reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas to fajnie, że Ci to nie przeszkadza :tak: ja nie jestem taka wyrozumiała :-p wkurzyłabym się gdybym miała sprzątać, siedzieć z dzieckiem, wyjść z nim na spacer a mężulek by mi spał i z dzieckiem w ogóle nie siedział :-p

fikusek :-D:-D dobre z tym suwaczkiem :-p

to jutro bo wozej jest w garazu,ale mam zrobic zdiecie tych rur ale zeby wozek nie zlozony byl???

rozlozony i zrob zdjecie na wprost wozkowi... mas zpo bokach na rurach te plastiki od skaldania wozka?
ujmij je tak by byly na srodku zdjecia.. ja sobie obczaje to ci pwoiem.
i zmierz jak masz centymetr obwod rurki sprzodu gdzie mocowana bedzie tacka

rozlozony i zrob zdjecie na wprost wozkowi... mas zpo bokach na rurach te plastiki od skaldania wozka?
ujmij je tak by byly na srodku zdjecia.. ja sobie obczaje to ci pwoiem.
i zmierz jak masz centymetr obwod rurki sprzodu gdzie mocowana bedzie tacka

no mam te plastiki i im mam zrobic z boku fote??

Anetka ja też nie jestem cały czas oazą spokoju, przez to bywam marudna a mąż co potrafi mi powiedziec ''zaś marudzisz'', ''idź Ty Marudo''. W domu niewiele robi, ale z dzieckiem się bawi, zajmuje, więc w tej kwestii w gruncie rzeczy narzekac nie mogę. Jeszcze jakby sprzątał więcej to byłoby fajnie, ale czego się spodziewac od faceta;/ teraz ma dni co się wnerwia bo mu się komp bez przerwy wyłącza. Kupił 2 wiatraczki, nawet kartę graficzną za 130zł i dupa, nic nie działa. I ma nerwy. Cuduje przy tej skrzyni i cuduje. A tak to by sobie grał i byłby św. spokój:p

Anetka narzekasz ze ruchu nie ma a przeciez ciagle ktos cos pisze:-p

Mnie katar rozklada.... :dry: normalnie porazka...
Robilam nalesniki dzis mąż happy bo dawno nie jadl, czekam na rodzinne ale chyba w tym tyg juz sie nie doczekam, baaardzo dziwne... ;]
Daniel juz spi:szok: ale w sumie dobrze, przynajmniej wiem ze jak czas zmienia to bedzie wczesnie chodzic spac, tz tak normalnie:tak: za to hania to chyba bedzie chodzic spac kolo 22 teraz:// ehhh

dobra zmywam sie do mlodego przebrac, nakarmic bo marudzic zaczyna... ;]

Witam wszystkie Mamy :) jakiś czas temu dowiedziałam się, że będę mamuśka :D nie ukrywam swojej ogromnej radości ponieważ zawsze chciałam być młodą mama :D niestety nie wszyscy podzielają mój entuzjazm, tym samym postanowiłam założyć sobie konto. Na razie jestem pełna nadziei i optymizmu i zastanawiam się kiedy ochłonę... aczkolwiek mam nadzieję, że jeśli kiedyś będę miała problem to pomożecie mi :)
Pozdrawiam.

reklama
Do góry