reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
DSCN3584_640x480.jpg tylko nie bijcie za reklamę:rofl2:

Vegas, hehehe, reklama pierwsza klasa!
Kama, zdrówka dla Julki, co te nasze dzieciaczki tak chorują :sad:
Daffi, gratuluję samochodu, my też na gazie póki co jeździmy ale nowy samochód będzie w hdi.
Fikusku, coś często psuje Ci się ten laptop.

Daniel padł, nareszcie nie ma ani gorączki ani nawet stanu podgorączkowego, ale za to osłabiony bardzo, nic mu się nie chce. Jutro mu jeszcze zrobię prywatnie badanie moczu bo coś mi się nie widzi ta angina :eek: Nawet nie okazuje tego, że go gardło boli. Zero jakiegokolwiek kaszlu...

paula,vegas super focie:-)

callie no wlasnie psuje mi sie co chwile cos w tym lapku,jakis wadliwy chyba jest:/
Danielek pewnie nie ma anginy,przeciez wtedy gardelko boli bardzo mocno to napewno jakies oznaki by byly.

edit
paula wlasnie za kazdym razem przychodzi pw nie wiem czy da sie to jakos wylaczyc bo wkurza to neisamowicie.

Vegas ale zarąbiste zdjęcie :-)

Callie to faktycznie idź jeszcze raz małego przebadaj, nie ma co dzieciaka nie potrzebnie faszerować...

Paula słodkie to zdjęcie w samym pampku, Zuzia nie bała się wody? w ogóle jej się podobało?

mnie też wkurza te "lubię to" i PW za każdym razem :wściekła/y:

Fikusku nie psialam bo nie iwem ile powinnam wizac za niego;p

Paula slodkie porzadki.. jak ja to kocham:)

Vegas jejku jak martynka miesci sie na przewijaku;p no i slodziutka jak zawsze:)

reklama
Paula Zuzia słodziutka :-) a jakie ma fajne smoczki, hehe :-D
też denerwuje mnie "Lubię to", co to, facebook?

no właśnie dziwne mi się to wydaje, zbadamy mocz i pewnie pójdę do drugiego pediatry.

Do góry