reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jak cos to marze jeszcze o pokoju na świecie:-p i o tym zeby w koncu przejechac sie na wszystkich szalonych kolejkach w wesołym miasteczku:-p:-D
Malwina a jesteś bardziej pro dzidziowa czy bardziej anty w obecnej sytuacji?
kaamaa wypraszam ssobie nie taka znowu stara:-D a ty widze nie lepsza przyganiał kocioł garnkowi:-D
anetka ale tak jakby wiecej starszych osób zjeżdało to nie oparłabys sie pokusie:-p

reklama
umi gdyby było 2 to by się nic nie stało , ale wolalabym narazie nie. Wole odchować Zuzię i potem za jakies 4 , 5 lat

kama jakoś 8 kwietnia

Ostatnia edycja:
My po pierwszym spacerze, teraz szykujemy się do obiadu ;-)
patisia dzięki :-) Jaka spacerówkę kupujesz?

Umi chociaż jedna przyznała,że Maja podobna do mnie :-D

Anetka dzięki ;-) Wszystkie forumowe mamuśki są niczego sobie :-)

Paula bardzo bym chciała,żeby wytrzymała,ale wątpię- ledwo docieram z nią do sklepu a to 15 minut:-)

Kaamaa a jaka torbę do wózka kupiłaś?

Jeśli komuś nie odpisałam to przepraszam

Laski po napisaniu mojego posta z rana, odwracam sie a Miki raczkował! :szok: i od razu lecial do bramki która byla niedomknieta ;] no na szczescie jeszcze zapomnial ze umie to robic i teraz sobie siedzi i na pupie przesówa...;]
Ogólnie mlody na dworze pospal tylko pol godziny i obudzil sie z rykiem, nie dal mi nic zrobic, wiec on plakal r=troche a ja konczylam myc podloge na dole... potem mama przyszla a ja dokonczylam myc i teraz musze issc robic kopytka i sos doprawic.... mam nadzieje ze mi da... :dry:

U nas jest super cieplo, dzieciaki tylko w serdaczkach na dworze smigaja:-) a jutro podobno maja byc pierwsze wiosenne burze u nas! :szok: :dry: nienawidze ich.... ;]

Umi Ty tak samo stara jak i ja :-D przecież my jeden rocznik :cool2:

A tak na serio to mam czasami ochotę, cofnąć się trochę w rozwoju i coś spsocić :-D

E:

Lolkak o taką zieloną:

http://allegro.pl/torba-delti-nursery-zaczepy-do-kazdego-wozka-i1507163411.html

A Ty jeszcze wozisz Majkę w gondoli? może jej się po prostu nudzi, wiesz już jest świadoma a nic nie widzi. Może wieszaj jej lub dawaj zabawki podczas spaceru. Szkoda w domu wiosną siedzieć.

ELiza widzisz mówiłyśmy że to kwestia czasu :-) Superowo!! wielkie Gratulację dla Mikiego :tak: jeszcze chwila a napiszesz"dziewczyny a dzisiaj Miki zrobił swój pierwszy krok" :-)

Ostatnia edycja:
kaamaa nie dzieki, mam nadzieje ze jeszcze przez 2mies nie napisze tego zdania... :-D :-D :-D :-p

Ide te kopytka robic bo kurcze jeszcze chcialam okna umyc... ;]

Elizka to teraz musisz mieć sie na bacznosci:-p:-) gratuluję
Malwinka no to pozostaje tylko czekać ewentualnie jesli znasz swój cykl i wiesz kiedy masz owulacje to mozesz wykluczyc ewentualną ciąże
lolkak no jasne ze przyznaje bo ona jest calkiem do ciebie podobna inne dziewczyny sie nie znają:-p
kaamaa tylko czasem ja mam taka chec odkad widze jak Kacper beztrosko sie bawi:-) brakuje mi tego strasznie. I ten jego szczery śmiech, radość z tego ze któres z nas naprawiło mu samochodzik. I pomysleć ze kiedy byłam mała chciałam byc juz dorosła

reklama
Elizka no to wielkie gratulacje dla Mikiego :-) No i dobrze,że nie doszedł do tej bramki ;-) Nie strasz tymi burzami :szok: w zeszłym roku zalało mi pokój :dry:

Kaamaa tak jeszcze w gondoli,bo po pierwsze jeszcze ma kilka cm luzu :-D a po drugie moja spacerówka od wózka to kubełko,więc jej na płasko nie rozłożę, a ona jeszcze nie siedzi. Ma jakieś miśki przyczepione,ale ona na dołach strasznie dzwonią i ona się wnerwia że to tak głośno :-D Chyba wcześniej kupię sobie spacerówkę z rozkładanym oparciem.
Torba fajna,ale to kółko mi się nie podoba ;-)

Patisia ten 2 też fajny :tak:

aaa przypomniało mi się,że któraś z was napisała,że M to taki potulny na zdjęciu. Myślałam,że padnę ze śmiechu :-D:-D

Do góry