reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja z moim Pacanem znamy się już... 7 lat (hehe, jak Elizka ;-) ), a w lipcu mamy trzecią rocznicę ślubu.
Fikusku, biedulo Ty, obrzęk schodzi? musisz wytrzymać, stłuczenia są gorsze od złamań...

reklama
Pauluś89-witaj spowrotem i powodzenia w zrzucaniu wagi-ja też bym chciała jeszcze 5-7 kilo zrzucić. Muszę kupić nowe adidasy i może znowu zacznę biegać.

Adaś marudzi chyba przez zęby-Właśnie przebiła mu się kolejna trójka, jeszcze tylko jedna i mam nadzieje na chwilę spokoju.

wiem co czujesz... my pzrerabiamy trojki....
i moje dziecko spalo wlasnie 15 minut mialam zabierac sie za sprzatanie i duppa;p juz nie spi;p

Ja swojego polozylam bo mi wyl na rekach, na podlodze, w foteliku, to go bach na łóżeczko i tez wył ale przestal jak narazie.... nie no te zeby mnie wykoncza....
Daffi no mam zrobione żarcie ale reszta prosi sie o odkurzenie, zmiecenie i te ciuchy ale nie mam ochoty sie za to wziac....:-( padam....

reklama
mój Urwis już 2 godziny śpi, ja zjadłam obiad, popatrzyłam na stertę prasowania i przyszłam do Was ;-) a tak na serio to pewnie wieczór mam z głowy :baffled: muszę jakiś film znaleźć dobry, coby mi się lepiej prasowało :-D

Do góry