reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Rany 20 lat w ciąży :szok:

Witamy się porannie.

U nas zimno 1stopień,ale słońce więc może będzie lepiej. My mieliśmy pobudkę o 6:30 chociaż nie wiele wcześniej udało mi się Majkę ujarzmić po 3godzinnych harcach.

Wszystkim chorym zdrówka :-)

reklama
Zapomniałam wcześniej napisać ;-)

Artystka kiedyś byłam nad jakimś jeziorem koło Płocka tylko nie pamiętam nazwy miejscowości;-) Możesz jakaś polecić?;-)

VikamciaG ja pamiętam jak stanęłam nad oceanem to myślałam,że mi łeb urwie :-D Ja w bluzie i bezrękawniku, a tubylcy w bluzkach na ramiączkach :-D:-D

Bry

20 lat w ciazy i 69 dzieci :szok: :-D ale komentarze pod reportazem sa okrutne.... :no: psy wazniejsze jak dzieci...:dry: ehhhhh

Noc oki, wstalismy o 6:45, obiad juz przyszykowany, mlody kaszke zjadl... za godzinke na dworek moze wyjdziemy jak bedzie cieplej.... ;] po poludniu znow bede rodzicom pomagas sadzic pomidorki drugi tunel...:-p a w trzecim rzodkiewka i salata juz rosnie;-) mniammm...:-)

Daffi wspolczuje przezyc z mala...:-( bidulka....:*

Witam
dzis sie wyspalysmy.
wstalysmy o 8:20..
julka szoguni jak codzien... juz nie ma dzis tak wielkich tych krwiaczkow ale zostalo mnostwo kropeczek.

reklama
Do góry