reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Fikusek za dyche? byuhahhahah
ja chce dlugi spzredac... dycha mnie nie ratuje;p
hehehe nie stac mnie
a w ogole to za ile go sprzedajesz? pewnie pisalas ale jakos nie moglam znalesc.
C
Callie
Gość
Vegas, hehehe, reklama pierwsza klasa!
Kama, zdrówka dla Julki, co te nasze dzieciaczki tak chorują
Daffi, gratuluję samochodu, my też na gazie póki co jeździmy ale nowy samochód będzie w hdi.
Fikusku, coś często psuje Ci się ten laptop.
Daniel padł, nareszcie nie ma ani gorączki ani nawet stanu podgorączkowego, ale za to osłabiony bardzo, nic mu się nie chce. Jutro mu jeszcze zrobię prywatnie badanie moczu bo coś mi się nie widzi ta angina Nawet nie okazuje tego, że go gardło boli. Zero jakiegokolwiek kaszlu...
Kama, zdrówka dla Julki, co te nasze dzieciaczki tak chorują
Daffi, gratuluję samochodu, my też na gazie póki co jeździmy ale nowy samochód będzie w hdi.
Fikusku, coś często psuje Ci się ten laptop.
Daniel padł, nareszcie nie ma ani gorączki ani nawet stanu podgorączkowego, ale za to osłabiony bardzo, nic mu się nie chce. Jutro mu jeszcze zrobię prywatnie badanie moczu bo coś mi się nie widzi ta angina Nawet nie okazuje tego, że go gardło boli. Zero jakiegokolwiek kaszlu...
fikusek1988
Mama Alanka:)
paula,vegas super focie:-)
callie no wlasnie psuje mi sie co chwile cos w tym lapku,jakis wadliwy chyba jest:/
Danielek pewnie nie ma anginy,przeciez wtedy gardelko boli bardzo mocno to napewno jakies oznaki by byly.
edit
paula wlasnie za kazdym razem przychodzi pw nie wiem czy da sie to jakos wylaczyc bo wkurza to neisamowicie.
callie no wlasnie psuje mi sie co chwile cos w tym lapku,jakis wadliwy chyba jest:/
Danielek pewnie nie ma anginy,przeciez wtedy gardelko boli bardzo mocno to napewno jakies oznaki by byly.
edit
paula wlasnie za kazdym razem przychodzi pw nie wiem czy da sie to jakos wylaczyc bo wkurza to neisamowicie.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
mnie też to wkurza yh;/ ja wolę o stokroc opcję ''dzięki''laski,teraz jak ktoś naciśnie "LUBIĘ TO" przy moim poście,to za każdym razem przyjdzie do mnie wiadomość PW? :/
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Vegas ale zarąbiste zdjęcie :-)
Callie to faktycznie idź jeszcze raz małego przebadaj, nie ma co dzieciaka nie potrzebnie faszerować...
Paula słodkie to zdjęcie w samym pampku, Zuzia nie bała się wody? w ogóle jej się podobało?
mnie też wkurza te "lubię to" i PW za każdym razem
Callie to faktycznie idź jeszcze raz małego przebadaj, nie ma co dzieciaka nie potrzebnie faszerować...
Paula słodkie to zdjęcie w samym pampku, Zuzia nie bała się wody? w ogóle jej się podobało?
mnie też wkurza te "lubię to" i PW za każdym razem
reklama
C
Callie
Gość
Paula Zuzia słodziutka :-) a jakie ma fajne smoczki, hehe
też denerwuje mnie "Lubię to", co to, facebook?
no właśnie dziwne mi się to wydaje, zbadamy mocz i pewnie pójdę do drugiego pediatry.
też denerwuje mnie "Lubię to", co to, facebook?
no właśnie dziwne mi się to wydaje, zbadamy mocz i pewnie pójdę do drugiego pediatry.