reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaamaa a u nas w lumpkach jest niemal wsjo, ale z bluzkami z długim rękawkiem na Martynkę ciężko;/ więc muszę się poratowac na allegro;)

u nas Małej już piaskownica się z deka ''przejadła'', ale ma w domu ciufę dmuchaną, uwielbia w niej siedziec i bawic się niemal wszystkim, różne zabawki tam wnosi. Chcecie to Wam ciufę pokażę na fotkach mniej więcej jak Mała w niej szaleje:)

reklama
Vegas a właśnie u mnie w lumpku bluzeczek z długim rękawem na 12-18 miesięcy jest najwięcej.

Fikusek to zazdroszczę, ja nawet szukałam w "normalnych" sklepach i nie ma :dry:

teraz to chyba schodza te bezrekawniki szybko,alan diostal swoj pod choinke wiec jeszcze sezonu na nie nie bylo. a na allegro patrzylas?

no, bezrękawniki super sprawa. Martynka ma jeden, różowy z kożuszkiem hehe, przez lato zeszłe kupiony był, był za duży, na jesień trochę w nim chodziła i teraz na wiosnę jak znalazł.

O taki:
DSCN3170_360x480.jpgDSCN3160_640x480.jpg

Martynka będzie miała więcej bezrękawników bo jest jeszcze ciemnozielony, żółty, błękitny i niebieski z Kłapouchym, ale teraz za duże to ma, będzie na za rok:D

Jeeju, ale wieje u nas, byleby nam dachu nie porwało bo będziemy mieli z J romantyczną nockę pod gwiazdami:D mamy sypialnię na poddaszu:D

Martynka będzie miała więcej bezrękawników bo jest jeszcze ciemnozielony, żółty, błękitny i niebieski z Kłapouchym, ale teraz za duże to ma, będzie na za rok:D

Jeeju, ale wieje u nas, byleby nam dachu nie porwało bo będziemy mieli z J romantyczną nockę pod gwiazdami:D mamy sypialnię na poddaszu:D
u nas tez wlasnie wieje niesamowicie i boje sie o dach:szok:

reklama
U nas dziś niezła wichura, przez okno straszyła, a na dworze to myślałam, że mnie zwieje na drugi koniec miasta:tak:
justyś Szybkiego powrotu do zdrówka:tak:
pauluś A ulga na dziecko wam się nie należy?
aasia Córcia malutka się wydaje na tej ławce:-)
eve Witaj, zupełnie nowy image:-) Ależ ty chuda jesteś:szok: A ja spodnie już od godziny 13 noszę rozpięte:-D O ile uda mi się je wcześniej dopiąć:-D;-)
daffi Powodzenia życzę:tak: My może kiedyś na 2 lata do Finlandii pojedziemy. Jestem ciepłolubna, więc jeszcze się nad tym zastanowię:-D Poza tym, jeśli się na drugie dziecko zdecydujemy, to raczej nie będę chciała z dwójką maluchów wyjeżdżać. Chyba że dziadkowie pojechaliby z nami, a na to nie ma szans. Jakoś nie ciągnie mnie poza granice Pl, skoro pracę tutaj mam. Tylko na mieszkanie chciałabym dorobić:dry:

Uciekam zaraz spać, bo od 6 na nogach jestem, a jeszcze w pracy trzeba było się dziś nieźle uwijać.
Dobranoc:-)

Do góry