reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

callie nie stresuj się , moja tez wybredna jest . Ale jak bedzie głodny to przyjdzie i bedzie jadł.

A ja dostałam okres w 1 GM czyli jak miałam 13 lat.. Acha i mam nadzieje ze w kwietniu tez dostanę ;-)

reklama
My wrócilismy z dworka niedawno, dzieciaki wykompane i teraz jemy kolacje:-)

callie a moze zapytaj sie malego co chce zjesc i daj mu dwa dania do wyboru i moze cos wybierze? ja tak robilam i tak robie, i wtedy wiem ze dzieciaki jedza to co chca i talerze sa puste po cheili :tak: ;-)

Lolkak super zdjęcia!

Callie a może to przez to że na "nowym" miejscu jesteście?

A jak sprawy z M się układają?

Malwina a co zaszaleliście z M że masz @ nie dostać? :-D

A my właśnie zjedliśmy obiad i po dobranocce spać.

Aaaa i jutro niańki zgłosiły się na ochotniki, dziś już chciały ją na spacer wziąć już za późno było.
Fajnie to sobie na spokojnie wskoczę do szwagierki na kawkę, ma teraz wolne.

Witam, witam i o zdrowie i humor pytam :) To ja świeżynka, która znajduje się na forum od niedawna.
Nie wiedziałam, że tu jest taki ruch.. trochę ciężko ogarnąć to wszystko... ale ale.. jeśli chodzi o mój okres to miałam 12 lat po czym szybko poleciałam zanotować do pamiętnika ze: "wkraczam w dorosłe życie" hehe absurd ;D
Przez czas w którym byłam nieobecna edukowałam się ciągle i nieustannie :), ale w promieniach słońca i okresie wiosny każde zajęcie sprawia ogromna przyjemność.:) oprócz tego to co tygrysku lubią najbardziej !- wiosenne porządki . Z moich obserwacji i ilości worków wynika, że zbytnio ekologiczna to ja nie jestem...
Pozdrawiam :)

Calie- u nas tak samo. Nie miałam wcześniej problemów z Adasia jedzeniem, zawsze jadł sporo. A od kilku dni to prawie wyłącznie na nabiale,je jak wróbel, pare dni juz tylko dzióbnie obiadku i ucieka. Może to te przyjście wiosny? Albo te trójki co go tak męczą na dol,sama nie wiem. Dałam mu pare dni na luzie, mam nadzieje,ze wkrótce zacznie jeść jak wcześniej.

Dzięki dziewczyny :-)

Elizka niestety co raz bardziej go przypomina;-) Dobrze,że chociaż oczy moje :-D mam nadzieję,że kilku cech charakteru po nim nie odziedziczy :-D

Gosia no nie narzekam na swoje oczęta :-D

Fikusek a ty Alana chcesz posłać do tego przedszkola?

Lenka a tak poza tym jedzeniem to u Adasia wszystko w porządku??

reklama
Do góry