Alex.
Wdrożona(y)
kasiu ja tego akurat nie zrobuilam ale pomyslalam ze na urodzinki mojego S cos takiego zrobie jako dodatek. napewno sie ucieszy....skoro masz to rozwarcie...hmm....nie trzeba odrazu sie kochac. femme ma racje-jakas kompiel, masarz, poprostu mily, wieczorek. napewno mu sie spodoba. a robisz to na co masz ochote

MINIKA ja dowiedzialam sie ze jestem w ciazy w 4 tyg. jaki tydzien szybciej robilam test i juz wiedzialam ze bede miala dzidziusia, na poczatku patrze a tu tylko jedna kreska wiec dzwonie do mojego i mowie mu że nic niema! i moj S powiedzial "aha, no to chyba tak mialo być,ale z jednej strony to chcialbym miec malenstwo" i powiedzialam mu tez ze z jednej strony czulam sie troszke zawiedziona" dziwne nie.rozmowa byla krotka, bo w pracy byl, po minucie spojrzalam na test a tam pojawila sie druga jasna kreska...zrobilam jak najszybciej drugi i wyszlo tak samo. zamurowalo mnie, nie moglam w to uwierzyc ale cieszylam sie. moj S tak samo. jak spotkalismy sie plakalam , byl to szok zmieszany z radoscia
a po czym domyslalam sie ze jestem w ciazy???te przeklete zawroty glowy, kilka razy dziennie i czeste siusianie