reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
fikusek znalazłam :-D świetna minka :-p

Vegas Martynka jest cudna :tak: ale będziesz musiała w przyszłości chłopaków od niej odganiać, laska jak nic będzie ;-);-)
W ogóle Martynka to taka kruszynka drobniutka jest, Zuza jak miała 15 miesięcy to pulpet bez włosów była :-D:-p

Vegas zabiłabym gdyby mój tyle spał :-p do 13 śpi, wstaje, szykuje się i jedzie do pracy? :szok: O nie, mój ze mną nigdy tak dobrze nie będzie miał :-p
ale jesteś wyrozumiała żonka ;-)
u mnie to samo:-p chodzę potem na niego wkurzona cały dzień :-p
Witam wszystkie Mamy :) jakiś czas temu dowiedziałam się, że będę mamuśka :D nie ukrywam swojej ogromnej radości ponieważ zawsze chciałam być młodą mama :D niestety nie wszyscy podzielają mój entuzjazm, tym samym postanowiłam założyć sobie konto. Na razie jestem pełna nadziei i optymizmu i zastanawiam się kiedy ochłonę... aczkolwiek mam nadzieję, że jeśli kiedyś będę miała problem to pomożecie mi :)
Pozdrawiam.
heeeeeeej :-D
już broi za 20! a jak się złości... nie wiem po kim on taki nerwowy (na pewno nie po mnie :rolleyes2:)

też się cieszę ;-)

a tak na koniec, bo korekta czeka:
Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez cala noc :-D
dobreeee :-D i zdrówka dla Danielka, bo przedtem zapomniałam napisać :dry:
Witam nowa mamę :tak:

Vegas no popiera wstawaj suwaczek z Colą :-D

Callie dobrze,że z Danielkiem już lepiej.

Patrycja nie no znowu. Biedny Kubuś nie dawno przecież tez był przeziębiony :-(

Patisia a kiedy wyszedł w rozkładanej wersji?
a w zeszłym roku, ale w kolekcji na ten rok :-D New for Quinny & Maxi Cosi Collection for 2011 | Rated By Mom

leci "mroczny Rycerz" mój ma jobla na punkcie Batmanów, tak więc oglądamy :-D Młody już spi, ja usypiam zaraz lecę w kimono ;-) A film się na gra :-) Uwielbiam Heath'a Ledger'a ma świetne filmy :-) Zaraz po Johnie Deep'ie :-p

edit.
Vegas, Anetka słodkie te Wasze córunie :-)

heja wieczorem

byliśmy odwieść sisotrę do domu , nie wiem jak ona się trzyma , ja nie potrafię się pogodzić z jej chorobą...

dru witaj

anetka i vegas śliczne dziewczynki a TY anetka co chcesz od małej , nie jest pyza jest fajniutka:)

a mój M chrapie ale dzięki temu mam chwile na neta

Antoś lula,Z w pracy na nocke poszedł,ja ogarnęłam chałupkę,wykompałam się i dopiero teraz udało mi sie coś skrobnąć.
Duzo nie napiszę bo Antos cos dzisiaj strasznie się wierci.
anetka,vegas
sliczne córeczki,laski z nich nie ziemskie.
dry Witaj! gratuluję,ja też z Łodzi jestem
trina co u ciebie ? jak się czujesz?
Malwina fajnie że siostra wyszła juz do domu,przykro mi bardzo z powodu jej choroby.

Witam się póki mam dostęp :-D

a w zeszłym roku, ale w kolekcji na ten rok :-D New for Quinny & Maxi Cosi Collection for 2011 | Rated By Mom

leci "mroczny Rycerz" mój ma jobla na punkcie Batmanów, tak więc oglądamy :-D Młody już spi, ja usypiam zaraz lecę w kimono ;-) A film się na gra :-) Uwielbiam Heath'a Ledger'a ma świetne filmy :-) Zaraz po Johnie Deep'ie :-p

Ooo ja też go lubię :-) A "Mroczny Rycerz" to chyba najlepszy Batman :-D

Noc jak na Maję rewelacyjna,chociaż jedna jej połowa to kiszenie się w naszym łóżku. Nie wiem jak udało nam się to przeżyć,bo M się wiercił, Maja dawała czadu ja mieściłam się na 1cm 3 z jedną noga na podłodze :-D W każdym razie spała do 6 ;-) Non stop przy cycu :dry:

reklama
Do góry