reklama
Liza
Fanka BB :)
My wrócilismy z dworka niedawno, dzieciaki wykompane i teraz jemy kolacje:-)
callie a moze zapytaj sie malego co chce zjesc i daj mu dwa dania do wyboru i moze cos wybierze? ja tak robilam i tak robie, i wtedy wiem ze dzieciaki jedza to co chca i talerze sa puste po cheili ;-)
callie a moze zapytaj sie malego co chce zjesc i daj mu dwa dania do wyboru i moze cos wybierze? ja tak robilam i tak robie, i wtedy wiem ze dzieciaki jedza to co chca i talerze sa puste po cheili ;-)
Kamiśka :)
Lolkak super zdjęcia!
Callie a może to przez to że na "nowym" miejscu jesteście?
A jak sprawy z M się układają?
Malwina a co zaszaleliście z M że masz @ nie dostać?
A my właśnie zjedliśmy obiad i po dobranocce spać.
Aaaa i jutro niańki zgłosiły się na ochotniki, dziś już chciały ją na spacer wziąć już za późno było.
Fajnie to sobie na spokojnie wskoczę do szwagierki na kawkę, ma teraz wolne.
Callie a może to przez to że na "nowym" miejscu jesteście?
A jak sprawy z M się układają?
Malwina a co zaszaleliście z M że masz @ nie dostać?
A my właśnie zjedliśmy obiad i po dobranocce spać.
Aaaa i jutro niańki zgłosiły się na ochotniki, dziś już chciały ją na spacer wziąć już za późno było.
Fajnie to sobie na spokojnie wskoczę do szwagierki na kawkę, ma teraz wolne.
Witam, witam i o zdrowie i humor pytam To ja świeżynka, która znajduje się na forum od niedawna.
Nie wiedziałam, że tu jest taki ruch.. trochę ciężko ogarnąć to wszystko... ale ale.. jeśli chodzi o mój okres to miałam 12 lat po czym szybko poleciałam zanotować do pamiętnika ze: "wkraczam w dorosłe życie" hehe absurd ;D
Przez czas w którym byłam nieobecna edukowałam się ciągle i nieustannie , ale w promieniach słońca i okresie wiosny każde zajęcie sprawia ogromna przyjemność. oprócz tego to co tygrysku lubią najbardziej !- wiosenne porządki . Z moich obserwacji i ilości worków wynika, że zbytnio ekologiczna to ja nie jestem...
Pozdrawiam
Nie wiedziałam, że tu jest taki ruch.. trochę ciężko ogarnąć to wszystko... ale ale.. jeśli chodzi o mój okres to miałam 12 lat po czym szybko poleciałam zanotować do pamiętnika ze: "wkraczam w dorosłe życie" hehe absurd ;D
Przez czas w którym byłam nieobecna edukowałam się ciągle i nieustannie , ale w promieniach słońca i okresie wiosny każde zajęcie sprawia ogromna przyjemność. oprócz tego to co tygrysku lubią najbardziej !- wiosenne porządki . Z moich obserwacji i ilości worków wynika, że zbytnio ekologiczna to ja nie jestem...
Pozdrawiam
Calie- u nas tak samo. Nie miałam wcześniej problemów z Adasia jedzeniem, zawsze jadł sporo. A od kilku dni to prawie wyłącznie na nabiale,je jak wróbel, pare dni juz tylko dzióbnie obiadku i ucieka. Może to te przyjście wiosny? Albo te trójki co go tak męczą na dol,sama nie wiem. Dałam mu pare dni na luzie, mam nadzieje,ze wkrótce zacznie jeść jak wcześniej.
Liza
Jejku nie poznaje tego forum.... jakas cisza tutaj nastala
Kamiśka :)
Jejku nie poznaje tego forum.... jakas cisza tutaj nastala
Ja też nie.
Gdzie reszta się podziewa?!
Liza
No kaama ja niewiem....normanie naprawde z nudów az zagladam do watków w których dawno nie pisalam...
lolkak
Październikowa Mama Mai
Dzięki dziewczyny :-)
Elizka niestety co raz bardziej go przypomina;-) Dobrze,że chociaż oczy moje mam nadzieję,że kilku cech charakteru po nim nie odziedziczy
Gosia no nie narzekam na swoje oczęta
Fikusek a ty Alana chcesz posłać do tego przedszkola?
Lenka a tak poza tym jedzeniem to u Adasia wszystko w porządku??
Elizka niestety co raz bardziej go przypomina;-) Dobrze,że chociaż oczy moje mam nadzieję,że kilku cech charakteru po nim nie odziedziczy
Gosia no nie narzekam na swoje oczęta
Fikusek a ty Alana chcesz posłać do tego przedszkola?
Lenka a tak poza tym jedzeniem to u Adasia wszystko w porządku??
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
lolkak alan bedzie chodzil do innego do integracxyjnego kolo mnie gdzie sama chodzilam