fikusek1988
Mama Alanka:)
dru to zaszlas w ciaze w tym samy wieku co ja Juz taa mloda nie jestes
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie podobnedru-witam
podczytuje was,ale jakoś nie mogę wbić się w temat toż to do mnie nie podobne ..
Fikusek pogoda jak pogoda ale R był przez ostatnie kilka dni chory... w sumie nadal jest ale teraz jemu przechodzi a Kube bierze... biedak ledwo oddycha... nosek ma zapchany.
w tym starszym modelu tak ale niedawno wyszedł quinny zapp xtra który już ma rozkładane oparcie do poziomu ;-)
kama łeee jeszcze krócej? Krócej się chyba już nie da
no, ja mówię do J, że krócej z soboty na niedzielę śpimy a on do mnie ''no chyba Ty'' i parsknął śmiechem. I fakt, przecież on śpi do południa w niedzielę;/ Zresztą zawsze jak może to śpi do późna. Jak ma na 14 do pracy to się budzi nawet i o 13
Witam wszystkie Mamy jakiś czas temu dowiedziałam się, że będę mamuśka nie ukrywam swojej ogromnej radości ponieważ zawsze chciałam być młodą mama niestety nie wszyscy podzielają mój entuzjazm, tym samym postanowiłam założyć sobie konto. Na razie jestem pełna nadziei i optymizmu i zastanawiam się kiedy ochłonę... aczkolwiek mam nadzieję, że jeśli kiedyś będę miała problem to pomożecie mi
Pozdrawiam.