reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
anetka nie no... ty to jak Maryja wręcz
fikusek a skad wiesz moze bedziesz miec wesele szybciej niz myslisz:-)
he he to juz musiala bym miec pecha
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Umi "Maryja" rozwaliłaś mnie do cna
Fikusek a jak z J wam się układa? ostatnio mało o nim mówisz.
fikusek1988
Mama Alanka:)
Umi "Maryja" rozwaliłaś mnie do cna
miedzy nami wszystko okco tu pisac nie oswiadczyl sie to nie ma co p[isac
Pauluś89
Grudzień 2009
Hej pewnie mało kto mnie pamięta tutaj? wiadomo czasu mało więc pisałam Tylko na wątku na którym 2 lata prawie jestem lecz postaram sie poprawić jeśli mnie przyjmiecie. Co u nas Ali ma Juz ponad 15mies wyszło mu Juz 10 ząbków. Ja staram sie walczyć z wagą co widać po suwaczku. Ciężko bedzie ogarnąć bo tyle nowych osób
heheh nie wiem nie wiem.Daffi no chyba nie sądzisz, że coś innego to to dopiero po kilku latach
nie no przeciez o nic cie nie podejrzewam
ja dzis zwariuje.. nic w domuz robione nie jest..
a moje dziecko opetal jakis zly demon.
wyje non stop..
marudzi, nic jej nie pasuje.
dawno juz taka nie byla.
Liza
Fanka BB :)
Ja juz wrócilam z dwora. Miki spal 1h i znow ryczy huk wie czemu (znaczy sie obie jedynki juz prawie na wierzchu sa, widac je w kazdym badz razie ale wyjsc nie chca :-( )
Daffi moj Miki byl taki wczoraj.... nawet obiadu nie oglam zrobic.... tylko nalesniki....a dzis mam juz barszcz biay z ziemniaczkami lub jajeczkiem, lub ziemniaki ze schabowym zostalo ciuchu ulozyc ale za to sie zbieram juz drugi dzien...
Paulus witaj, ponownie, ja cie pamietam;-)
anetka Ty nasza maryjo.... hehehehehehehe
Daffi moj Miki byl taki wczoraj.... nawet obiadu nie oglam zrobic.... tylko nalesniki....a dzis mam juz barszcz biay z ziemniaczkami lub jajeczkiem, lub ziemniaki ze schabowym zostalo ciuchu ulozyc ale za to sie zbieram juz drugi dzien...
Paulus witaj, ponownie, ja cie pamietam;-)
anetka Ty nasza maryjo.... hehehehehehehe
reklama
Pauluś89-witaj spowrotem i powodzenia w zrzucaniu wagi-ja też bym chciała jeszcze 5-7 kilo zrzucić. Muszę kupić nowe adidasy i może znowu zacznę biegać.
Adaś marudzi chyba przez zęby-Właśnie przebiła mu się kolejna trójka, jeszcze tylko jedna i mam nadzieje na chwilę spokoju.
Adaś marudzi chyba przez zęby-Właśnie przebiła mu się kolejna trójka, jeszcze tylko jedna i mam nadzieje na chwilę spokoju.