reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jakoś nie mogłam się wczoraj wbić w temat :/ chciałam tylko napisać że wszystkie dzieciaczki na fotkach cudowne:*

a sesja lolkak baaaaardzo mi się podoba:-) Oczywiscie Wy z Mają gwiazdeczki:*

reklama
paula wbijaj do mnie:-D u mnie jak narazie swieci sloneczko:-D
dokladnie smoczek porzy zebach jest jak zbawienie:-) alanowi teraz 3 ida i czesto monka w buzi ma:-D

jej a ja dalej czekam na ten zwrot podadtku:( juz doczekac sie nie moge bo ten fotelik tdo roweru chcew kupic i jezdzic z malym:-)

Paula ja wiem na co Ty czekasz :-D czekasz aż przyjedziesz do mnie i umyjesz moje okna i wtedy z rozpędu i swoje wypucujesz :-D

Julka też łazi ze smonciem, w dzień staram się jej troszkę ograniczać, ale jeśli pcha paluchy do buzi to wolę jej dać smoka.
Do półtora roku chcę ją całkiem oduczyć od brzydala :-D bo jednak to wpływa na rozwój mowy.

U mnie tez pieknie i te ptaszki tak cudnie spiewaja na dworze:tak: :-)

paula dokladnie.... Miki teraz by chcial wszytko dotknac, wszystko do buzi, i szczerze chyba juz po 2-3 raczki robi bo jakos tak dzis szybko sie przemieszcza po pokoju... :dry: hmmm

Daffi:-D a ja mam mame barana ( powinnam napisać owce) i syna byka:-p a tak juz na serio to współczuje facet potrafi skutecznie zepsuć humor:dry:
lolkak super fotki, a twój luby tak niegroźnie wygląda:-)tzn wydaje sie taki potulny:-) a Maja to cała mamusia bez dwóch zdań
Fikusek super fotki a najbardziej mojemu Kacprowi podobal sie smoczek, jak zobazył zdjecie Alanka to stwierdzi diod ma moka, daj mi ... i próbował wyciagnąc z komputera:-D. W sumie myslałam ze zapomniał juz co to smoczek:/:-p
Elizka super fotki a kto wamtrzasnał pierwsza czyzby Hania sie bawiła w fotografa?
Daffi to chyba dobrze ze doszłaś do tego ze mozesz zyc bez forum:-) bo sama po sobie wie ze forum nieźle uzależnia dla tego np weekendy przewaznie mam wolne od forum ale nie zawsze wychodzi:tak:
lenka e... no fiu fiu jaki Adaś przystojniak normalnie:-)
vegas fajnie ci wyszła ta grzywka bardzo mi sie podoba Martynce do twarzy w niej

Myślałam ze dłuzej mi zejdzie z nadrabianiem:-)
My wczoraj wzielismy sie za meble do pokoju tzn mój T. sie wziął. przewieźlismy czesci naszym gratem powynosilismy na 3 piętro i juz 2 szafy stoją. No ale beda meble bez drzwi bo jeszcze nie zamówilismy a teraz oczekiwanie na nie wynosi cos ponad miesiąc:dry:

Paula to co czekam na Ciebie :-D zaraz przyszykuję płyn i ściereczki i jadymy! :-D

Umi to norma, my już czekamy 4 tyg. i alebo w tym albo w następnym tyg. przywiozą.

W końcu przyszła torba do wózka, jest elegancka, dużo lepiej wygląda niż na zdjęciach.

Dobra spadam sprzątać bo już 10 a ja jeszcze tyłka nie ruszyłam :dry:

Tez mi się wydaje,ze ładniejszy-w sensie-taki słodziak był w dłuższych włosach. Ale męczył się z nimi, nie lubił ich myć-teraz ma wygodę. Wkońcu to chłopak. A na zdjęciu wyglądają na krótsze-na żywo dużo lepiej. Zaczyna mi się podobać-taki poważny się zrobił- i zdałam sobie sprawę,ze to już duży chłopczyk-a kto ukradł mojego maluszka???

Lenka ja wlasnie scinałam Kacpra na krótko od chyba 10 miesiąca:-D tzn zawsze miał grzywke przed sietami BN go troche zapusciłam ale wole go obcietego:-p My w przyszły piatek wybieramy sie do fryzjera. Bo i ja i młody zaroslismy strasznie z tym ze ja zapuszczam:-D ale góre muze skrócić bo nie lubie miec klapniętych włosów. Gdzie masz tego maluszka? już nie masz:-p Teraz rosnie ci mężczyzna:-p
kaamaa a weź... wnerwiłam sie:-p bez sensu ze tyle trzeba czekac

reklama
koniczynka moj Michaś ma dwie dolne jedynki i jedna dolna dwojke ;p Jemu bardzo późno zęby zaczęły wychodzić ;/
Idę z Miśkiem sie pobawić, napase go deserkami itd i położe go spać i wtedy was doczytam do końca i naskrobie coś;)

Do góry