reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej:)
U nas dziś zakupowo było popołudniu, babski wypadzik, ja, mama i Martini. Kupiłam Małej legginsy, rajtuzki, laleczkę, sobie Coca Colę, trochę słodkości. Potem szaleństwa z Panienką M i o 19.15 usnęła. Przed 20 objadłam się hotdogami, mniamuśne były:D I tak sobie netuję:)
Córcia ma teraz taki dziwny okres, że próbuje wymuszac, stawiac na swoim, cwiczy moją cierpliwośc, oj cwiczy;>

Fikusek Biednaś;* oby Ci się szybko to zagoiło.
Paula tak, 8 maja braliśmy ślub kościelny:)
Umi my 8 maja mamy rocznicę ślubu pierwszą, a chodzic zaczęliśmy ze sobą 10 stycznia 2008r. Byłby dłuższy staż z chodzeniem bo pierwsze chodzenie było od 16 września 2007, ale trwało tylko 1.5 miesiąca.
Lolkak współczuję przeżyc z Majką. Zwłaszcza te pobudki, masakra. Moja córa jak miała kilka miesięcy spała sobie za dnia po 25 minut parę razy, ale to było tak dawno, że już nie pamiętam. W każdym razie szybko jej minęło;) Wam też tego życzę.

reklama
vegas My z P. też zaczęliśmy się spotykać 10 stycznia, tylko 2004 roku :-D

Śniło mi się dziś, że przed następną ciążą będę musiała przejść kurację hormonalną i urodzę bliźniaki lub trojaczki :-D Trzeba będzie dobrze przemyśleć, czy nie lepiej skończyć prokreację na Emilce :-D

Ostatnia edycja:
Koniczynka ja nie wiem czy energii jej wystarcza,bo pod koniec dnia już jest ledwo żywa;-) Chodzi spać po jedzeniu gdzieś tak 19:30 -20 z tym,że ona je z godzinę;-)

Vegas dzIęki ja tez mam nadzieję,że już niedługo się nawróci :-D

Ostatnia edycja:
Próbowałaś ją odstawiać szybciej? Mnie jeszcze w szpitalu położna instruowała, żebym tylko na max. 20 min. przystawiała, bo potem to już nie jest jedzenie tylko zabawa, bo z cyca już niewiele poleci.

lolkak moja tez od 16 dopiero padła. ostatnio w dzien spi tylko 2 razy:-(przez co nie mam czasu na nic. Moze faktycznie się nie najada jak bedzie glodna sprobuj dac jej butle powinna zjesc jak naprade bedzie brzusio pusty;-)i zobaczysz ile bedzie spała...zapomniałam wczoraj WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAJECZKI Z OKAZJI PÓŁ ROCZKU:blink:
fiskusek Amelce strasznie podoba się ten pajac co tanczy pod Alanem no nie mogła oczek odwrócić a kwiczała do niego:-D

Lolkak wiesz ja też jestem wściekła jak nie mam Coli:p Wydaje mi się, że Maja jest uzależniona od cyca i faktycznie traktuje go jak smoczek;) Powinnaś jakieś granice zrobic i ''naprawic'' córcię:)

a ja wlasnie dostalam zwrot z podatku:D:D jutro kupie malemu ten fotelik na rower no ale przez moja noge pewnie z miesiac poczekamy ale za to juz bedzie wszystko gotowe czekalo:-D

reklama
Do góry