reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Vegas z Martynki to zawsze taka smieszka:-)
.Aneta.
Fanka BB :)
fikusek znalazłam świetna minka
Vegas Martynka jest cudna ale będziesz musiała w przyszłości chłopaków od niej odganiać, laska jak nic będzie ;-);-)
W ogóle Martynka to taka kruszynka drobniutka jest, Zuza jak miała 15 miesięcy to pulpet bez włosów była
Vegas Martynka jest cudna ale będziesz musiała w przyszłości chłopaków od niej odganiać, laska jak nic będzie ;-);-)
W ogóle Martynka to taka kruszynka drobniutka jest, Zuza jak miała 15 miesięcy to pulpet bez włosów była
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
jak na razie jest wielką Śmieszką, oby nas po drodze ominęły wszelkie bunty dwulatki itd niech będzie przeciwieństwem marudzącej, jak to określił J, mamusiVegas z Martynki to zawsze taka smieszka:-)
Kamiśka :)
Anetka świetnie Zuzia wygląda w tej sukieneczce, i wcale już nie taka pyzata świetna dziołcha :-)
Vegas faktycznie Martynka zawsze uchichrana
Vegas faktycznie Martynka zawsze uchichrana
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
u mnie to samo chodzę potem na niego wkurzona cały dzieńVegas zabiłabym gdyby mój tyle spał do 13 śpi, wstaje, szykuje się i jedzie do pracy? O nie, mój ze mną nigdy tak dobrze nie będzie miał
ale jesteś wyrozumiała żonka ;-)
heeeeeeejWitam wszystkie Mamy jakiś czas temu dowiedziałam się, że będę mamuśka nie ukrywam swojej ogromnej radości ponieważ zawsze chciałam być młodą mama niestety nie wszyscy podzielają mój entuzjazm, tym samym postanowiłam założyć sobie konto. Na razie jestem pełna nadziei i optymizmu i zastanawiam się kiedy ochłonę... aczkolwiek mam nadzieję, że jeśli kiedyś będę miała problem to pomożecie mi
Pozdrawiam.
dobreeee i zdrówka dla Danielka, bo przedtem zapomniałam napisaćjuż broi za 20! a jak się złości... nie wiem po kim on taki nerwowy (na pewno nie po mnie )
też się cieszę ;-)
a tak na koniec, bo korekta czeka:
Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez cala noc
a w zeszłym roku, ale w kolekcji na ten rok New for Quinny & Maxi Cosi Collection for 2011 | Rated By MomWitam nowa mamę
Vegas no popiera wstawaj suwaczek z Colą
Callie dobrze,że z Danielkiem już lepiej.
Patrycja nie no znowu. Biedny Kubuś nie dawno przecież tez był przeziębiony :-(
Patisia a kiedy wyszedł w rozkładanej wersji?
leci "mroczny Rycerz" mój ma jobla na punkcie Batmanów, tak więc oglądamy Młody już spi, ja usypiam zaraz lecę w kimono ;-) A film się na gra :-) Uwielbiam Heath'a Ledger'a ma świetne filmy :-) Zaraz po Johnie Deep'ie
edit.
Vegas, Anetka słodkie te Wasze córunie :-)
heja wieczorem
byliśmy odwieść sisotrę do domu , nie wiem jak ona się trzyma , ja nie potrafię się pogodzić z jej chorobą...
dru witaj
anetka i vegas śliczne dziewczynki a TY anetka co chcesz od małej , nie jest pyza jest fajniutka
a mój M chrapie ale dzięki temu mam chwile na neta
byliśmy odwieść sisotrę do domu , nie wiem jak ona się trzyma , ja nie potrafię się pogodzić z jej chorobą...
dru witaj
anetka i vegas śliczne dziewczynki a TY anetka co chcesz od małej , nie jest pyza jest fajniutka
a mój M chrapie ale dzięki temu mam chwile na neta
Antoś lula,Z w pracy na nocke poszedł,ja ogarnęłam chałupkę,wykompałam się i dopiero teraz udało mi sie coś skrobnąć.
Duzo nie napiszę bo Antos cos dzisiaj strasznie się wierci.
anetka,vegas sliczne córeczki,laski z nich nie ziemskie.
dry Witaj! gratuluję,ja też z Łodzi jestem
trina co u ciebie ? jak się czujesz?
Malwina fajnie że siostra wyszła juz do domu,przykro mi bardzo z powodu jej choroby.
Duzo nie napiszę bo Antos cos dzisiaj strasznie się wierci.
anetka,vegas sliczne córeczki,laski z nich nie ziemskie.
dry Witaj! gratuluję,ja też z Łodzi jestem
trina co u ciebie ? jak się czujesz?
Malwina fajnie że siostra wyszła juz do domu,przykro mi bardzo z powodu jej choroby.
lolkak
Październikowa Mama Mai
Witam się póki mam dostęp
Ooo ja też go lubię :-) A "Mroczny Rycerz" to chyba najlepszy Batman
Noc jak na Maję rewelacyjna,chociaż jedna jej połowa to kiszenie się w naszym łóżku. Nie wiem jak udało nam się to przeżyć,bo M się wiercił, Maja dawała czadu ja mieściłam się na 1cm 3 z jedną noga na podłodze W każdym razie spała do 6 ;-) Non stop przy cycu
a w zeszłym roku, ale w kolekcji na ten rok New for Quinny & Maxi Cosi Collection for 2011 | Rated By Mom
leci "mroczny Rycerz" mój ma jobla na punkcie Batmanów, tak więc oglądamy Młody już spi, ja usypiam zaraz lecę w kimono ;-) A film się na gra :-) Uwielbiam Heath'a Ledger'a ma świetne filmy :-) Zaraz po Johnie Deep'ie
Ooo ja też go lubię :-) A "Mroczny Rycerz" to chyba najlepszy Batman
Noc jak na Maję rewelacyjna,chociaż jedna jej połowa to kiszenie się w naszym łóżku. Nie wiem jak udało nam się to przeżyć,bo M się wiercił, Maja dawała czadu ja mieściłam się na 1cm 3 z jedną noga na podłodze W każdym razie spała do 6 ;-) Non stop przy cycu
reklama
Kamiśka :)
Lolkak do 6 to chyba nowy rekord trzeba było M na kanapę wygonić.
Asia witamy, no pewnie że możesz ;-)
Asia witamy, no pewnie że możesz ;-)