fikusek1988
Mama Alanka:)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę ze mamy tu same młode mamy! Ja urodze przed swoimi 21urodzinami
Fikusku- pytania o zdjecia ze slubu były do VEGAS Bo pisała,że brali kościelny
A o wysyłanie przez internet czy pocztą-chodziło mi o PIT. Bo można sie rozliczyć przez internet, albo wysyłając PIT pocztą
Już czai?!
Daff- a może wynajmiecie mieszkanie? W dzisiejszych czasach dużo ludzi szuka czegoś do wynajęcia życzę Wam,żeby udało się z tym wyjazdem. My od dawna o tym marzymy ;-) Może w czerwcu się uda, ale nie będę zapeszać.
Co do pieluchomajtek- już niedługo nie będzie potrzeby zakładania rajstop, więc będzie to o wiele wygodniejsza opcja. Bo tak jak KAMA mówi- zwykły pampers wisi po kolana, jesli dziecku nie założy się bodziaka. Ja używałam Pampers Pants w zeszłe lato i byłam bardzo zadowolona. Teraz chcę wypróbować tych z Rossmanna.