reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hehe... no gimnazjalno-licealna ciąża to to nie jest, ale i tak niektórzy "krzywo" na to patrzą ...
No ale proszę mnie tu nie zasmucać :p młoda, młoda...może tak zostać ;)

Dru studiujesz dziennie?
Ja też zaszłam w ciążę jak miałam lat 21:)
No to widzę, że imiona wymyślone dla Pociechy? Chyba, że Partner tak tylko zarzucił przykładami z tą Anią i Michasiem?

dziennie, dziennie :) Ale uczelnia jest bardzo przyjazna i już nie jedna fasolka uczyła się ze swoja Mamą siedząc w brzuszku :)
Niee to były tylko przykłady:) chociaż na Michała to po negocjacjach mogłabym się zgodzić, ale Ania nie ma u mnie szans :p :).

Fikusek pogoda jak pogoda ale R był przez ostatnie kilka dni chory... w sumie nadal jest ale teraz jemu przechodzi a Kube bierze... biedak ledwo oddycha... nosek ma zapchany. :(

ojej, zdrówka dla Kubusia!

w tym starszym modelu tak ale niedawno wyszedł quinny zapp xtra który już ma rozkładane oparcie do poziomu ;-)

o popatrz, nie wiedziałam :tak: i po co mi mówiłaś, teraz będę żałować :-D nie no, żartuję, xgo się sprawuje świetnie, dziś była pierwsza próba, co prawda tylko chwileczkę ale dał radę nawet na piachu :-)

kama łeee jeszcze krócej? Krócej się chyba już nie da :-p

:-D zgadzam się

no, ja mówię do J, że krócej z soboty na niedzielę śpimy a on do mnie ''no chyba Ty'' i parsknął śmiechem. I fakt, przecież on śpi do południa w niedzielę;/ Zresztą zawsze jak może to śpi do późna. Jak ma na 14 do pracy to się budzi nawet i o 13:p

rany boskie, mnie by już skręcało ze złości jakby K. tak spał... jak wraca z nocy to śpi do 12 i tyle, nasyłam na niego Danielka i nie ma bata, musi wstać :-D na ogół wstajemy razem.

Witam wszystkie Mamy :) jakiś czas temu dowiedziałam się, że będę mamuśka :D nie ukrywam swojej ogromnej radości ponieważ zawsze chciałam być młodą mama :D niestety nie wszyscy podzielają mój entuzjazm, tym samym postanowiłam założyć sobie konto. Na razie jestem pełna nadziei i optymizmu i zastanawiam się kiedy ochłonę... aczkolwiek mam nadzieję, że jeśli kiedyś będę miała problem to pomożecie mi :)
Pozdrawiam.

witaj, miło Cię poznać ;-)

Fikusek, no baaa, Ania to piękne imię:D Ciekawe czemu tak uważasz:D:D a tak na poważnie nasza Martynka ma na drugie imię, po swojej prababci:)

reklama
ja w to nie wątpię, aleeeeeeee... :D ja tu już mam inne plany.
Bardzo miło było z Wami porozmawiać i wstępnie poznać tymczasem ja uciekam :)
brokuły na mnie czekają a sałatka sama nie zrobi się :D
PS. uwielbiam brokuły to jedyny produkt, który wabi mnie do kuchni i powoduje, że coś gotuję.
pozdrawiam.

Do góry