reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no i jednak zaliczyliśmy dziś wypad do figloraju ale jestem zawiedziona,2 baseny z piłeczkami parę zjeżdżalni jakieś labirynty i jakieś autko i to wsio.Były jeszcze jakieś kuchnie i mały domek ale bez wyposażenia sądzę że mogliby się bardziej postarać bo bilet kosztował za godz.10 zł a atrakcji mało.Ale Antoś szczęśliwy a najbardziej podobał mu się wózek z lalą.Zdjęcia wstawie jutro.

Daffi ja tez ostatnio jakaś zaniedbana jestem ale ja rozumiem bo ja tez nie zawsze i nie wszystkim zawsze odpisuję.Nie smuć się kochana!Uśmiech proszę.

Vegas,Eliza,fikusek śliczne dzieciaczki

A i jutro jedziemy oddać klucze od tamtego mieszkania i mam nadzieję że odzyskamy 800 zł kaucji.A potem jadę wziąć sobie nowy telefon bo mi się umowa skończyła.

reklama
Justyś no właśnie mi też się umowa skończyła, musiałabym się wybrac do salonu a jakoś się zebrac w sobie nie mogę.
Koniecznie wstaw jutro fotki:) A nie macie innego takiego pseudo figloraju w mieście? może byłoby tam lepiej? ale najważniejsze, że Antkowi się podobało:)

Adaś pozbył się włosów:) Wygląda teraz jak bandzior: guz na czole nos podrapany-to chociaż kolorek zmieniłam-tak nie widać :)

4-glitery_pl-lenek1987-513.jpg

Lolkak niby porażka z tą sesja a fajnie wyszliście.
Paula Ja przy każdym sotrowaniu ciuchów dzieci wynosze conajmniej trzy worki na strych. a ile przy ttym roboty, mogłabym już sklep załozyć z ich ubrankami.
Fikusek ALe śmieszek z Alanka.

Vegas Martynka jest sliczna:) co do smoka to ja mu pozwalam jeszce:-) dopiero za jakis czas biore sie za oduczanie:) nie wydaje mi sie zeby byl za duzy do smoka:) do 2 roku zycia napewno juz bedzie bez:p

Lenka ale przystojniaczek z Adasia:)

U nas pogoda piekna wiec niebawem na spacer ruszamy:)

w ogole od zmiany czasy alan mi spi dluzej rano:-D

Vegas jeszcze mi powiedz jakie kola ma ten rowerek co ma Martynka:) bo fajny jest:) i chcialam cos takiego Alanowi kupic tylko zeby nie mial plastikowych kol:)

Vegas ślicznie Martynce w nowej grzywce :-) i wcale nie powiedziałabym że to Ty ścinałaś, byłam pewna że to fryzjerka.

Ja też muszę Julii ściąć,ale ta wredota 5s nawet na zadzie nie usiedzi :dry:

Lenka bardziej mi się Adaś podobał w dłuższych włosach, ale chwila moment i mu odrosną.

Fikusek mi też ta zmiana czasu pasuje, Julka jeszcze śpi ;-) a mnie o 8 w firmy kurierskiej obudzili, pytać o której ktoś w domu będzie.

U mnie pochmurno strasznie, mam nadzieję że padać nie będzie.

Ja tak mało napisałam bo komp zaczął szaleć. Teraz S stawia go na nogi a ja z tej pisze. Co nieco poczytałam.
Co do zdjęć to na razie się nie wypowiem bo mam zablokowane obrazki.
DAFFI Głowa do góry. Jak nikt nie odpisuje trzeba to olac i pisać jakby nigdy nic :-) ja też mam takie dni że nie chce mi się pisać ale jestem tu dla zasady, żeby nie odzwyczaic się do końca.

u mnie dzieci po zmianie czasu wstała jeszcze wcześniej bo Justynka np od 5.30 nie śpi

Ostatnia edycja:
Bry

Noc super, wyspalam sie;-) wstajemy codziennie kolo 7 a nie przed 6... hehe, mi katar przechodzi, mikołajowi chyba tez:tak::-)
za oknem sloneczko, i wiatru nie ma <jupiiiiiiiii> ;-) pranie wstawione i kolo 10 na dworek. Miki zasnie to bede robic kopytka :-)

Vegas super foty:-)
Lenka mlody super wyglada choc w dluzszych wloskach tez mu jest ładnie:tak:

reklama
Hej laski :-)

Nocka jak zawsze bez reweli ;-)

Elizka dawałam jej rano,ale chciałam spróbować może na noc chociaż raz za działa ;-) I tak dobrze, bo przespała do 1 po ostatniej pobudce o 21:30,więc więcej niż zawsze :-D A z piciem mleka z butli to już mi się nie chce na darmo rozrabiać,bo z musu pociągnie 30-40ml czy z dodatkiem mojego czy bez ;-)

fikusek 4 zł :szok: jaka taniocha :-) U nas 40 :dry:

Vegas,Ewi co fotograf to fotograf :-D Poustawiał "modeli" i jakoś wyszło :-D
No i Martynce super w tej grzywce:tak:
Lenka jaki poważny men z Adasia :-)
Koniczynka a często siostra przyjeżdża??

Kaamaa u mnie pogoda taka sama. Przed chwilą jeszcze minus był .

Miałam iść jutro do zoo,ale wyprawa komunikacja miejską będzie trwać bite 2 godz to chyba sobie daruję,bo Majka mi nie wytrzyma tyle w wózku.

Do góry