reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak postrasz Majke że jak sie nie uspokoi to oddasz ją do adopcji na mojego czasem działało i 5 min był cicho:-D
Kaamaa a weź:-p jak wyprałam w sobote to sobie przypomniałam o nim we wtorek ale ze nie doszłam do pralki to wyjełam dopiero w środę:-D a raczej owtorzyłam pralke i stwierziłam ze śmierdzą tak ze trzeba od nowa prać:-p. W środe juz ich nie wyjełam bo póxno było a w czwartek sobie o nich zapomniałam:/ w piatek przypomniałam sobie w pracy ale jak przyszłam to juz nie pamietałam, a w sobote musiałam znowu je prać:-D ale tym razem je juz wywiesiłam

reklama
eliza jak dla mnie to Mikolaj nie jest podobny do Hani:)

Umi wariatko ty:-D

A ja wrocilam z ogrodka z alanem troche sobie pobiegal a ja pokustykalam:D

No dokładnie w ogóle nie podobna, od razu wiedziałam że dziewczynka :tak:

Umi PIZDZIEC!! :-D:-D zawsze mi humor poprawiasz :rofl2: ale teraz na prawdę monitor oplułam :-D

Lolkak
ja nie wiem moim zdaniem to jakieś zaburzenia snu są.... ile ona tak mniej więcej minut śpi przez cały dzień?

A Paule pewnie zawsze i wszędzie przyjmę pod skrzydełko :-D

Starego wygonię do D albo na odwrót a ona z Zuzą do Nas na agrowczasy :-D

paula no nudzilo mi sie i sobei zjezdzalnie ze schodow zrobilam:-D ale nie przeqwidzialam ze noga mi sie podwinie pod dupsko:-D
Pierdzislaw wykapany zaraz spac pojkdzie i relax:D

a Daniel nie może zasnąć, złości się w łóżeczku, a ja mam tyle prasowania że nie mogę go jeszcze do zabawy brać... a na męża nie mam co liczyć :baffled:

reklama
Do góry