reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej.
S ogląda jakiś film z Murphym na Polsacie, dzieciaki już śpią a ja buszuje po necie jak widać.
jeszcze na noc pokręciłam trochę rowerkiem i czuję się świetnie.
Kamaa Po przepisie widzę że ten blok pyszniutki by wyszedł. mniam
Patrycja Zdrówka dla Kubusia, no ta choroba mogłaby odpuścić mu.
Dru Witaj. rzeczywiście radosna babka z Ciebie. Mam nadzieję ze i jutro tez i później jeszcze tez będziesz tak tryskać radością nie ma to jak dobry humor.:-D
wstaw jakiś suwaczek też...

reklama
hahaha padłam z tym suwaczkiem :-D:-D:rofl2: popieram!

Ja też witam nową mamusię.

Callie jak już broi to będzie żył :-)

A z tą kawą, zarąbiste!

Moja to też nerwus jeden, i ja doskonale wiem po kim to ma :-D

Vegas moja jak o coś się walnie i da radę to podnieść to rzuca tym o podłogę :-D

E:

Ewi masz rację pyszny jest, i nie jest taki twardy jak z innych przepisów.

ej, co Wy się tak śmiejecie z tego cocacolkowego suwaczka?:p:p

Anetka Zuza jest śliczniutka:) kiedyś to była z niej niezła Pyzulka a teraz Laska na 102:) super jej w tej sukience:)

Ostatnia edycja:
Vegas jeszcze jest trochę pyza, no ale już nie aż taka jak była wcześniej :-p mam nadzieję, że jeszcze trochę i całkiem wyrośnie z tych niemowlęcych fałdek i policzków :-p

fikusek no mina najlepsza. Zawsze jak jej powiem "zrób minę" to właśnie taką robi :-p:-p

anteka Zuzia juz dobrze wyglada:) wcale pyza nie jest:) ja od mojego jak powiem "zrob pittbula" to marszczy nos i tak sapie:-D mialam kiedys w sygaturce takie zdiece jak to robi:D

fikusek :-D:-D:-D kurcze nie pamiętam tego zdjęcia :-p pokaż :-D
Jak Zuzia widzi na obrazku psa z językiem na wierzchu to też wywala język i sapie jak pies :-p te dzieci to mają pomysły :-D:-p

reklama
Fikusek hehehe pamiętam:D

Moja robi minkę świnkę i wygląda to wtedy tak
DSCN3467_360x480.jpg i przy tym chrumka jak świnka:-) po swojemu, ale niewiele jej brakuje:-)

Anetka no co Ty, Zuza to już nie Pyza, teraz wygląda extra:tak::tak:

a tu moja Śmieszka z wczoraj
DSCN3892_360x480.jpgDSCN3888_640x480.jpgDSCN3879_360x480.jpgDSCN3878_360x480.jpgDSCN3875_360x480.jpgDSCN3874_360x480.jpgDSCN3873_360x480.jpgDSCN3870_360x480.jpgDSCN3869_360x480.jpg

mój Małż to widzę jest strasznie poddenerwowany tym jego wyłączającym się kompem i poszedł spac:sorry: nawet filmidła żadnego nie zapuścił, co aż nie w jego stylu:sorry:

Do góry