reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
bylam u lekarza mialam przeswietlenie i powiec\dzial ze zwichnelam kostke....ale jakos wierzyc mi sie nie chce bo mnie boli piszczel a kostka tylko troche...

anetka:-D tak tak jasne bo uwierze:-D
fikusek a masz to prześwietlenie? Moze do jakiegos innego lekarza z tym idź?

daffi RTG nie kłamie ale za to lekarz moze sie nie znać:-D ja miałam 3 rtg bo złamałam palec u nogi i wszyscy mi mówili ze stłuczony... chodziłam tak przez pół roku z placem jak baniak i nie mogłam w połowie butów wchodzić az sie wnerwiłam i poszłam do swojej lekarki, pokazalam przeswietlenie a ona do mnie ze to przeciez złamanie z peknieciem kości poogladała palec i stwierdziła ze trzeba by było go łamać zeby sie zrósł dobrze bo juz sie zrósł ale wiadomo źle

kama kurcze, wydało się :-p

fikusek to w sumie chyba dobrze, że tylko zwichnięcie.. ja jak miałam to ledwo chodziłam, tak bolało.

reklama
Do góry