reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daff możesz dać Julkę do mnie na pewno by się dogadały zołzy dwie :-D ja posprzątałam ale 15 mniut później małpiszon zrobił porządek i mam jeszcze gorszy rozpierdziel niż przed sprzątaniem :-D zwariuje!!

Kamica z może rodzić będziesz? :-p dużo dziewczyn ma udeżenia gorąca przed porodem, bynajmniej ja tak miałam :tak:

Zdeterminowana pewnie że się spotykamy, my z Paulą min, 2x w miesiącu :-)

Zołza wali drugą drzemkę, a ja mam taki kaszel że za chwilę płuca wypluję :dry:

A dziś na obiad pozostałości ze wczorajszego i zupa szczawiowa z jajeczkiem pychaa ;-)

A propos wczoraj znalzałam zarąbisty przepis na schab, robiłam już i bardzo smaczne.

Schab w sosie czosnkowo - serowym z pieczarkami - Przepis - Gotowanie w Onet.pl

No jestem....
Miki dał mi wysprzatac dom... ciuchy poskladalam i pochowalam, odkurzylam i kurze starłam.... ;] no ale zaczyna wycie jak tylko zasiadam do kompa:confused::baffled:
Kamcia rodzic bedziesz?;-)
fikusek nie przemeczaj dzis tej nogi, moj mial zwichniecie stawu skokowego i do tej pory jak zle stanie to sie ta noga odzywa i czasem puchnie..... :dry:

Ostatnia edycja:
My jesteśmy ze sobą 3 i pół roku od 21 września 2007 roku. Zaszłam w ciążę po 1.5 roku chodzenia. My czekamy aż Artur wróci z pracy, obiad gotowy. Aleks rano łobuzowal ale teraz ładnie sie przytula i bawi:)

fikusek pocieszylas mnie .... :-D hahaha

pokaze wam zdjecia dwa 19.jpgHania 24.jpg...:)

Podczytuję was dzisiaj trochę,ale co chcę napisać to Majka się drze :dry:

Zdeterminowana a skąd jesteś? Z samej Wawy czy z okolic??

VikamciaG próbowałam ją usypiać już była w krainie snu,ale ten dureń zaczął się tłuc i juz ją na dobre rozbudził.

Gosia i tak masz dobrze,że chociaż parę razy Ci sama zasypiała.

Fikusek mnie skręcenie bolało baaardzo długo. Miałam skręconą nogę w kostce.

Elizka tez mam dziś barszcz biały :-)

Kaamaa z Paula wy to niedługo będziecie razem mieszkać,bo szkoda wam będzie tracić czas na dojazdy ;-):-D

Majka ma albo skok rozwojowy albo zęby jej idą (chociaż nic nie widać) bo jest nie do wytrzymania:wściekła/y: Nawet moja mama ma jej już dosyć i powiedziała ,że więcej z niż nie zostanie :-D:-D

Ja miałam kiedyś naderwane ścięgno Achillesa, wdało się zapalenie, czasami jak gdzieś dłużej spacerujemy to przypomina o sobie.

Umi tydzień? :-D nie speśniało? :-D

Eliza to Hania?

Muszę iść zrobić zupę, a mam takiego lenia w tyłku że ruszyć się nie mogę :-D

Pogoda się skiepściła zaczęło kropić, a myślałam że dziś jeszcze wyjdziemy połazić.

reklama
kaamaa tak Hania:-) ale jest podobna do Mikołaja ;-)

Lolkak moj dzis tez przechodzi samego siebie..., polozylam go do lozeczka teraz i zasnol....:/ znow ledwo co ruszyl.... jak wstanie dostanie mm ehhhhhh

Do góry