reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka nie no... ty to jak Maryja wręcz:-p
fikusek a skad wiesz:-p moze bedziesz miec wesele szybciej niz myslisz:-)

reklama
Hej pewnie mało kto mnie pamięta tutaj? :) wiadomo czasu mało więc pisałam Tylko na wątku na którym 2 lata prawie jestem lecz postaram sie poprawić jeśli mnie przyjmiecie. Co u nas Ali ma Juz ponad 15mies wyszło mu Juz 10 ząbków. Ja staram sie walczyć z wagą co widać po suwaczku. Ciężko bedzie ogarnąć bo tyle nowych osób

Daffi no chyba nie sądzisz, że coś innego :-p to to dopiero po kilku latach :-p
heheh nie wiem nie wiem.
nie no przeciez o nic cie nie podejrzewam:)

ja dzis zwariuje.. nic w domuz robione nie jest..
a moje dziecko opetal jakis zly demon.
wyje non stop..
marudzi, nic jej nie pasuje.
dawno juz taka nie byla.

Ja juz wrócilam z dwora. Miki spal 1h i znow ryczy huk wie czemu (znaczy sie obie jedynki juz prawie na wierzchu sa, widac je w kazdym badz razie ale wyjsc nie chca :dry: :-( )

Daffi moj Miki byl taki wczoraj.... nawet obiadu nie oglam zrobic.... tylko nalesniki....a dzis mam juz barszcz biay z ziemniaczkami lub jajeczkiem, lub ziemniaki ze schabowym :-D zostalo ciuchu ulozyc ale za to sie zbieram juz drugi dzien...:dry:

Paulus witaj, ponownie, ja cie pamietam;-)
anetka Ty nasza maryjo.... :-D hehehehehehehe

eliza ty masz wszytsko zrobione. a ja nie posprzatane zakupy nie zrobione...
pozatym mam kuku na piecie od nowych nierozchodzonych butow.. i mi sie wyjsc nie chce na sama mysl.

reklama
Pauluś89-witaj spowrotem i powodzenia w zrzucaniu wagi-ja też bym chciała jeszcze 5-7 kilo zrzucić. Muszę kupić nowe adidasy i może znowu zacznę biegać.

Adaś marudzi chyba przez zęby-Właśnie przebiła mu się kolejna trójka, jeszcze tylko jedna i mam nadzieje na chwilę spokoju.

Do góry