reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak a o której spac poszla?

Moje to jak zasnely o 19:30 wszystkie tak spia do tej pory i nawe miki ani razu sie nie obudzil.... ale juz czuje ze zaraz to nastapi:-D

fikusek hehe no ciekawe, teraz to juz taka pozyjce robi, ciekawe kiedy sie odwazy na pierwsze raczki :-) jakos nie moge sie przyzwyczaic ze za chwile zacznie byc mobilny:-) kurcze ....

reklama
Lolkak cóz, jak takie ma problemy to moze kaszke dawaj jej rano, a wieczorem butla mm poprawiona cycem? ja z mikim tak robie, i zjadl 90ml mm o 17 i o 19 wydoil piers i spi... pewnie kolo 22-23 sie obudzi na drugiego cyca i bedzie spac do rana:-)

daffi ja Cie czytam ale niewiem co mialabym Ci odpisac:-p :-) spoko loko kochana;-)

Ostatnia edycja:
Eliza faktycznie Miki przybiera pozę jak do raczkowania, jeszcze chwila i będzie w całym domu go pełno :-) i też jest baardzo przystojny po mamusi ;-)

Lolkak współczuje Ci tego wstawania...

kaamaa hehe;-) niewiedzialam ze jestem przystojna... :-D :happy2::happy2:

dobra ide sie poloze;-) a co tam, wiele chyba nie naskrobiecie;-)
Miłej nocki Lachony :-D

Aż miło popatrzeć na wasze fotki :tak:
artystka Michaś ile ma teraz ząbków? Bo moja jest kilka miesięcy młodsza, a też jej teraz idą górne jedynki i wydawało mi się, że to dosyć późno :-D
Smutno mi się trochę zrobiło, bo moja siostra mi właśnie pisała, że jej córka odkąd wróciły do uk, pyta o mnie i Emilkę i mówi, że chce do mnie przyjechać. Pewnie niedługo zapomni, ale i tak mi smutno, że są tak daleko :-(

reklama
Hej hej:)

Dziś z racji ładnej pogody Mycha pobawiła się w piaskownicy, na rowerku pojeździła, byłyśmy na targu na zakupach, kupiłam Małej parę ubranek, ogólnie dzień fajny, szalony. Mamy nowego ząbka:tak: tym razem czwóreczka na dole lewa:biggrin2: już wiem czemu ostatnio mnie w nocy co chwilę córa budziła. Oby dziś było lepiej:tak:
Coś mam mało czasu na forum ostatnio, ubolewam nad tym, ale liczę, że będzie luźniej od jutra z czasem for me:)

Daffi uśmiech proszę:)
Fikusek Alanek jest słodziutki, ale na co mu ten smokal?:p mnie skręca jak widzę Małą ze smoczkiem. Za dnia nie chodzi ze smoczkiem, chyba, że właśnie zwinie z szafki - nie podoba mi się taka duża dziecina ze smokalem:p no ale kurteczkę Alanek ma super!!
Elizka fajne fotki a na drugim zdj Miki przypomina mi Chrześniaczkę - ona ma też takie wyłupiaste oczęta:p moja córa takie pozy robiła w 9 miesiącu a raczkowała od 10 miesiąca jej życia. No a jak Danielo się uśmiecha:) mały Model Ci rośnie:D
Lolkak fotki świetne!! spodziewałam się gorszych. Jaka Ty śliczna. A Maja cały Tata.

Obcięłam wczoraj grzywę Małej bo wchodziła jej do oczek to raz a dwa nie dała sobie już wpinac spineczek we włoski by je odciągnąc od oczek. Jak na to, że sama jej cięłam to mi się strasznie podoba:))
Zobacz załącznik 340984Zobacz załącznik 340985 DSCN3955_360x480.jpgDSCN3975_360x480.jpg

a tu się Mała rządzi pilotem:-D
DSCN4021_360x480.jpgDSCN4024_360x480.jpgDSCN4025_360x480.jpg

co do okresu ja dostałam jak miałam lat 11. To był październik a w marcu potem już miałam 12 lat. Też się strasznie wstydziłam, jako jedyna w klasie miałam @ i w dodatku zaczynały mi piersi rosnąc, koleżanki się śmiały, że już stanik noszę:sorry2: no a teraz jestem dumna z dużego biustu. Tzn podoba mi się:-)

Do góry