reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam

U nas tez zimno.

A my dzisiaj jedziemy po Zuzie , bo M się stęsknił hehe Lubi ją wyciągać z łózka rano:-)

gosia wow do 9-10 , Zuzia nigdy tak nie spała..zazdroszczę

Ale ustatnio mało piszecie , nie mam co nadrabiać!!!!;-)

reklama
Malwina ciesz się,że nie ma za dużo do nadrabiania.;-) ja nim doczytam zaległości to już znowu jestem o 10 stron do tyłu ;-)

Oto nasza sesja ;-)

5IMG_1437.jpg

5IMG_1428.jpg

5IMG_1451.jpg

Ostatnia edycja:
Lolkak, ale fajne te zdjęcia ;-)

chyba się muszę zaopatrzyć w te farbki do tkanin, bo też mnie korci żeby poozdabiać kilka ubranek Danielka :-D nawet mam już kilka motywów, będzie rockman jak nie wiem :-D

ja na obiad robię pancakes, właśnie zjadłam jednego z prażonymi jabłkami z miodem i orzechami i pękam...

Daffi hahaha normalnie padłam przy twoim tekscie z mezem baranem :-D :-D

Lolkak swietne zdjecia:tak: śliczna jestes, Wasza córa równiez:tak: i szczerze to mała to chyba cały tatus....:sorry2: ;-)

No to juz wiem czemu mi wszystkie kanaly znikaja jak jest burza:-D

My spacer zaliczylismy, ale zimny wiatr jest....ja niewiem jak oni mowia ze jutro bedzie +18 stopni jak tak zimno jest... :-] heh... obiad tez zjedzony, maz marudzi ze siedze przed laptopem :dry: no to czyli to co zawsze:-D :-D:happy2:

witam sie i ja
Z chory na całego właśnie do lekarza pojechał do pracy nie idzie bo chyba na zwolnienie pójdzie,mnie coś w nosie kręci a dwa dni to mnie tak plecy bolą że się schylić nie mogę.Z marudny jak baba w ciąży i ciągle stęka jak mu jest żle,no szok ech te chłopy jak chore to gorzej niż dzieci.

Czekam na siostrę i może wybierzemy się z małym do figloraju.

Daffi hahaha normalnie padłam przy twoim tekscie z mezem baranem :-D :-D

Lolkak swietne zdjecia:tak: śliczna jestes, Wasza córa równiez:tak: i szczerze to mała to chyba cały tatus....:sorry2: ;-)

No to juz wiem czemu mi wszystkie kanaly znikaja jak jest burza:-D

My spacer zaliczylismy, ale zimny wiatr jest....ja niewiem jak oni mowia ze jutro bedzie +18 stopni jak tak zimno jest... :-] heh... obiad tez zjedzony, maz marudzi ze siedze przed laptopem :dry: no to czyli to co zawsze:-D :-D:happy2:

no co? hehe
u nas tak mwoie zawsze przez nazwisko jakie mamy;p

witam sie i ja:-D

Lolkak piekne zdiecia:-)

Co do okresu to ja dostalam w wieku 10-11 lat.

My mamy Cyfre i jak dla mnie jest najlepsz ale niestety oplaty beda zmienione chyba od wrzesnia bo przysedl nowy regulamin i nie pamietam od kiedy maja wejsc nowe oplaty.

My dzis z alanem pojechalismy na 2 go2dz do przedszkola ale zostalam z nim:-) wybawil sie,zjadl tam obiadek,dwa dania plus deser:-D wrocilismy do domu i od razy padl i spal 2 godz:-D a teraz od nowa szaleje,cieplo dzisiaj wiec pewnie pozniej wyjde z nim jeszcze:-D

a ja dostalam w przedwczoraj:-D a taki pierwszy to jak mialam 11 lat:tak:jako jedyna z klasy:-p
lolkak fajne te zdjecia :tak:ale macie sliczne te oczyska:-)

reklama
a ja nie pamiętam kiedy dostałam pierwszy okres :confused::-D ale też dość wcześnie.

Daniel nie chce jeść nic innego prócz nabiału i owoców, zero mięsa i jarzyn, i tak od kilku dni... już mam dość bo co zrobię to pies zjada :no: w ogóle dziś jakaś nabuzowana jestem, chyba PMS :dry:

Do góry