reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
byla z tym laptopem w naprawie i ladowarka dziala tylko zwalilo sie gniazdo w laptopie a naprawa 120-150 zl....to zrezygnowalam narazie,popytam jeszcze gdzie indzien moze taniej sie uda to zrobic. Teraz zeby dzialalo to musze jedna reka dociskac mocno wtyczke i nei wygodnie sie pisze.

Dziewczyny duzo by pisac.
nie chce mi sie.
z nowim to pwoiem wam tak. poszlam dzis na miasto bo kurtki podobno tanie na rynku byly. faktycznie przychodze patzre sliczne. za 30zl.
ubralam jedna i okazala sie z amala.. do tego zamek sie zacial.. poprosilam pania by odpiela bob alam sie ze zepsuje sie julak spaica wyje ze trzymam ja a ktos gzrebie przy niej.. udalo sie zdjac zakaldam rozmiar 104 i odziwo ta jest na styk,.. jeszcze bluzke pod spod zalozy.. ale jzu nie chcialam jej zdejmowac bo ta sie darla jak szlaona... wsadzilam ja do wozka i od razu zasnela... pytam pania ile place a ona 50zl do mnie! oczy malo z orbit mi nie wyskoczyly.
co mialam zrobic.. oddalam ostatnie pieniadze bo glupio mi byulo,, balam sie ze M bedzie na mnie darl sie ale uffff.

jedyna radosc to kupilismy nowe auto.. tzn starsze niz mamy ale nasze to pozeracz paliwa a benzyzna teraz droga. szukalismy czegos fakt ze starszego ale nie popsutego i w gazie!
i isie udalo.wlasnie spisuja umowe.

byla z tym laptopem w naprawie i ladowarka dziala tylko zwalilo sie gniazdo w laptopie a naprawa 120-150 zl....to zrezygnowalam narazie,popytam jeszcze gdzie indzien moze taniej sie uda to zrobic. Teraz zeby dzialalo to musze jedna reka dociskac mocno wtyczke i nei wygodnie sie pisze.

a bateria ci nie dziala? a moze idzie cos podtsawic zeby nie tzreba bylo trzymac? ja takrboilam jak mi sie w tel psulo;p

Daffi tyle, że chociaż nowe autko macie i na gaz. J też ma na gaz i jaka to oszczędnośc.
Fikusek uuu to nieciekawie..
Artystka dopiero dziś zauważyłam, że Wy z synem macie w ten sam dzień urodzinki. Ale Wam fajnie:D Spóźnione sto latek dla Was i dużo radości:) Cieszę się, że ojciec Michasia ma z nim dobry kontakt. Tylko czemu nie mogło byc tak od początku.

Myszka usnęła o 19.15. Była już nieźle padnięta po dniu pełnym wrażeń:)

Artyska Wszystkiego Najlepszego dla Was :-)

Paula jak przyjedziesz do Nas to Wam krówki pokaże ;-) ja je widzę codziennie i mam już dość :-D

Fikusek
to nie fajnie z laptopem, 120 zł za taki pierdułek? ja pitole...

U Nas nie ciekawie Julka jest chora :-( tzn. ma na razie tylko katar, ale tak go dużo że aż się nim krztusi... i jeszcze nie daje sobie przy nosie nic zrobić... ech.. biedulka moja..

kama duzo zdrowka dla Julki,moja wlsnie ma to saqmo,dzis chyba troszke lepie, zapuzczam krople i olbas na bluzeczke i na noc robie inhlacje z olbasu

reklama
a moja jak miewa choroby to po 1 kropelki homeopatyczne, po 2 syropek w razie kaszlu, po 3 frida, po 4 maśc/krem do nacierania klatki piersiowej i plecków, skuteczny - to taki nasz zestaw chorego małego pacjenta.

Fikusek Kaamaa zdrówka dla Waszych Pociech;*

tu macie jeszcze takie z salki zabaw bo fajne a ich nie dałam /jak widac parę razy Mała odważyła się zjechac:rofl2:/
DSCN3619_640x480.jpgDSCN3617_640x480.jpgDSCN3615_640x480.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry