reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi no w sumie racja, kazdy chciałby wydac 100 zł i sobie ogladac za free

A ja jako jedyna bede ubolewać nad strata "lubie to":-D

czemu? mi sie tez Like podobalo;p
a jak sie dziekuje to tez sa powiadomienia?

dla mnie lubie to oznaczalo jak mi sie czyjsc post spodobal..
a dziekuje to znowu jakbym dziekowala komus za rade czy cos.

edit

no juz wiem ze powiadomienia tez sa;p

Ostatnia edycja:
reklama
Daffi bo jak czytałam to każdego to wnerwiało:-p tak z reszta sama sie przed chwilą o tym przekonałaś jak mniemam:-p No jak dla mnie powinny byc obie te opcje ale pewnie nie mozna miec wszystkiego, szkoda..

Daffi bo jak czytałam to każdego to wnerwiało:-p tak z reszta sama sie przed chwilą o tym przekonałaś jak mniemam:-p No jak dla mnie powinny byc obie te opcje ale pewnie nie mozna miec wszystkiego, szkoda..

no szkoda ze zmienili ... Lubię to bylo duzo ciekawsze.
musimu zrobic strajk moze przywroca:D

Daffi Watpie bo więcej bylo głosów niezadowolenia niz tych uradowanych. No cóz my mniejszość musimy sobie jakoś dać rade z tą stratą:-p

Daffi Watpie bo więcej bylo głosów niezadowolenia niz tych uradowanych. No cóz my mniejszość musimy sobie jakoś dać rade z tą stratą:-p

heheh i to jest niesprawiedliwe... nie wiem ja tego nie kapuje.. ale mniejsza o to;p
wsytarczy ze mam skopany humor od rana.. nie bede tym zaprzatac sobie glowy;p

Mi tam obojętnie było czy jest lubię to czy dziękuję. Ja i tak tych0przycisków nie używam.
A jeszcze co do płacenia raz i oglądania telewizji, to można kupić takie coś co zablokuje przechodzenie uprawnień S jest w tych sprawach bardziej obeznany ale on zna różne sposoby żeby nie płacić co miesiąc i oglądać.

witam sie i ja. My juz zaliczylysmy spacerek ale zimno niby slonko swieci a zzzimno jak cholera:-(Moje dziecko spi po zmianie czasu do 9-10 wysypiam sie;-)w koncu.
ide ogarnac w domu. Milego dnia:)

reklama
No Vegas :D on tam miał lekko różową koszulke :D hehehehe :p Ale fakt jak go w różowy recznik po wieczornej kąpieli zawijam to jak dziewusia wygląda :D
Zdjęcia wam wstawie któregoś dnia :D No i wczoraj zrobiłam mu kilka zdjęć na osiedlowej bujaczce :) Tez je wstawie, ale tyłka mi sie nie chce ruszać do aparatu :D;p <leń!>

Michaś już śpi mi od 20 minut :) Łobuziakowi dwie jedynki górne i jedna dwójka dolna idzie ;D i dwie gorne jedynki to juz tak na ostro mu idą całe spóchniete ma dziąsła, czerwone i ciagle pcha ręce <jupi> wreszcie bedzie gryzł normalnie :D hehe

A teraz zamierzam bodziaka "ozdobić" Michasiowi, tylko nie wiem jeszcze jak :D

Do góry