reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

FIKUSEK no ja mam nadzieję, że nasz jest super wytrzymały:D

matulku, nie wiem po co Małej ochraniacze na wyrko skoro przed chwilą tak ją nakryłam:
DSCN4383_360x480.jpg

a tu parę fotek z dzisiaj
DSCN4291_360x480.jpgDSCN4315_360x480.jpgDSCN4312_360x480.jpgDSCN4259_360x480.jpgDSCN4282_360x480.jpgDSCN4305_360x480.jpgDSCN4346_360x480.jpgDSCN4328_360x480.jpgDSCN4344_360x480.jpg

reklama
Martynka jak zwykle urocza i roześmiana. :tak:
Ja ściągnęłam ochraniacz z łóżeczka, bo mała się po nim wspinała :-D Pod wpływem jej ciężaru sznurki się urywały, ochraniacz się zaginał, a jak Emilka spała to i tak nogi i ręce wkładała między szczebelki :dry: :-D

vegas mała jest przesliczna...

daffi niezłe plany... oby wam się powiodły..
eve śliczną masz córeczkę :)

jesli chodzi o bezrękawniki moja mała ma 2 taki grubszy i cieniutki:
P280111_10.170004.jpgDSCF4925.jpgDSCF4726.jpg

Konniczynka należy, ale z tak małym dochodem to wyszłyby grosze:(
Vegas Martynka jest śliczna:) słodkości
Daffi fajne plany, ja chciałam wyjechać ale Artur powiedział stanowcze nie. Nie chce opuszczać kraju i rodziny
Co do ochraniaczy to Ali ich nie ma gdyż... Od miesiąca śpi na dorosłym lozku-takiej dużej wersalce. Jest przy ścianie a od strony tej, z której mógłby spać leży jego maskotka, pies wielkości bernardyna.
Oglądałyście wczoraj film o Smoleńsku na tvn? Piękny

Vegas mała śmieszka z Martyni :-)

Ja też sciągnełam już ochraniacze z łóżeczka, wkurzały mnie już :-D

Kamcia Vi śliczna a jak fajnie spaceruje z wózeczkiem.

Paula ok dzięki ;-) ale myślę że do tego czasu już będę musiała coś zakupić.

A Dada ma pieluchomajtki?

U mnie też weje :dry: później przejdę się z JUlką do babci, ale to jakiej 400m więc nie powinno jej zbytnio przewiać.

Jeszcze dzisiaj mają przyjechać faceci i nam ogrodzenie pomierzyć, chcemy z przodu i z tyłu działki wymienic płot, wstawić nową bramę, no ciekawe na ile nam wyliczą :dry:

Bobomama Dada są świetne zwłaszcza, po metamorfozie. Kiedyś kupowałam pieluchomajtki Pampersa ale Tez denerwowało mnie rozbieranie dziecka np z rajstop. Wolę mu opuścić Tylko

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry