reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lolkak- odpukać dobrze,bo nie choruje już długo:):):) Tylko męczą go te zęby,więc czasem się wybudzi z płaczem. No i zgoliliśmy go dziś maszynką-męczyło mnie mycie tych długich włosów. Wygląda jak żołnierz. Tylko coś mu się pokręciło i śpi od 17.30. Wczoraj było to samo-wybudził się na 2 godziny i spał dalej. Także nawet fotki nie pstryknęłam mu.

A sesja-śliczna. Ty i mała to macie oczyska. Oczywiście Majusia-ślicznie jak zawsze-nie muszę ci mówić-bo ją ubóstwiam:)

Ostatnia edycja:
A tu fotki z dzisiejszych spacerow:D

20110329594.jpg20110329584.jpg20110329581.jpg20110329588.jpg20110329582.jpg
20110329592.jpg

Eliza ja już w ogóle z nudów łażę po innych forach, czytałam za kafeterii jak brat siostrę **** a ludzie jeszcze w to wierzą i się bulwersują :-D:-D

Paula to siosrty cioteczne Julki (15 i 13 lat) od jutra mają rekolekcję i chcą Julkę poniańczyć.

Może uda mi się też okna pomyć, bo taaakie zalepione że patrzyć się nie da :sorry2: a święta za pasem :dry:

E:

Alanitos jakiś on przystojny ;-) a gdybym była młodsza :-D

Ostatnia edycja:
kaamaa hehe no tak;-)

fikusek super fotki:-) to i ja wstawie z dzisiejszego spacerku:-)
No i zdjecie jak miki przybiera pozycje do raczkowania:-D skubaniec ale boi sie ruszyc;-)
DSC01249.jpgDSC01240.JPGDSC01244.JPGDSC01250.jpg

Tyaaa a Daff z Julką by mi łeb ukręciły :-D

i dobrze piszesz!!! dobrze z ty masz na to wzglad... bo Ania widze rozpedzila sie i zapewnia bardzo rajskie zycie synwoi... po trochu z kazdego kwiatuszka ma wysysac soki... no ladnie ladnie.

co do ciszy to ja sie przyznaje ze mam pierwszy raz od bardzo dawna brak weny.. szczerze tow hcodze czytam sle jakos nie mam nic do napisania... dzis skopany humor to juz w ogole.. ale dawno nie czulam tego ze forum mogloby dla mnie nie istniec.

reklama
Paula dobre z tym swetrem :-D:-D

Fikusek a Alan to nie podrywa opiekunek w tym przedszkolu? ;-)Ile płacisz za godz?

Lenka hah my również przepadamy za Adasiem i dla odmiany za jego niebieskimi oczami :-)

Kurdeee dopiero 21:30 a mała już mi 3 razy wstawała :dry:

Do góry