reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam Nową Mamę. Jak i Nowe Mamy z wczoraj, ciekawe czy jeszcze wrócą bo to forum jest popularne, ale czasem ktoś coś napisze, jednego posta i tyle go tu widziano, a szkoda..
Dru serdeczne gratulacje:) który to tc? Wiesz już?

no i zdrówka dla wszystkich dzieci i Mamusiek bo trochę tego tu jest;*

reklama
Eliza Już teraz tak :-p

vegas a mój pracuje, sprząta, bawi się z Zuzią i nawet gotuje :-p chcieć to móc ;-)

edit:
dru witam nową mamusię :tak: napisz coś więcej o sobie.

Eliza Już teraz tak :-p

vegas a mój pracuje, sprząta, bawi się z Zuzią i nawet gotuje :-p chcieć to móc ;-)

edit:
dru witam nową mamusię :tak: napisz coś więcej o sobie.
taaa, ale mój zawsze taki był a po co ja się mam wnerwiac tym, że on nic nie robi? Leń z niego i tyle. On uważa, że jak zawodowo pracuje to w domu nie musi. Choc jak go moi rodzice o coś proszą to zrobi.

Teraz tak patrzę do pewnej książki i dziewczynki w wieku mojej córci /15 miesięcy/ mierzą średnio 78cm, więc moja jest w normie a taka drobna przy wszystkich.

fasolek sobie siedzi 6 tydzień :D
ja myśle, że nie skończy się na jednym poście :)... generalnie wszyscy mają mnie już dosyć :)podskakuje, śmieje się i gadam gadam jak nakręcona. Nazwałabym to ciążowym ADHD :). Każdy tylko powtarza "spokojnie" ... no ale jak? jak się nie da, no po prostu nie da się :) nanana... :)

dru to u nas możesz się wygadać do woli ;-) fajnie jak nie uciekniesz i będziesz często pisać ;-)
A ile masz lat? Masz męża? Czy chłopaka jeszcze? ;-) i w ogóle jak zareagował na wieść o ciąży? ;-) Sorry, że tak wypytuje, ale musimy Cię poznać :-p:-p

to dobrze Dru, że tak tryskasz optymizmem:) u mnie było dokładnie tak samo:))

położyłam Martynkę spac. A J mnie wkurza. To, że mu komp nie chodzi nie znaczy, że ma się wyżywac na innych. Podniosłam na Martynkę głos bo mi trzaskała łapkami w laptopa, ale J oczywiście zrugał mnie, że jak mogę krzyczec po Małej. Za to jak ona jemu robi na złośc to podniesie głos, czy jak ona robi coś czego nie może. No zaraz mnie .. strzeli.
No ale pewnie, nie mam jednego knefla w laptopie dzięki córci to i kolejnego też nie muszę miec, jeden w tę czy tamtą różnicy nie robi;/

reklama
Otóż mam na imię Karolina, jestem z Łodzi i mam 21 lat.
Męża jeszcze niee:). Na razie musi wystarczyć pierścionek na ręku ;)
Generalnie jestem bardzo radosna i mam duże poczucie humoru, wiec uznał, że znowu się zgrywam i powiedział " Czy to będzie Ania, czy to bedzie Michaś będę kochał jak swoje" :D
a później jak się okazało, że jednak prawda tooo ... no głupio mi było, bo chyba ja sama się mniej ucieszyłam niż on :).
Wiem, że jestem młoda i w ostatnich czasach to nie jest modne... każdy mówi najpierw praca, dom, samochód i Bóg wie co jeszcze :). Jak dla mnie dziecko będzie mnie bardziej mobilizować niż "przeszkadzać".
a! i studiuje Kosmetologię , tażke drogie Panie jak coś to służę wiedzą :)

Do góry