no i jednak zaliczyliśmy dziś wypad do figloraju ale jestem zawiedziona,2 baseny z piłeczkami parę zjeżdżalni jakieś labirynty i jakieś autko i to wsio.Były jeszcze jakieś kuchnie i mały domek ale bez wyposażenia sądzę że mogliby się bardziej postarać bo bilet kosztował za godz.10 zł a atrakcji mało.Ale Antoś szczęśliwy a najbardziej podobał mu się wózek z lalą.Zdjęcia wstawie jutro.
Daffi ja tez ostatnio jakaś zaniedbana jestem ale ja rozumiem bo ja tez nie zawsze i nie wszystkim zawsze odpisuję.Nie smuć się kochana!Uśmiech proszę.
Vegas,Eliza,fikusek śliczne dzieciaczki
A i jutro jedziemy oddać klucze od tamtego mieszkania i mam nadzieję że odzyskamy 800 zł kaucji.A potem jadę wziąć sobie nowy telefon bo mi się umowa skończyła.
Daffi ja tez ostatnio jakaś zaniedbana jestem ale ja rozumiem bo ja tez nie zawsze i nie wszystkim zawsze odpisuję.Nie smuć się kochana!Uśmiech proszę.
Vegas,Eliza,fikusek śliczne dzieciaczki
A i jutro jedziemy oddać klucze od tamtego mieszkania i mam nadzieję że odzyskamy 800 zł kaucji.A potem jadę wziąć sobie nowy telefon bo mi się umowa skończyła.