reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wow, jakie tu pustki:)

Eve no wreszcie jesteś:) ale masz fajny teraz kolor włosów:) tylko uśmiechaj się wreszcie na zdjęciach:p Malutka urosła mega mega!:) Jest super!!

Eliza zdrówka dla dzieci.

Justyś zdrówka dla Was;*

Paula a ja składałam PITy jakoś około 5 marca i już po 3 tyg była kasa:) Ciekawe od czego to zależy.

A u nas dziś nawet burza była:p popadało nieźle, ale i słonko świeciło popołudniu, wtedy korzystałyśmy z córą i na ogrodzie szalałyśmy. Nawet, z kuli mega wiatru, pięknie mi pranie poschło. Mała zaopatrzona w pampki, 80szt Babydream za niecałe 40zł:) No i już rozmiar 4:p Nowe legginsy na koncie Małej, nowa bluzka i spodenki na lato. I jeszcze poluję na allegro za czymś, może akurat wyhaczę fajną okazję:)

reklama
Eve fajnie że się odezwałaś, zaglądaj jak najczęściej do Nas :-) Śliczna curuchna!

A i ja chętnie ze 20 kg oddam ;-)

Fikusek a możesz zrobić zdjęcie pampersa dady, tak zachwalacie to i może ja się odważę kupić, tylko nie chce w ciemno całej paki brać :-p

U mnie burzy nie było, ale wiatr ostro hula, ale i tak cieplutko na dworze.

Eve jaka zmiana... nowa fryzurka a Wiki jaka duza:)

fakt ze Polska ciezka.. my tez wybywamy albo do Anglii albo Holandii.. wsyztsko w toku.

Fikusek dzięki :-)

Daff powodzenia, oby się wszystko udało, napisz jak będziesz miała więcej info co i jak.

No a u mnie tradycyjnie nie ma prądu :wściekła/y:k***a jak tylko mocniej zawieje to od razu wyłączają, co za kraj!!

oo Daffi, jakie plany. Nigdy chyba o nich nie wspominałaś:)

Śmiac mi się chce jak sobie przypomnę fazy Martynki dziś. Od świtu non stop wołała sobie ''auto'' i ''ada''. Muszę ją nauczyc mówic Adaś lub Adam to chociaż będzie znała imię jednego z wujków:D

Asia śliczną masz córeczkę.

Włączyli prąd hura! :-D

Ja też zawsze obkupuję Julkę, teraz ma tyle ciuchów, że jej parnie robię raz w tyg. a nawet rzadziej.

Do pełni szczęścia jeszcze przydałby się jej bezrękawnik, coś podobnego jak ma Alan Fikuska ale nigdzie znaleźć nie mogę :dry:

Mojej brakuje parę bluzeczek z długim rękawkiem, ale to na allegro mam nadzieję coś upolowac bo czasem 3 sztuki można kupic niemal za grosze. I to się wtedy okazja nazywa. Jeszcze tania przesyłka i jest gites.

Asia, ale masz cudowną córcię no:) A ta Blondyna na drugim zdjęciu to pewnie Ty?:)

asia sliczna masz corcie:)

Daffi ja z checia bym wrocila do anglii:)

kama te dady to w sumie wyglad maja i sa miekkie jak pampersy:) tylko kolorystyka inna:p

Ale u mnei wieje no jak by zaraz dach mialo zerwac:szok:

ja dzis zamowilam alanowi piaskownice i kupilam ten fotelik na rower i kask:-D

reklama
Bluzeczek z długim rękawem to mam chyba z 15sztuk, kupowałam bez opamiętania :-D
Ale praktycznie wszystkie są z lumpka, więc za grosze.

Ja piaskownicę już mam, J ją polakierował jak złożymy to pstryknę fotkę ;-)

Do góry