reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Martynka jak zwykle urocza i roześmiana.
Ja ściągnęłam ochraniacz z łóżeczka, bo mała się po nim wspinała Pod wpływem jej ciężaru sznurki się urywały, ochraniacz się zaginał, a jak Emilka spała to i tak nogi i ręce wkładała między szczebelki
Ja ściągnęłam ochraniacz z łóżeczka, bo mała się po nim wspinała Pod wpływem jej ciężaru sznurki się urywały, ochraniacz się zaginał, a jak Emilka spała to i tak nogi i ręce wkładała między szczebelki
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Pauluś89
Grudzień 2009
Konniczynka należy, ale z tak małym dochodem to wyszłyby grosze
Vegas Martynka jest śliczna słodkości
Daffi fajne plany, ja chciałam wyjechać ale Artur powiedział stanowcze nie. Nie chce opuszczać kraju i rodziny
Co do ochraniaczy to Ali ich nie ma gdyż... Od miesiąca śpi na dorosłym lozku-takiej dużej wersalce. Jest przy ścianie a od strony tej, z której mógłby spać leży jego maskotka, pies wielkości bernardyna.
Oglądałyście wczoraj film o Smoleńsku na tvn? Piękny
Vegas Martynka jest śliczna słodkości
Daffi fajne plany, ja chciałam wyjechać ale Artur powiedział stanowcze nie. Nie chce opuszczać kraju i rodziny
Co do ochraniaczy to Ali ich nie ma gdyż... Od miesiąca śpi na dorosłym lozku-takiej dużej wersalce. Jest przy ścianie a od strony tej, z której mógłby spać leży jego maskotka, pies wielkości bernardyna.
Oglądałyście wczoraj film o Smoleńsku na tvn? Piękny
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Vegas mała śmieszka z Martyni :-)
Ja też sciągnełam już ochraniacze z łóżeczka, wkurzały mnie już
Kamcia Vi śliczna a jak fajnie spaceruje z wózeczkiem.
Paula ok dzięki ;-) ale myślę że do tego czasu już będę musiała coś zakupić.
A Dada ma pieluchomajtki?
U mnie też weje później przejdę się z JUlką do babci, ale to jakiej 400m więc nie powinno jej zbytnio przewiać.
Jeszcze dzisiaj mają przyjechać faceci i nam ogrodzenie pomierzyć, chcemy z przodu i z tyłu działki wymienic płot, wstawić nową bramę, no ciekawe na ile nam wyliczą
Ja też sciągnełam już ochraniacze z łóżeczka, wkurzały mnie już
Kamcia Vi śliczna a jak fajnie spaceruje z wózeczkiem.
Paula ok dzięki ;-) ale myślę że do tego czasu już będę musiała coś zakupić.
A Dada ma pieluchomajtki?
U mnie też weje później przejdę się z JUlką do babci, ale to jakiej 400m więc nie powinno jej zbytnio przewiać.
Jeszcze dzisiaj mają przyjechać faceci i nam ogrodzenie pomierzyć, chcemy z przodu i z tyłu działki wymienic płot, wstawić nową bramę, no ciekawe na ile nam wyliczą
bobomama24
Mama Izy i Martynki
a dobre sa te dada?
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Kama- DADA nie mają pieluchomajtek. :-(
Nie dobrze kurcze... wkurzają mnie już pampki strasznie ;-)
Muszę na all jakiąś okazję na pieluchomajteczki wychaczyć.
bobomama24
Mama Izy i Martynki
mnie w piekuchomajtkach denerwuje to ze trzeba cale dziecko od dolu rozebrac zeby ubrac czuystego
Pauluś89
Grudzień 2009
Bobomama Dada są świetne zwłaszcza, po metamorfozie. Kiedyś kupowałam pieluchomajtki Pampersa ale Tez denerwowało mnie rozbieranie dziecka np z rajstop. Wolę mu opuścić Tylko
Ostatnia edycja:
reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
paulus serio? to sa te biedronkowe tak