reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
eee wolałam wcześniejszą wersję z ''dzięki''.

Małż poszedł w kimono a Mycha broi za trzech:) chodzi i mówi ''cio, cio'':)

Elizka Miki dalej wymiotuje?

Witam dziewczyny ;)
Ponieważ psychicznie nie wytrzymuje, podczytuje was po trochu codziennie a nie moge sie wgryźć w wątek to od tej chwili postaram sie czesciej do was zaglądać i pisać do was ;)

U mnie tak w skrócie. Już po urodzinach jesteśmy z Michałkiem. Wszyscy o nim pamietali a o mnie zapomnieli ;P moja mama po urodzinach nastepnego dnia rano przyszla i mnie przeprosila ze zapomniala xD haha ALE! Mój były, ojciec Michasia jako jedyny pamietał. Był u nas w dniu urodzin obsypał Miśka prezentami, mi tez kupił Mersi Merci nie wiem jak to sie pisze xD
Ogólnie z moim bylym mamy bardzo dobry kontakt :D Czesto sie spotyka z Michasiem. Wogóle w tej dziedzinie życia super. ;)

artystka ja pamiętałam :cool2::-p
Super, że tatuś Michasia w końcu się nim zainteresował :tak: a jak Michaś na niego reaguje? ;-)

Wiem kochana ze pamietalas ;* dziekuje ;*
A no jestem w szoku bo myslalam ze sie go bd bal bo on jest teraz na etapie bania sie facetow. A tu zdziwko bo na poczatku byl speszony a teraz leci do niego, normalnie jakby czul ze to jego ojciec ;) Wiec narazie jest dobrze :)

reklama
hej. ja jakoś os południa ie mam głowy na pisanie.
artystka Superz że Michał zaczał się interesować synkiem.
Daffi a co się dzieje?
Vegas Super sie mała wybawiła,. fajna sprawa taka salka, szkoda że u nas w pobliżu nei ma czegoś takiego.

u na sdod rana ładna pogoda to dopiero teraz w piecu rozpalamy bo słońce w okna świeciło i grzało.

mnie od rana brzuch w boku nawalał, potem na noge przeszło, ale sobie poleżałam, nawet się zdrzemnęłam i jesy opk póki co. aż się dziwię ze dzieci dały mi pospac i nic nie napsociły w tym czasie jak mają to w zwyczaju.

Do góry