reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
paula wbijaj do mnie u mnie jak narazie swieci sloneczko
dokladnie smoczek porzy zebach jest jak zbawienie:-) alanowi teraz 3 ida i czesto monka w buzi ma
jej a ja dalej czekam na ten zwrot podadtku juz doczekac sie nie moge bo ten fotelik tdo roweru chcew kupic i jezdzic z malym:-)
dokladnie smoczek porzy zebach jest jak zbawienie:-) alanowi teraz 3 ida i czesto monka w buzi ma
jej a ja dalej czekam na ten zwrot podadtku juz doczekac sie nie moge bo ten fotelik tdo roweru chcew kupic i jezdzic z malym:-)
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Paula ja wiem na co Ty czekasz czekasz aż przyjedziesz do mnie i umyjesz moje okna i wtedy z rozpędu i swoje wypucujesz
Julka też łazi ze smonciem, w dzień staram się jej troszkę ograniczać, ale jeśli pcha paluchy do buzi to wolę jej dać smoka.
Do półtora roku chcę ją całkiem oduczyć od brzydala bo jednak to wpływa na rozwój mowy.
Julka też łazi ze smonciem, w dzień staram się jej troszkę ograniczać, ale jeśli pcha paluchy do buzi to wolę jej dać smoka.
Do półtora roku chcę ją całkiem oduczyć od brzydala bo jednak to wpływa na rozwój mowy.
Liza
U mnie tez pieknie i te ptaszki tak cudnie spiewaja na dworze :-)
paula dokladnie.... Miki teraz by chcial wszytko dotknac, wszystko do buzi, i szczerze chyba juz po 2-3 raczki robi bo jakos tak dzis szybko sie przemieszcza po pokoju... hmmm
paula dokladnie.... Miki teraz by chcial wszytko dotknac, wszystko do buzi, i szczerze chyba juz po 2-3 raczki robi bo jakos tak dzis szybko sie przemieszcza po pokoju... hmmm
umi2
Daffi a ja mam mame barana ( powinnam napisać owce) i syna byka a tak juz na serio to współczuje facet potrafi skutecznie zepsuć humor
lolkak super fotki, a twój luby tak niegroźnie wygląda:-)tzn wydaje sie taki potulny:-) a Maja to cała mamusia bez dwóch zdań
Fikusek super fotki a najbardziej mojemu Kacprowi podobal sie smoczek, jak zobazył zdjecie Alanka to stwierdzi diod ma moka, daj mi ... i próbował wyciagnąc z komputera. W sumie myslałam ze zapomniał juz co to smoczek:/
Elizka super fotki a kto wamtrzasnał pierwsza czyzby Hania sie bawiła w fotografa?
Daffi to chyba dobrze ze doszłaś do tego ze mozesz zyc bez forum:-) bo sama po sobie wie ze forum nieźle uzależnia dla tego np weekendy przewaznie mam wolne od forum ale nie zawsze wychodzi
lenka e... no fiu fiu jaki Adaś przystojniak normalnie:-)
vegas fajnie ci wyszła ta grzywka bardzo mi sie podoba Martynce do twarzy w niej
Myślałam ze dłuzej mi zejdzie z nadrabianiem:-)
My wczoraj wzielismy sie za meble do pokoju tzn mój T. sie wziął. przewieźlismy czesci naszym gratem powynosilismy na 3 piętro i juz 2 szafy stoją. No ale beda meble bez drzwi bo jeszcze nie zamówilismy a teraz oczekiwanie na nie wynosi cos ponad miesiąc
lolkak super fotki, a twój luby tak niegroźnie wygląda:-)tzn wydaje sie taki potulny:-) a Maja to cała mamusia bez dwóch zdań
Fikusek super fotki a najbardziej mojemu Kacprowi podobal sie smoczek, jak zobazył zdjecie Alanka to stwierdzi diod ma moka, daj mi ... i próbował wyciagnąc z komputera. W sumie myslałam ze zapomniał juz co to smoczek:/
Elizka super fotki a kto wamtrzasnał pierwsza czyzby Hania sie bawiła w fotografa?
Daffi to chyba dobrze ze doszłaś do tego ze mozesz zyc bez forum:-) bo sama po sobie wie ze forum nieźle uzależnia dla tego np weekendy przewaznie mam wolne od forum ale nie zawsze wychodzi
lenka e... no fiu fiu jaki Adaś przystojniak normalnie:-)
vegas fajnie ci wyszła ta grzywka bardzo mi sie podoba Martynce do twarzy w niej
Myślałam ze dłuzej mi zejdzie z nadrabianiem:-)
My wczoraj wzielismy sie za meble do pokoju tzn mój T. sie wziął. przewieźlismy czesci naszym gratem powynosilismy na 3 piętro i juz 2 szafy stoją. No ale beda meble bez drzwi bo jeszcze nie zamówilismy a teraz oczekiwanie na nie wynosi cos ponad miesiąc
Kamiśka :)
Paula to co czekam na Ciebie zaraz przyszykuję płyn i ściereczki i jadymy!
Umi to norma, my już czekamy 4 tyg. i alebo w tym albo w następnym tyg. przywiozą.
W końcu przyszła torba do wózka, jest elegancka, dużo lepiej wygląda niż na zdjęciach.
Dobra spadam sprzątać bo już 10 a ja jeszcze tyłka nie ruszyłam
Umi to norma, my już czekamy 4 tyg. i alebo w tym albo w następnym tyg. przywiozą.
W końcu przyszła torba do wózka, jest elegancka, dużo lepiej wygląda niż na zdjęciach.
Dobra spadam sprzątać bo już 10 a ja jeszcze tyłka nie ruszyłam
Tez mi się wydaje,ze ładniejszy-w sensie-taki słodziak był w dłuższych włosach. Ale męczył się z nimi, nie lubił ich myć-teraz ma wygodę. Wkońcu to chłopak. A na zdjęciu wyglądają na krótsze-na żywo dużo lepiej. Zaczyna mi się podobać-taki poważny się zrobił- i zdałam sobie sprawę,ze to już duży chłopczyk-a kto ukradł mojego maluszka???
umi2
Lenka ja wlasnie scinałam Kacpra na krótko od chyba 10 miesiąca tzn zawsze miał grzywke przed sietami BN go troche zapusciłam ale wole go obcietego My w przyszły piatek wybieramy sie do fryzjera. Bo i ja i młody zaroslismy strasznie z tym ze ja zapuszczam ale góre muze skrócić bo nie lubie miec klapniętych włosów. Gdzie masz tego maluszka? już nie masz Teraz rosnie ci mężczyzna
kaamaa a weź... wnerwiłam sie bez sensu ze tyle trzeba czekac
kaamaa a weź... wnerwiłam sie bez sensu ze tyle trzeba czekac
reklama
artystka92
koniczynka moj Michaś ma dwie dolne jedynki i jedna dolna dwojke ;p Jemu bardzo późno zęby zaczęły wychodzić ;/
Idę z Miśkiem sie pobawić, napase go deserkami itd i położe go spać i wtedy was doczytam do końca i naskrobie coś
Idę z Miśkiem sie pobawić, napase go deserkami itd i położe go spać i wtedy was doczytam do końca i naskrobie coś