reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Fikusku pisałam wcześniej, że go wysypało dziś, więc to chyba była trzydniówka ;-) Byliśmy dziś na kontroli i gardło już ładne, troszkę ma węzeł chłonny powiększony, do niedzieli na Pulneo i Wapnie go przetrzymać, a na spacery już w sumie może chodzić.

Fikusku pisałam wcześniej, że go wysypało dziś, więc to chyba była trzydniówka ;-) Byliśmy dziś na kontroli i gardło już ładne, troszkę ma węzeł chłonny powiększony, do niedzieli na Pulneo i Wapnie go przetrzymać, a na spacery już w sumie może chodzić.

przepraszam nie doczytalam:( ale super ze juz lepiej:-)

Callie ważne, że już z góreczki, niebawem Daniello będzie broił za dziesięciu:))

już broi za 20! a jak się złości... nie wiem po kim on taki nerwowy (na pewno nie po mnie :rolleyes2:)

przepraszam nie doczytalam:( ale super ze juz lepiej:-)

też się cieszę ;-)

a tak na koniec, bo korekta czeka:
Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez cala noc :-D

Callie moja córa to też Nerwusek. Ogólnie grzeczna, ale jak już się zesłości to mi się śmiac chce:p albo tupie nóżkami i beczy albo wyje na musa aż ktoś się nią zainteresi. A że na mnie to nie działa to szybko jej mija:p O, albo jak walnie się o stolik i ją boli to odda stolikowi 10x:)

reklama
Witam nowa mamę :tak:

Vegas no popiera wstawaj suwaczek z Colą :-D

Callie dobrze,że z Danielkiem już lepiej.

Patrycja nie no znowu. Biedny Kubuś nie dawno przecież tez był przeziębiony :-(

Patisia a kiedy wyszedł w rozkładanej wersji?

Do góry