reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Trinna szybko do nas wracaj :-)

paula co ja bym dała,żeby Maja tez tak spała :-)

Daff dobrze,że już jej to zniknęło.

Malwina będę oglądać Tv ;-)

Callie współczuję bóli. Mam nadzieję,że mój pierwszy okres po ciąży nie będzie bolesny :dry:

reklama
Callie nie nie chodzilo mi o ta sytuacje z Julka.
nie wiem czy to nowe miejsce nie wiem naprawde... ciezko mi powiedziec....
ale dzis przechodzi sama siebie.. wpadla sobie na nowy pomysl.. teraz krzeselko do karmienia stac nie moze i wozek tez...
pokaze wam jak zrzuce zdj co zrobila rano...

Ostatnia edycja:
Trinaa świetnie ze jesteś s powrotem :-) ja też zastanawiałam się co u Was.

Paula łaaał ale Ty masz dobrze z Zuzią! ;-)

Callie współczuję....

A mi @ spóźnia się 6 dzień :wściekła/y: zastanawiam się czy robić test.... wydaje mi się że nie ma możliwości żebym była w ciąży, muszę pogadać dzisiaj z J o tym.

Lolkak mój pierwszy okres po porodzie był strasznie obfity i leciała ze mnie czarna krew :dry: pamiętam jak byłam przerażona :-D gorzej niż przy pierwszym w życiu :-D

U mnie przez pół dnia nie było prądu :dry:jak się kładłam z JUlką spać to był a jak wstałyśmy to nie było już. Wylazłyśmy na spacer i przed chwilą włączyli, podobno jakieś drzewo się na linie powaliło.

Daffi :-D co ona jeszcze wykombinuje :-D ja wiem że nie o Julkę chodziło, ale się martwię o Ciebie po poście w którym pisałaś, że coś się dzieje nie tak.

Callie Aha juz wiem o co ci chodzi teraz zatrybilam....
no wiec narazie nei ma o czym mowic..
jakos to sie uklada.. choc wiele mis ie nie podba...
ale tak jak mowilam delikatne sprawy rodzinne.. ne do poruszania na forum.

ja pierdziu, jak mnie krzyż napierdziela.
Daffi to jak na skórze to nieciekawie trochę. pierwszy raz czytam cos takiego.
Callie Ja przezywam to samo obecnie, dzisiaj dostałam @ a do tego te plecy.:oo2:
Trina Dla Ciebie szpital to teraz drugi dom, jeszcze troche a nie będzie ci się chcialo wychodzić.;-)

Eliza ja dzis wlasnie dzis cioty dostalam..cykle mi sie zminilu...juz 3 miesiac mam zawsze 4 dnia mies.....
Daffi moja synowa to niezla agentka:D

my z Al;anem juz po obiedzie i zaraz na dwor idziemy:d

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry