reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam

czuc wiosnę w powietrzu i słoneczko ładnie świeci

Ja juz zupę mam prawię gotową i po drzemce Z bedziemy na dworze
Ostatnio nie daje mi nic w laptopie zrobić:szok:przychodzi i wygania mnie z krzesła i wrzeszczy jak nie chce iść...uparciuch

No moze się okaze co z moją siostrą,

anetka pokaz tatuaż

kiniorek slicznego masz synka

fikusek ja tez bym chciała kolczyka , ale chyba bardziej w nosie:)P

callie witaj

reklama
umi mialam mialam:-) i nie wiem czy dzis nie pojde:-D tylko wiece jaka mascia pozniej dobrze smarowac na zagojenie,bo kurcze nie pamietam nazwy a byla chyba na T jakas z antybiotykiem czy cus.

Calie wspolczuje,dobrze zrobisz jak odpoczniecie od siebie.

umi mialam mialam:-) i nie wiem czy dzis nie pojde:-D tylko wiece jaka mascia pozniej dobrze smarowac na zagojenie,bo kurcze nie pamietam nazwy a byla chyba na T jakas z antybiotykiem czy cus.

Calie wspolczuje,dobrze zrobisz jak odpoczniecie od siebie.

Tribiotic? :-)

dzięki laski, nie chcę tu póki co za wiele pisać na jego temat... widzicie, nawet w ten kawałek prywatności wlazł mi z butami, kiedyś taki nie był, nie wiem co nim kieruje...

Fikusek mały jak ma biegunke to od razu mu sie rany robia i po tym mu lepiej, a i mnie kiedys pomogła jak i sie na twarzy tak paskudny syfek zrobił przez sen go rozdrapałam aż ranka mi sie zrobiła. Strasznie mnie to bolało ja sie z tym meczyłam ponad miesiac bo ciagle mi sie to odnawiało ( najprawdopodobniej zdrpywałam strupka przez sen:/) a po tym mi sie ładnie zagoiło w tydzien

JA też Tormentiol stosuję, jest super na odparzenia.

Tak samo jak u Umi jak Julka miała biegunkę i cały tylek w krostkach to posmarowałam na noc i z rana nie było śladu :tak:

Dobra spadamy na spacer, wy też wyłazić nie kisić się :-D

reklama
callie za uchem :-p tylko tym razem bardziej za uchem a nie tak jak poprzednio :-p bo ostatnio to bardziej na szyi był ;-)

Do góry