vegas Szkoda tej dziewczyny, z którą ex ma się żenić, bo widać, że na męża to on się nie nadaje
Napisałabym mu, że powiadomisz jego narzeczoną o tych smsach, jak cię nie przestanie nimi zamęczać
P. wie, że do mojego telefonu nie może zaglądać, ale mógłby się jeszcze oduczyć dopytywania, z kim piszę lub rozmawiam
lolkak Moja koleżanka miała kiedyś faceta, co jej zainstalował program, który zrzucał na jego kompa widok z ekranu mojej koleżanki. I w ten sposób sprawdzał, z kim pisze na gg lub komu maile wysyła
Eliza My dawaliśmy ostatnio 400zł w kopercie, a w tym roku to już chyba 500zł
Zazwyczaj dajemy tyle, ile mniej więcej kosztuje impreza od pary.
artystka Ja na twoim miejscu raczej bym nie zgadzała się na ten występ. Poza tym podzielam trochę zdanie twojej mamy. Tak naprawdę nie wiesz, z kim rozmawiałaś. Przecież o takie prywatne rzeczy nie powinno się wypytywać przez telefon. Dla mnie to trochę podejrzane. A nawet jeśli to nie oszustwo, to i tak nie zgodziłabym się na występ w telewizji, z którego może być więcej szkody niż pożytku.
umi Hehe, dzieci są szczere, więc tym bardziej masz powody do zadowolenia
A co do tej babki, to po prostu brak słów
Chyba w ten sposób się chciała jakoś dowartościować, że jest lepszą matką, tylko jej nie wyszło
patisia Mam nadzieję, że skorzystasz z promocji
Aja dziś wstałam o 8.15
I przez to na zajęcia nie pojechałam;-) Oczywiście o 5ej był krzyk o cyca i w nocy ze 2 o smoczka. Ale i tak jestem wyspana pierwszy raz od bardzo dawna:-) a teraz mała wstała po prawie 3h snu
I miałam czas na poczytanie bb;-)
My w styczniu mieliśmy 7 rocznicę bycia ze sobą
fikusek na stłuczenia zmrażacz w sprayu jest świetny
Do mojego wesela na pewno się wszystko zagoi:-) O ile będzie wesele;-)
Nadrobiłam, to idę rozwiesić pranie bo mi w pralce zgnije
A potem wychodzę z małą znowu na 3 dni do rodziców.