reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Na pewno dasz radę! piekna historia :-) Ja teraz czekam po razdrugi i zastanawiam się czy dam radę mimo,że wtedy byłam malolatą, a traz już nie ;-) Gratulacje

reklama
hej wpadam na chwilę... trochę was podczytuję.. ale nie mam głowy do siedzenia i pisania na bb

odpiszę na to co zapoamiętałam..
Trina trzymaj się kochana
ixi trzymam kciuki zeby wszystko dobrze się skończyło...
kamaa moja mała już umie dmuchac nosek .. sama się nauczyła!
jak ja byłam ostatnio przeziębiona i "smarkałam" to ona brała chusteczki i też dmuchała...:-p
a teraz jak dmucha to ją uczę lepiej i podstawiam chusteczkę i jej pokazuję że jak dmucha to ja to wycieram i robi to dla zabawy
gosia moja mała chodizła na basen jak miała 6 miesięcy na nauki pływania.. i była całkiem zadowolona..
tylko musi być cieplejsza woda niż w zwykłym basenie.. choć latem to niekoniecznie;-) zobac sama YouTube - pierwsza proba zanurzenia

co jeszcze...
aha Malwina przyukro mi z powodu siostry mam nadzieje że choroba nie bedzie postępować zbyt szybko!! i ze będzie wsyzstsko ok...

no i więcej nie pamietam...
jak będe mogła to wejdę i jeszcze cos napisze.. ale narazie nie bardzo

witam nowe mamy i gratuluje:-)

Kamcia co sie dzieje ze tak czasu nie masz?

My na dworze byc , miki dosypial na dworze i wlasnie wstal;-)
strasznie wieje...:dry:

a mi sie nic nie chce....masakrka,spalam z malym:-D wstalismy ,zjedlismy obiad i wyszlabym z nim na dwor ale mi sie nie bardzo chce:-D

My wróciliśmy ze sklepu i buty wymienione założyłam je na spacer z małym i ło matko jakie one wysokie przeszliśmy się tylko kawałek w koło bloku bo wieje tak że łeb chce urwać a nogi myślałam że mi odpadną.Kiedyś nosiłam buty tylko na wysokim obcasie czy koturnie a teraz nie mogę bo syrki bolą ale co tam będą na wyjście.

zapomniałam wcześniej napisać Malwina strasznie mi przykro z powodu siostry trzymajcie się i sił życzę
Witam nowe mamusie, Szelma to widzisz tak jak u mnie też mi szans na dzidzie nie dawali a jednak mam wspaniałego synusia.Myślę że jeśli miałabyś mieć problemy z zajściem w ciąże to fajnie że teraz tak wyszło a radę dasz na pewno.Gratuluję

Ostatnia edycja:
Chwile mnie nie bylo a tu juz 3 mamy nowe sie pojawily:)
witam was bardzo serdecznie:)
Szelma hehe fajny nick.. tak wolali na mnie jak bylam mlodsza. Gratuluje ciazy i jak widac cuda sie zdarzaja. nmie ma rzeczy niemozliwych:)
czkema z niecierpliwosci ana wiesc czy chlopiec czy dziewczynka mieszka w Twoim brzuszku.

a ja tzrasnelam dzis Julce fotke jak sie hustawkuje;p
szkoda tylko ze ona nie wie czy wybrac dobra zabawe czy jedzenie.. wiec bierze 2 w 1;p

reklama
Do góry