reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka Zuzia miny robie pierwszorzędne.. a i zauwazylam ze ona obiektyw kocha:D

Vegas mnie pierwsza focia Martynki powalila.. jaki ona slodki dzubeczek zrobila:) kochane dziewczynki wasze laski:)

Asiu witaj na młodych mamach:)

reklama
lolkak to się wyspałaś? :-( film rewelka ale nie dotrwałam :-)

Wiatm nowe mamy!:-)

ale noc luksus... :-D 1 pobudka, ale Kuba ma straszny katar i mój brat oberwie, bo tylko on miał katar i mi małego zaraził!

A moja szogunica stoi wlasnie przy oknie balkonowym patrzy jak snieg pada i skacze i piszczy i cieszy sie z tego powodu;p

Bry
Dre witaj :-)
I witam nastepną mamusie - asia :-)

Bosze, wstajemy i 7 a tu snieg sypal :szok: dzieciaki skakaly z radosci normalnie... ;]
Noc srednia, wczoraj zaczelismy ogladac mrocznego rycerza, godzina 20;45, mowie ze sie klade to M poszedl sie umyc... jak wrócil to ja juz spalam :-D hehe, nie pamietam nawet kiedy zasnelam :dry:
Katar meczy, i w dodatku troszke gardlo boli.... ehhhhh ...:-(

Cholera z tą pogodą :wściekła/y: wszyscy chorzy łażą :dry:

Eliza zdrówka.

Asia lepiej nie mów że masz ładną pogodę to drażliwy temat :-D:-p bo w PL na razie wiosny nie widu :dry:

No właśnie, i dobrej firmy tylko dziwi mnie cena, reszta firmówek nie schodzi poniżej stówy.
No nic chyba zamówię w ciemno co będzie to będzie.

U Nas noc też elegancka bez żadnej pobudki :-)

Daff u mnie wczoraj padał wieczorem i teraz jakieś 3cm śniegu leżą :dry:

Znalazłam na allegro fajną torbę do wózka, któraś z was miała z nią kiedyś styczność?

TORBA DELTI NURSERY +ZACZEPY DO KAZDEGO WOZKA (1507163411) - Aukcje internetowe Allegro

ja nie mialam i podoba mi sie ale cena porazajaca...
ja bym chciala zmienic na inna.. z racji ze moja troche za mala no i pomranaczowa bo poprzedni wozek byl pomaranczowy... a teraz mamyz ielony i drazni mnie ta roznica kolorow;p

Asia no snieg niestety. a juz tak ladnie bylo a tu nas zaskoczyl dzis.. teraz widze jakby przystopowal. no i mam nadzieje.. bo ja dzis jade mala Wiktorie zobaczyc:D
juz sie doczekac nie moge:)

reklama
Daff porażająca? najtańszą jaką znalazłam to 45 zł lipna z canpola, beż niczego, a ta ma przewijak mini organizer.

co to ten przeijak?

tzn nie chdozi mi o to ze jakna tak wypasiona torbe to duzo tylko dla mnie ogolnie 60zl na torbe wozkowa to przesada. wole kupic taka za 30zł i reszte dolozyc na pampersy;p
no ale kazdy inaczej patrzy:)

Do góry