reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paula nikt nie powiedział, że nie chce ;-);-)

A ja zostałam już sama, Przemek pojechał do pracy. Zuza mnie dzisiaj wkurza niesamowicie, ciągle drze się "NIE NIE NIE!!" i nawet nie wiem o co jej chodzi :baffled: co chwile coś wywala albo czymś rzuca, no masakra.. bunt 2-latka jak nic :baffled:

reklama
vegas Szkoda tej dziewczyny, z którą ex ma się żenić, bo widać, że na męża to on się nie nadaje :no: Napisałabym mu, że powiadomisz jego narzeczoną o tych smsach, jak cię nie przestanie nimi zamęczać:wściekła/y: P. wie, że do mojego telefonu nie może zaglądać, ale mógłby się jeszcze oduczyć dopytywania, z kim piszę lub rozmawiam :dry:
lolkak Moja koleżanka miała kiedyś faceta, co jej zainstalował program, który zrzucał na jego kompa widok z ekranu mojej koleżanki. I w ten sposób sprawdzał, z kim pisze na gg lub komu maile wysyła:wściekła/y:
Eliza My dawaliśmy ostatnio 400zł w kopercie, a w tym roku to już chyba 500zł :wściekła/y: Zazwyczaj dajemy tyle, ile mniej więcej kosztuje impreza od pary.
artystka:szok: Ja na twoim miejscu raczej bym nie zgadzała się na ten występ. Poza tym podzielam trochę zdanie twojej mamy. Tak naprawdę nie wiesz, z kim rozmawiałaś. Przecież o takie prywatne rzeczy nie powinno się wypytywać przez telefon. Dla mnie to trochę podejrzane. A nawet jeśli to nie oszustwo, to i tak nie zgodziłabym się na występ w telewizji, z którego może być więcej szkody niż pożytku.
umi Hehe, dzieci są szczere, więc tym bardziej masz powody do zadowolenia :tak: A co do tej babki, to po prostu brak słów:wściekła/y: Chyba w ten sposób się chciała jakoś dowartościować, że jest lepszą matką, tylko jej nie wyszło:angry:
patisia Mam nadzieję, że skorzystasz z promocji:tak:
Aja dziś wstałam o 8.15:szok: I przez to na zajęcia nie pojechałam;-) Oczywiście o 5ej był krzyk o cyca i w nocy ze 2 o smoczka. Ale i tak jestem wyspana pierwszy raz od bardzo dawna:-) a teraz mała wstała po prawie 3h snu:szok: I miałam czas na poczytanie bb;-)
My w styczniu mieliśmy 7 rocznicę bycia ze sobą :szok:
fikusek na stłuczenia zmrażacz w sprayu jest świetny:tak: Do mojego wesela na pewno się wszystko zagoi:-) O ile będzie wesele;-)

Nadrobiłam, to idę rozwiesić pranie bo mi w pralce zgnije:-D A potem wychodzę z małą znowu na 3 dni do rodziców.

lolak .. wiesz ja mslę ż emusisz coś z tym zrobić żeby mała dobrze uśpić jeszcae po tej 4 bo obie sie męczycie..
ona napewno niewyspana , ty tak samo..
i późńiej moze to wpływać na wasze rozdrażnienie..

to widze że ja z moim mężem znamy się najdłużej.. hihi
ale o tym już kiedyś pisałyśmy pamiętam:tak:

coś miałam jeszcze pisać.. hmmmm

aha cały czas mi duszno i gorąco.. i nie mogę wytrzymać... po prostu się ze mnie leje...
okna pootwiearane a mi i tak gorąco...:baffled:
nie mam coś weny

alan wstal,jak spal to ja lezalam 2 godz i jak wstalam to znwou noga czelela niziemsko bolec ,jak chodze to boli juz mniej, zaraz z alanem pokustykam chyba na ogrodek,w piasku sie pobawi bo mu nasypalam do malego baseniku:D

witam nowe mamusie:)
u nas 2 lata temu dawalismy 500zl;/
dzis skladalam cv ma sie odezwac do konca tyg...ciekawe. Moje dziecko wczoraj zostało z moja mama i uspila ja w wozku:wściekła/y:a ta Moja Zołza nie chce juz spac sama :wściekła/y:jeden jedyny raz ja uspila tzn tak twierdzi ale jestem zla!!!!!!!!!!!!
daffi ja to sie zastanawiam jak Moj dlugo wytrzymal ze mna:-D
fiskusku dobrze ze nie zlamana i ze Alankowi nic sie nie stalo
ewi ja bym miala interes:zawstydzona/y::tak:
lolkak to ladnie....opitol go raz drugi moze sie nauczy....brr....:no:
a my razem jestesmy 3 lata tzn minie dopiero w listopadzie. a w lipcu pyknie nam rocznica ślubu:)

reklama
Do góry