reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kamaaa a w prima aprilis robiłaś sobie jaja że w ciązy jesteś hihih
ciekawe czy to prawda jednak nie była:-p

daffi ja bym się bała tak zostawić dziecko zeby czasem nie spadło i sobie czegoś nie zrobiło.. wózek leci przecież hukiem!
moja włazi do wózeczka sama , ale to jak ma iść na spacer i zawsze łądnie w nim siada:tak:
boję się o tą Twoją Julcię

reklama
vegas Nie zdziwiłabym się, gdyby zainteresowanym męskim spojrzeniom towarzyszyło kilka zaproszeń na kawę:tak: J. ma szczęście, że taka ładna i fajna dziewczyna zgodziła się ułożyć sobie z nim życie:tak:
lolkak Idziecie na ten ślub?
paula Zazdroszczę wyspania, zwłaszcza że jestem po nieprzespanej nocy :-p
daffi Biedna Julka, musiała się nieźle wystraszyć nowego miejsca.:szok: Ale widać dziś już wszystko wróciło do normy- rozrabia jak zwykle:-D
kamcia Odpoczniesz może, jak dzieci na studia pójdą:-D Ale lepiej późno niż wcale:-D
justys, kaama Wracajcie szybko do zdrówka:tak:
Eliza Poproszę o paczkę z pomidorkami, jak już dojrzeją:biggrin2:
ewi U mnie było 14stopni, do 23 daleko:sorry2:
malwina Gratki, obejrzałabym teleexpress, ale pewnie będę w tym czasie egzamin kończyć:-D Chyba że dużo wcześniej oddam pustą kartkę;-)
trinaa Też o was myślałam, jak tam się trzymacie. Trzymam kciuki za powrót do domu i poprawę wyżywienia;-)
callie, ewi Współczuję, ja już nie pamiętam co to @;-)

Ja, jak widać, pilnie się uczę na bb;-)

Kamcia ale jak przewrocisz wozek tak jak ona zrobila na zdj to nie ma opcji by sie przewrocil jeszcze inaczej :tak:...
a ona pierwszy raz tak wlazla zobaczylam podeszlam z aparatem a poo zdj sama postnawoila zejsc. chyba stwerdzila ze to nuda i poszla szukac innego zajecia.
ona krzywdy sobie nie zrobi.. widzi ze stoi podleci lekko podniesie pchnie z calej sily przewroci sie i twedy wg niej jest ok i sobie idzie.. byleby nie stal tak jak ja go odtsawiam.

my już po drugim spacerku, wróciłam cała mokra taki upał... ale duchota straszna, chyba będzie padać.
zrobiłam Urwisowi na obiad kaszę kukurydzianą z mięskiem i jarzynkami - zjadł cały talerz aż się mu uszy trzęsły! :szok:

Pozatym Kamcia nie boj sie o nia...
ja nie pozwole by mojemu dziecku krzywda jakakowliek sie stala.
jak na taka kaskaderke to nie wiele guzow miala..
dbam o nia bardzo bo jest moim oczkiem w glowie.

u nas tez pogoda się popsuła:-(Amelka właśnie zasnęła-sama u siebie w łóżeczku...mmm....
co do okresu to właśnie wczoraj mi się skończył a pierwszego po porodzie nie chce pamiętac w tydzień czsu zużyłam 40 podpasek:szok:dostałam tego samego snia co w lutym ale teraz nic mnie nie bolało a poprzedni to żaden proch mi nie pomagał nic.Mam nadzieję,że sie nie powtórzy az tak bolesny:-p
daffi to aparat z Tej Twojej Julencji ;) Ale i tak Słodziak:tak:
trinaa super,że jesteś:-)

Moja córa dzis zupkę zjadła nie wiem co jej wczoraj nie smakowało może ze to pierwsza z mieskiem....

konniczynka oki, zapamietam;-) hehe

Kurcze jeszcze dzis wiazalismy te pomidory... ale mnie plecy bolą.... do tego cos pobolewa mnie podbrzusze.... czekam na pierwszą @ od odstawienia azalii.... i chyba dlugo czekac nie bede, zwlaszcza jak miki cyca juz je mi malo, bo praktycznie w nocy i wieczorem.... w dzien to malo doi...

kaamaa kurcze zrób ten tet jak tyle cisie @ spóźnia....

Gosia a ile Ci zjada tej zupki? Jakie jej mięsko dałaś na początek?? no i najważniejsze co zrobiłaś,że sama zasnęła

Callie no proszę czyżby wyrastał Ci mały żarłoczek??;-)

e:

Koniczynka chyba nie pójdziemy. Ewentualnie tylko do kościoła. No,ale to trzeba dojechać więc M pewnie będzie jęczał,że za daleko itp wypada to w długi weekend to może uda się go nakręcić,że przy okazji zaliczymy wypad ;-)

Ostatnia edycja:
Eliza chciałam zrobić ale M mówi żeby jeszcze poczekać, bo jak coś to dorobić trzeba :-D idiota!

Kamcia mam jednak nadzieję że to był kawał a nie prawda.

Ja uwielbiam wesela, u Nas to bardziej jak biesiada. Jedyny minus że dużo kasy idzie bo to w kopertę trzeba parę stówek włożyć, sukienka itp.

Przed chwilą wróciłyśmy do domu, Julka już miała dość podwórka :-D

A jutro jeszcze niańczę 6letnią kuzynkę :dry: ale na szczęście tylko do 13.

reklama
kaamaa hahahaha nie no widac ze M ma poczucie humoru i chyba by sie nie przejol jak bys byla w ciazy? ;-)

My wesele mamy w pazdzierniku, u nas w koperte daja zazwyczaj 300-400zl:tak: no i ja musze se kiecke kupic bo nic nie mam... ale baaaardzo chce isc, i oczywiscie bez dzieci a jak juz to jedno sie wezmie, ale sie zobaczy moze moja mama zostanie z wszystkimi ;-) :-D

U nas zaczelo kropic juz;] ehhhh

ale tu cisza:szok:

Do góry