reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
U Nas noc też elegancka bez żadnej pobudki :-)
Daff u mnie wczoraj padał wieczorem i teraz jakieś 3cm śniegu leżą
Znalazłam na allegro fajną torbę do wózka, któraś z was miała z nią kiedyś styczność?
TORBA DELTI NURSERY +ZACZEPY DO KAZDEGO WOZKA (1507163411) - Aukcje internetowe Allegro
Znalazłam na allegro fajną torbę do wózka, któraś z was miała z nią kiedyś styczność?
TORBA DELTI NURSERY +ZACZEPY DO KAZDEGO WOZKA (1507163411) - Aukcje internetowe Allegro
Liza
Bry
Dre witaj :-)
I witam nastepną mamusie - asia :-)
Bosze, wstajemy i 7 a tu snieg sypal dzieciaki skakaly z radosci normalnie... ;]
Noc srednia, wczoraj zaczelismy ogladac mrocznego rycerza, godzina 20;45, mowie ze sie klade to M poszedl sie umyc... jak wrócil to ja juz spalam hehe, nie pamietam nawet kiedy zasnelam
Katar meczy, i w dodatku troszke gardlo boli.... ehhhhh ...:-(
Dre witaj :-)
I witam nastepną mamusie - asia :-)
Bosze, wstajemy i 7 a tu snieg sypal dzieciaki skakaly z radosci normalnie... ;]
Noc srednia, wczoraj zaczelismy ogladac mrocznego rycerza, godzina 20;45, mowie ze sie klade to M poszedl sie umyc... jak wrócil to ja juz spalam hehe, nie pamietam nawet kiedy zasnelam
Katar meczy, i w dodatku troszke gardlo boli.... ehhhhh ...:-(
Cholera z tą pogodą wszyscy chorzy łażą
Eliza zdrówka.
Asia lepiej nie mów że masz ładną pogodę to drażliwy temat bo w PL na razie wiosny nie widu
No właśnie, i dobrej firmy tylko dziwi mnie cena, reszta firmówek nie schodzi poniżej stówy.
No nic chyba zamówię w ciemno co będzie to będzie.
Eliza zdrówka.
Asia lepiej nie mów że masz ładną pogodę to drażliwy temat bo w PL na razie wiosny nie widu
No właśnie, i dobrej firmy tylko dziwi mnie cena, reszta firmówek nie schodzi poniżej stówy.
No nic chyba zamówię w ciemno co będzie to będzie.
U Nas noc też elegancka bez żadnej pobudki :-)
ja nie mialam i podoba mi sie ale cena porazajaca...
ja bym chciala zmienic na inna.. z racji ze moja troche za mala no i pomranaczowa bo poprzedni wozek byl pomaranczowy... a teraz mamyz ielony i drazni mnie ta roznica kolorow;p
Asia no snieg niestety. a juz tak ladnie bylo a tu nas zaskoczyl dzis.. teraz widze jakby przystopowal. no i mam nadzieje.. bo ja dzis jade mala Wiktorie zobaczyc
juz sie doczekac nie moge
Daff porażająca? najtańszą jaką znalazłam to 45 zł lipna z canpola, beż niczego, a ta ma przewijak mini organizer.
reklama
Daff porażająca? najtańszą jaką znalazłam to 45 zł lipna z canpola, beż niczego, a ta ma przewijak mini organizer.
co to ten przeijak?
tzn nie chdozi mi o to ze jakna tak wypasiona torbe to duzo tylko dla mnie ogolnie 60zl na torbe wozkowa to przesada. wole kupic taka za 30zł i reszte dolozyc na pampersy;p
no ale kazdy inaczej patrzy