reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza super fotki, fajna z Was rodzinka :-)

Daffi każdy pewnie czasami tak ma, że czuje się nie czytany, ja mam np często takie wrażenie :-p wiem też, że nie na każdego posta da się odpisać coś sensownego.

Vegas ale fajnie Martynka wygląda :-) a powiedz mi, ona potrafi jeździć na tym rowerku? tzn pedałować umie? :-p

lolkak super zdjęcia. Bardzo fajnie wyglądacie :tak: ładna z Ciebie mamuśka ;-)

fikusek Alan jaki przystojniak, tylko po co mu ten smoczek :-p

Zuza wczoraj zasnęła już o 19, taka padnięta była. W nocy trochę pojęczała. Jak Przemek wstawał do pracy o 5 to Zuzia też się obudziła i byłam pewna, że już nie zaśnie, jednak zrobiła mi niespodziankę i spałyśmy do 9:20 :-)
U nas dzisiaj piękna pogoda, myślę, że ok 13 wyjdziemy na plac zabaw i poczekamy na Przemka, aż wróci z pracy :tak:

reklama
artystka jak późno wychodza to podobno beda mocniejsze:-)
anetka ja tez chce na plac zabaw!!!!!!!!! weźcie i mnie:-p

anetka ja sobie obiecałam ze pozjezdżam ze zjeżdalni u nas na placu ale sie wstydze:-D ale tak strasznie nie ciagnie. Nie rozumiem czemu to tylko dla dzieci jest:-D

umi ja pewnie bym się zaklinowała w takiej zjeżdżalni :-D Przemek raz próbował to utknął na środku :-D:-D:-D a wcale gruby nie jest :-p

anetka ja bym sie w sumie półdupkiem ( jednym) zmieściła bardziej bym sie bała ze sie zaklinuje w wejsciu bo tam niziutko jest:-D

Hej

Nie danrobię Was z wczoraj bo niestety trochę pisałyscie a my bylismy po Zuzię:-)

U nas tez pogoda do dupy ,

Jeszcze nie oglądałam zdjęc ale moze zaraz się cofnę i zerknę na te nasze piekności...

Umi i anetka ale macie marzenia;-):-D:-)

kamma no powiem Ci ze szalelismy z M i teraz nieepewna jestem ale się zobaczy

vegas Sliczna grzywka

eliza fajne fotki

fikusek ale masz przystojniaka w domu ,

Ostatnia edycja:
reklama
Umi jak zwykle zwariowała :-D:-D

Stara koza na zjeżdżalni będzie zjeżdżać :-D

(zabierz mnie ze sobą :-D)

Maliwna a kiedy masz @ dostać?

A ja właśnie sobie przypomniałam że dzisiaj mam dostać :dry: ciekawe ile tym razem mi się spóźni :confused:

Do góry