupimy dady. mam nadzieje tylko ze odparzac jej nie beda.

co do naszych planow to nie mowilam wczesniej bo co tu mowic.
narazie wszytsko w stanie surowym...
jesli do Anglii to do Frimley.. tylko to nie wiemy czy wypali...
co do Holandii to juz inaczej by sie odbylo... Marek wlasnie szuka pracy przez posrednictwo i jakby wyjechal to najpierw sam bo dostalby mieskzanie a raczej pokoj z firmy i tam tez beda mieszkali inni pracownicy wiec nie ma mowy bym ja tam z dzieckiem byla... a jak ju zby przepracowal miesiac kasa by byyla to tzreba by sie rozgladnac za wynajeciem mieszkania i wtedy ja z julka bym dojechala.
musze ejszcze podpytac mamy z anglii i holandii jak to jest z benefitami bo bez tego z jedna pracujaca osoba latwo nie bedzie. a skoro mamy zostawic tu w polsce wszytsko co nasze.. do tego mieszkanie ktore mamy pewne na 4 lata to musza byc to decyzje zapiete od dolu do gory... zeby sie nie okazalo ze wyjedzemy i zonk bo si enie powiedzie i nie ammy gdzie wrocic do polski.

takze narazie nie zapeszajmy.

Fikusku- pytania o zdjecia ze slubu były do VEGAS :-D Bo pisała,że brali kościelny :-D
A o wysyłanie przez internet czy pocztą-chodziło mi o PIT. Bo można sie rozliczyć przez internet, albo wysyłając PIT pocztą :-p
Już czai?! :-D

Daff- a może wynajmiecie mieszkanie? W dzisiejszych czasach dużo ludzi szuka czegoś do wynajęcia :tak: życzę Wam,żeby udało się z tym wyjazdem. My od dawna o tym marzymy ;-) Może w czerwcu się uda, ale nie będę zapeszać.

Co do pieluchomajtek- już niedługo nie będzie potrzeby zakładania rajstop, więc będzie to o wiele wygodniejsza opcja. Bo tak jak KAMA mówi- zwykły pampers wisi po kolana, jesli dziecku nie założy się bodziaka. Ja używałam Pampers Pants w zeszłe lato i byłam bardzo zadowolona. Teraz chcę wypróbować tych z Rossmanna.

paula eby wynajac tzreba miec jeszcze kase.. placi sie z gory....
wiec nie ma opcji jechac razem jak my bez kasy jestesmy .

reklama
Do góry