Hej hej
Dziś z racji ładnej pogody Mycha pobawiła się w piaskownicy, na rowerku pojeździła, byłyśmy na targu na zakupach, kupiłam Małej parę ubranek, ogólnie dzień fajny, szalony.
Mamy nowego ząbka tym razem czwóreczka na dole lewa
już wiem czemu ostatnio mnie w nocy co chwilę córa budziła. Oby dziś było lepiej
Coś mam mało czasu na forum ostatnio, ubolewam nad tym, ale liczę, że będzie luźniej od jutra z czasem for me
Daffi uśmiech proszę
Fikusek Alanek jest słodziutki, ale na co mu ten smokal?
mnie skręca jak widzę Małą ze smoczkiem. Za dnia nie chodzi ze smoczkiem, chyba, że właśnie zwinie z szafki - nie podoba mi się taka duża dziecina ze smokalem
no ale kurteczkę Alanek ma super!!
Elizka fajne fotki a na drugim zdj Miki przypomina mi Chrześniaczkę - ona ma też takie wyłupiaste oczęta
moja córa takie pozy robiła w 9 miesiącu a raczkowała od 10 miesiąca jej życia. No a jak Danielo się uśmiecha
mały Model Ci rośnie
Lolkak fotki świetne!! spodziewałam się gorszych. Jaka Ty śliczna. A Maja cały Tata.
Obcięłam wczoraj grzywę Małej bo wchodziła jej do oczek to raz a dwa nie dała sobie już wpinac spineczek we włoski by je odciągnąc od oczek. Jak na to, że sama jej cięłam to mi się strasznie podoba
)
Zobacz załącznik 340984Zobacz załącznik 340985
a tu się Mała rządzi pilotem
co do okresu ja dostałam jak miałam lat 11. To był październik a w marcu potem już miałam 12 lat. Też się strasznie wstydziłam, jako jedyna w klasie miałam @ i w dodatku zaczynały mi piersi rosnąc, koleżanki się śmiały, że już stanik noszę
no a teraz jestem dumna z dużego biustu. Tzn podoba mi się:-)